New Moon & The Pirates of the Caribbean– A WORLD OF ROMANCE AND ADVENTURE! Curs de vara de limba engleza pentru elevii claselor VI- VIII

barbossa1

“The world used to be a bigger place.”jack_sparrow800

“The world’s still the same – there’s just less in it.”

(Pirates of the Caribbean)

 

Sa ne imaginam ca este deja 14 iunie si ca deja au inceput cursurile de vara de la Shakespeare School! Viata in secolul 21 este foarte confortabila! Orice persoana de care avem nevoie este la o distanta de doar un buton – restul il face telefonul mobil sau email-ul, indiferent daca persoana respectiva este la cativa pasi sau cateva sute de km departare de noi. Orice produs de care avem nevoie este la max 10 min distanta – restul il face magazinul din colt sau supermarket-ul, indiferent daca produsul pe care il dorim este traditionala noastra paine sau cel mai recent joc pe calculator lansat in Statele Unite. Orice informatie de care avem nevoie este la un click distanta – restul il face Internetul, si nu conteaza ca dorim sa cautam informatii despre muzeele din Bucuresti sau despre cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai. Incet, incet lumea noastra se transforma din imensa planeta de aprox 510 milioane km2 in “satucul global” unde toata lumea este la curent cu orice eveniment se produce.

Dar oare nu am pierdut ceva pe drum? Curajul eroilor de altadata de a cutreiera oceanele in lung si in lat la bordul corabiilor de lemn, creativitatea si imaginatia lor de a trece nevatamati peste orice obstacol, iscusinta lor de a strabate teritorii necunoscute si de a infrunta fortele naturii calauziti fiind numai de busole si de vointa lor de neclintit, farmecul legendelor despre animale enigmatice, comori nebanuite si domnite nemaipomenit de frumoase, misterul vrajilor si supranaturalului si amestecul lor in viata de zi cu zi, toate aceste aspecte ale secolelor trecute cu greu isi mai gasesc corespondenta in zilele noastre.

Avem insa o scapare, farmecul aventurilor de odinioara nu s-a stins de tot! Tinerii ce se vor alatura echipei cursului de vara “NEW MOON AND THE PIRATES OF THE CARIBBEAN – A WORLD OF ROMANCE AND ADVENTURE! isi vor putea da frau liber creativitatii timp de 2 saptamani si vor intruchipa pe rand domnite dornice de aventura  si pirati neinfricati, vor deslusi mistere si harti intortocheate, vor naviga prin furtuni infricosatoare si vor patrunde in cele mai ascunse coltisoare ale imaginatiei lor!

Va asteptam cu nerabdare la cursul de vara!

P.S. Ati identificat filmul si scena in care are loc dialogul dintre cei doi capitani din titlul articolului?

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive