Craiasa Zapezii va da intalnire la Teatrul Ion Creanga

Afis_Craiasa_Zapezii_Teatrul Ion CreangaTeatrul Ion Creanga si Shakespeare School va invita intr-o aventura palpitanta in tinuturile inghetate ale nordului, alaturi de Craiasa Zapezii si alaiul ei alb. Bazat pe una dintre cele mai frumoase povesti ale lui Hans Christian Andersen,spectacolul „Craiasa zapezii”vorbeste despre o iarna friguroasa, despre un orasel cat se poate de obisnuit si despre o faptura care incearca sa distruga echilibrul fragil al lumii. „Craiasa zapezii”nu este povestea clasica desprebine si rau, ci o lume cu personaje puternice si complexe, dialoguri cu mult umor si scene de actiune pline de suspans – o lume intr-un glob de cristal peste care ninge incet.

Cea de-a doua premiera a Teatrului Ion Creanga din stagiunea 2014-2015 este un proiect ambitios care aduce impreuna o echipa artistica internationala. Rosamunde Hutt (regizor) si Charles Way (dramaturg) au colaborat cu Andreea Sandulescu (scenograf), Violeta Dinca (coregraf), Eduard Petru Jighirgiu (compozitor) si Manuela Radut (light designer), pentru a recrea farmecul povestilor pline de suspans si de intelepciune, pe care le ascultam cu obrajii imbujorati si cu sufletul la gura.

Spectacolul va avea premiera oficiala pe data de 18 noiembrie, ora 18.00,  la Teatrul Excelsior, publicul avand insa posibilitatea de a o intalni pe misterioasa Craiasa incepand de joi, 6 noiembrie, cu ocazia unei serii de patru avanpremiere dedicate atat familiilor, cat si grupurilor organizate din scoli si gradinite.

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Piata Amzei, nr. 13) si in reteaua Eventim ‒ online pe www.eventim.ro, si la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Carturesti si Humanitas. Totodata, acestea se pot achizitiona si inainte de spectacol, de la punctul de vanzare amenajat la Teatrul Excelsior.

Va invitam sa urmariti pagina noastra de Facebook si sa participati la concursul nostru pentru a castiga doua invitatii duble la fiecare dintre cele doua premiere.

Mai multe informatii despre spectacolul „Craiasa Zapeziisi despre programul Teatrului Ion Creanga in luna noiembrie sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive