Concurs: Castiga un curs de conversatie in limba engleza!

Profita de sansa de a castiga un modul de conversatie in limba engleza cu profesor nativ de la Shakespeare School participand la concursul propus de Hollywood Multiplex cu ocazia filmului SPY KIDS: Safirul timpului 4D!

Despre film: :

O noua aventura Spy Kids in 4D, de data aceasta cu o echipa noua!

Marissa Cortez Wilson pare sa aiba o viata linstita: este casatorita cu Wilbur, un reporter care vaneaza subiecte cu spioni, are un copil si doi gemeni vitregi. Dar gemenii Rebecca si Cecil Wilson (nu o agreeaza deloc pe frumusica mama vitrega, desi aceasta se poarta frumos cu ei.
Dar cand cei mici afla ca mama lor vitrega este un fost spion de top, care a renuntat la meserie pentru a se dedica familiei, cei doi incep sa o placa mai mult. Asa ca impreuna cu copiii, Marissa va reuni diviza Spy Kids pentru a-i opri planurile malefice ale ticalosului Timekeeper (sursa: www.hmultiplex.ro).

Cum ma inscriu in concurs? Foarte simplu! Trebuie doar sa accesezi site-ul: http://www.hmultiplex.ro/concurs/spykids si sa raspunzi la intrebarea: „Pentru cati copii este Marissa mama vitrega?”.

Premiul: Curs de conversatie in limba engleza cu profesor nativ de la Shakespeare School

Clubul de conversatie in limba engleza “English over a cup of tea”? este sustinut de profesorul nativ Nisha Ravendereen!

Clubul de conversatie li se adreseaza celor care doresc sa isi imbunatateasca fluenta, pronuntia si vocabularul in limba engleza. Programul clubului este conceput astfel incat sa stimuleze comunicarea exclusiv in limba engleza, abordandu-se teme diverse adecvate varstei si intereselor cursantilor. Prinde curaj si exprima-te liber in limba engleza!

Perioada de desfasurare a concursului

4 noiembrie- 4 decembrie 2011

Participa la concurs and join our conversation club! Mult succes!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive