Din 26 aprilie incep inscrierile la cursurile de vara de limba englezaVrei sa iti petreci vacanta de vara ALTFEL?

Atunci…

Alatura-te echipei Shakespeare School care iti promite o vara COOL!

Pentru ca stim ca vrei sa iti petreci vacanta de vara in “colorate” feluri, ne-am gandit sa te invitam sa te inscrii incepand cu 26 aprilie la cursurile intensive de vara de limba engleza. Iata, mai jos, lista acestora:

My First English Steps – recomandat copiilor intre 5-8 ani – nivel incepator;

Cei mai mici dintre “mici” sunt asteptati sa ni se alature intr-o prima aventura pe taramul limbii engleze impreuna cu personajele din lumea lui Muzzy din Gondoland sau Patch si Robbie!

My First Steps in Storyland– recomandat copiilor intre 6-8 ani – nivel mediu;

Intr-o lume fantastica a povestilor, copii vor invata limba engleza cu ajutorul Scufitei Rosii sau a celor 3 Ursuleti, manuind papusi sau marionete, improvizand mici scenete si jocuri de rol.

Welcome to Storyland (A+B) – recomandat copiilor din clasele II-III – nivel incepator (A) sau mediu (B);

Eroii de poveste precum Vrajitorul din Oz sau Alice din tara Minunilor vor reveni la viata cu ajutorul marionetelor prietenoase, a secventelor video sau a activitatilor la tabla interactiva.

Discover the Magic of Englishrecomandat copiilor din clasele IV-VI, nivel incepator;

Te invitam intr-o calatorie de descoperire a taramului magic al limbii engleze, presarata cu secvente video, competitii si concursuri, scenete si improvizatii, jocuri de miscare, fise de lucru si alte surprize!

!NOUTATILE VERII!

How to Become Sherlock Holmes’ Assistant!recomandat copiilor din clasele IV-V, nivel intermediar

Job openings: WANTED- Junior Detective!

Ai flerul unui “detectiv maniac”, dornic sa descopere orice pana la cel mai mic detaliu?

Atunci, esti candidatul ideal pentru a participa la cel mai misterios curs de vara la Shakespeare School si a intra in pielea celui mai faimos detectiv al tuturor timpurilor!

Vino sa investigam si sa descifram tainele limbii engleze timp de 2 saptamani cu ajutorul competitiilor si jocurilor! Nu vom deveni doar niste veritabili detectivi, ci chiar si actori, protagonistii unei piese de teatru presarate cu mult suspans si distractie cool marca Shakespeare School!

A Teenagers’ Guide to Drama- “How to fall in love with Shakespeare” recomandat copiilor din clasele VI-VIII, nivel intermediar superior

Kind greetings, our lords and ladies,
Vara aceasta rasuna trambitele la palat, iar menestrelii se pregatesc sa cante…pe Facebook.
Alatura-te, asadar, unui curs de vara in care vom trage cortina timpului si vom invata limba engleza ca la Shakespeare acasa!


Pregateste-te pentru scena pentru ca vei deveni actorul, dar si regizorul pieselor de teatru Romeo and Juliet, The Tempest, Much Ado about Nothing si The Taming of the Shrew, dar nu numai atat. In aceasta vara nu doar il revizitam pe Shakespeare, ci il reinventam, rejucam, dejucam, demontam si remontam.

Cand si cum te poti inscrie?

Te invitam incepand cu 26 aprilie la unul din sediile Shakespeare School (Eufrosin Poteca, nr.42 A sau Dimitrie Racovita, nr. 11) pentru a completa o fisa de inscriere si pentru a depune avansul. Te rugam sa iti alegi si una dintre perioadele de mai jos, pentru a te putea inscrie imediat! Se aplica principiul “primul venit, primul servit” in limita locurilor disponibile!

Perioade de desfasurare a cursurilor:

20 iunie – 1 iulie 2011

4 iulie- 15 iulie 2011

18 iulie – 29 iulie 2011

De asemenea, iti oferim cursuri de vara pentru examene internationale: beneficiezi de toata seria “Tips & Tricks for Success” ca sa te pregatesti eficient pentru sustinerea examenelor Cambridge FCE/CAE sau pentru testul IELTS!

Perioada: 27 iunie- 15 iulie 2011

In urma acestei insiruiri de cursuri, credem ca ai remarcat deja ca vara este pregatita! Lista cursurilor este generoasa si colorata, iar surprizele Shakespeare School continua sa apara! Te asteptam cu drag sa ni te alaturi!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive