Shakespeare School invita copiii, adolescentii si adultii  la ATELIERE DISTRACTIVE SI GRATUITE DE LIMBA ENGLEZA, ce se desfasoara online, pe platforma ZOOM, usor accesibila si interactiva.   

Va provocam sa dati frau liber creativitatii si sa va implicati in activitati potrivite varstei si nivelului vostru de cunoastere a limbii engleze. Acum aveti sansa de a testa GRATUIT metoda noastra originala de predare, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple

Indiferent de varsta si de locul pe care il considerati ACASA in aceasta perioada, este momentul sa descoperiti cum se INVATA ENGLEZA SMART in comunitatea online Shakespeare School!

Ateliere Gratuite de limba engleza pentru copii

Avand alaturi doua personaje indragite, Ziggy & Zaggy, copiii participa la diverse activitati distractive si interactive in limba engleza: jocuri, cantecele si povesti interesante, concursuri amuzante si jocuri de rol.  Profesorii  Shakespeare School stiu cum sa le capteze atentia si ii ghideaza sa exerseze engleza intr-un mediu sigur, prietenos si accesibil.

Alaturi de supereroii lor favoriti, copiii imbina experienta de invatare a limbii engleze cu activitati distractive, intr-un univers virtual fermecat. Impreuna, urmaresc fragmente video cu personaje de poveste, se implica in jocuri de rol sau competitii antrenante, care le stimuleaza imaginatia si ii incurajeaza sa comunice in contexte autentice.  Totul in mediul virtual, care le ofera flexibilitatea de care au nevoie in aceasta perioada.

Avand alaturi profesori experimentati, copiii se aventureaza intr-o calatorie virtuala in jurul lumii, in limba engleza. Impreuna, rezolva mistere in echipa, se implica in jocuri distractive sau competitii antrenante si descopera cat de distractiv este sa invete limba engleza prin proiecte creative. Totul pe platforma Zoom, usor accesibila si interactiva, pe care o pot accesa de oriunde si de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Avandu-l alaturi pe nimeni altul decat Sherlock Holmes, copiii descifreaza mistere si enigme in limba engleza, folosindu-si curiozitatea si imaginatia. Impreuna, descopera cat de placut este sa comunice cu alti copii pasionati de limba engleza si se distreaza pe cinste in jocurile de rol. Totul intr-un mediu sigur, prietenos si accesibil!

Avand alaturi profesori cu experienta si alti cursanti pasionati de limba engleza, copiii sunt stimulati sa participe la conversatii pe teme variate, cu scopul de a-si perfectiona abilitatile de conversatie in limba engleza. Totul intr-un mediu sigur, prietenos si accebibil, in care prind curaj sa converseze cu cei din jurul lor, sa adreseze intrebari si sa descopere raspunsuri.  

Ateliere Gratuite de limba engleza pentru adolescenti

Avand alaturi experti in pregatirea examenelor Cambridge, adolescentii exerseaza diverse structuri gramaticale, cu scopul de a se familiariza cu strategiile de abordare a exercitiilor si cu tehnicile de redactare a compunerilor pentru examene. Totul in timp ce interactioneaza cu ceilalti cursanti si cu profesorul, in mediul virtual ce le permite sa tina pasul cu progresul tehnologic.

Avand alaturi profesori cu experienta, tinerii se implica in activitati menite sa ii ajute sa  isi imbunatateasca abilitatile de ascultare activa, de comunicare orala sau scrisa. Impreuna cu ceilalti participanti, se familiarizeaza cu probele care alcatuiesc testul IELTS si descopera un strop din atmosfera de la examen. Totul din fata dispozitivelor favorite, pe care le pot accesa rapid si usor, oriunde si oricand.

Ateliere Gratuite de limba engleza pentru adulti

Avand alaturi alti cursanti pasionati de limba engleza si de dezvoltare personala, exersati limba engleza in cel mai natural mod posibil prin diverse activitati interactive: exercitii de improvizatie, interviuri, dialoguri si dezbateri, prezentari si jocuri educative pentru adulti. Totul in timp ce beneficiati de avantajele experientei multimedia, care contribuie la dinamica atelierului si va incurajeaza sa comunicati liber in limba engleza.

Avand alaturi o comunitate de oameni pasionati de dezvoltarea lor si de limba engleza, va implicati in activitati interactive precum vizionarea unor filmulete scurte urmate de discutii pe teme de interes general. Impreuna, exersati limba engleza in cel mai natural mod posibil, pentru a va dezvolta nivelul de fluenta si a redescoperi pasiunea pentru comunicarea libera, eliminand frica de a face greseli.

Ce spun cursantii nostri?

Ce spun cursantii nostri?

De ce Shakespeare School?

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii în Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna…

Acces la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

Antrenarea unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.

Dezvoltarea capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

Avantajele predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

Cum va inscrieti?

In acest moment nu se pot face inscrieri la atelierele gratuite.

Contact

socialIcons