Zilele parintilor

Zilele parintilor Shakespeare School | Va invitam la Parents’ Week


Parents’ Days – Zilele parintilor Shakespeare School

Dumneavoastra aflati deseori doar din povestirile copiilor despre felul in care ne distram si invatam impreuna, in familia Shakespeare School.

Insa la sfarsitul anului scolar va invitam sa petreceti cateva ore alaturi de noi, pentru a cunoaste in persoana atmosfera din scoala noastra. Stati fara griji, nu primiti nici teste, nici teme pentru acasa 🙂 Doar ne bucuram impreuna de serbarile din cadrul Parents’ Days.

Copiii sunt nerabdatori sa va arate ce au pregatit cu multa munca, special pentru dumneavoastra – cantece in limba engleza si piesele de teatru in care ei sunt eroii principali.

Iar eforturile lor, ca mici artisti si elevi silitori, sunt rasplatite cu diplome de absolvire, pe care le primesc in aplauzele spectatorilor si ale colegilor.

La final, va invitam si pe dumneavoastra sa va aduceti aminte de distractiile copilariei si sa va alaturati noua si cursantilor in mici jocuri, amuzante atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari: quiz-uri in care ii puteti ajuta pe copii sa raspunda la intrebari legate de cultura si civilizatia britanica sau o varianta academica a jocului Adevar sau Provocare.

Astfel, Parents’ Days ne pregateste sa plecam in vacanta de vara relaxati si incantati de toata munca noastra de peste an.

Pentru a vedea de inseamna Parents’ Days, in imagini, accesati Albumul foto din site.

Ne revedem curand, cu copiii si cu dumneavoastra, la cursurile noastre de vara sau in noul an scolar!

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.