Club de conversatie online in engleza pentru tineri

Club de conversatie in engleza pentru tineri

Shakespeare School ii invita pe tineri online, la un club de conversatie in engleza, care ii va ajuta sa isi perfectioneze abilitatile de comunicare. In noul an scolar, ii vom intampina pe cursanti cu activitati interactive, care ii vor ajuta sa stapaneasca mai bine accentul britanic si sa indrageasca conversatiile in limbajul elegant si cursiv al lui Shakespeare.

Alaturi de profesorii nostri specializati in lucrul cu tinerii in mediul online, cursantii vor dobandi incredere pentru a se exprima cu usurinta in limba engleza, fara teama de a gresi. Isi vor imbunatati pronuntia, isi vor imbogati vocabularul si vor inregistra un progres vizibil in ceea ce priveste fluenta in exprimare.

De ce sa alegeti un club de conversatie in engleza pentru tineri la Shakespeare School?

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna

Predare prin atasament, deoarece relatia profesor-cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.
Cei 4C – COLABORARE, COMUNICARE, CREATIVITATE si GANDIRE CRITICA, care stau la baza abilitatilor de viata esentiale pe care cursantii si le dezvolta.
Teoria Inteligentelor Multiple a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard, pe care se bazeaza metoda de predare Shakespeare School.
Mindfulness, adica un set de tehnici prin care dezvoltam capacitatea de concentrare a cursantilor pentru a le asigura confortul mental.

Beneficiile clubului online de conversatie pentru tineri

 • Cursantii se vor implica in activitati de comunicare variate, menite sa ii ajute sa isi dezvolte fluenta in conversatie, in limba engleza.
 • Profesorii vor propune activitati interactive de comunicare, pe diverse teme, pentru ca membrii clubului de conversatie sa isi extinda cunostintele de vocabular in limba engleza.
 • Cursantii vor depasi barierele comunicarii intr-o limba straina si vor invata sa gestioneze cu usurinta o conversatie in engleza oricand si cu oricine.
 • Cursantii vor fi incurajati sa isi exprime liber parerile in limba engleza, sa isi argumenteze punctul de vedere si sa isi imbunatateasca accentul. Totul fara teama de a face greseli!
 • Profesorii ii vor incuraja in permanenta pe cursanti si ii vor evalua periodic, prin feedback constructiv, menit sa ii ajute sa isi cunoasca nivelul de cunostinte si sa progreseze.
 • Cursantii vor primi frecvent recomandari de la profesorii nostri cu experienta, cu scopul de a-si imbunatati performantele de comunicare in limba engleza si de a-si dezvolta increderea in propriile abilitati lingvistice.

Cum se desfasoara clubul online de conversatie pentru tineri?

 • Membrii clubului online de conversatie vor avea sansa de a exersa limba engleza intr-un mod natural, in cadrul a numeroase activitati de comunicare, menite sa ii stimuleze sa se exprime liber in engleza.
 • Cursantii vor deveni parte a unei comunitati virtuale a tinerilor pasionati de limba engleza, care isi doresc sa isi dezvolte fluenta in exprimare, pentru a nu le fi niciodata teama sa comunice liber in engleza, cu oricine si in orice context.
 • Prin implicarea in diverse dialoguri captivante, dezbateri antrenante, activitati de improvizatie si interviuri interesante, cursantii vor simula diverse scenarii de comunicare in limba engleza.
 • Astfel, se vor pregati pentru comunicarea fluenta si lipsita de teama de a face greseli, in viata reala: la scoala, acasa si atunci cand calatoresc in strainatate.
 • Profesorii Shakespeare School au experienta in organizarea cursurilor de limba engleza online, pe platforma ZOOM, usor accesibila si interactiva.
 • La finalul cursului, tinerii vor avea un atu important de trecut in portofoliul lor: cunostintele avansate de limba engleza si curajul de a se exprima liber chiar si in fata unui vorbitor nativ.

Despre experienta online la Shakespeare School

 • Cursantii beneficiaza de avantajele experientei multimedia, care contribuie la dinamica cursului si le mentine interesul pentru invatarea limbii engleze.
 • Profesorii Shakespeare School au experienta in organizarea cursurilor online de engleza si pot ghida optim activitatile pe platforma interactiva chiar si pentru elevii care nu au mai sustinut cursuri online anterior.
 • Platforma interactiva ZOOM ofera cursantilor acces la materialele selectate si pregatite de profesori, prin intermediul functionalitatilor “share screen” si “share whiteboard”.
 • Cursantii pot lucra online si pot purta discutii pe teme prestabilite in perechi sau in grupuri mici in “breakout rooms”.
 • Profesorii folosesc activitati interactive, indragite de cursanti (povesti, cantecele, joculete) pentru ca cei mici sa beneficieze de avantajele invatarii in grup.

Informatii administrative

Structura cursului:

 • 1 sedinta/saptamana – 1.5 ore/sedinta

Perioada de desfasurare:

14 septembrie 2020 – 19 iunie 2021, respectand vacantele scolare (cu exceptia celei din noiembrie) si zilele declarate sarbatori legale.

Locul de desfasurare:

Online, pe platforma interactiva ZOOM

Pentru varianta in clasa a acestui curs, dati click aici

Pret: 2040 lei

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

02 | Formular Cursuri AN - Copii
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Daca doriti informatii si despre alte cursuri de limba engleza pentru copii, va invitam sa vizitati pagina noastra de Cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge.

Pentru orice intrebare, sugestie sau comentariu ne puteti scrie la contact@shakespeare-school.ro.

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.