Engleza prin film, muzica si dans

In saptamana declarata altfel de Ministerul Educatiei, Shakespeare School va propune o serie de workshop-uri pentru copiii de toate varstele. Printre acestea se numara si Engleza prin film, muzica si dans.

Daca vrei sa te distrezi impreuna cu prietenii intr-o atmosfera de carnaval dar in acelasi timp si sa inveti limba engleza, atunci inscrie-te pentru o lectie demonstrativa la categoria potrivita de varsta – grupa incepatori (clasa I si clasa aIIa) sau grupa incepatori + (clasa aIIIa si clasa aIVa) si pregateste-te sa te avanti intr-o lume plina de aventuri cu haioasele personaje din filmul RIO (2011).

Vei ajunge sa-l cunosti pe papagalul Blu vei invata sa faci si sa spui foarte multe lucruri in engleza: sa zbori, sa dansezi samba, sa canti, sa te deghizezi cu masti de carnaval cu simpaticele animale din jungla pe care mai apoi le vei putea si pastra ca amintire, sa participi la competitii pline de surprize si totul sub forma unor joculete bazate pe conversatie sau pe tabla interactiva si nu numai.

Impreuna vom descoperi povestea animalutelor din RIO, ne vom pune in pielea lor, vom avea dialoguri foarte interesante incercand sa le cunoastem mai bine, mai mult ca sigur le vom indrag si la sfarsit le vom vedea in actiune urmarindu-le intr-un amuzant fragment de film. Asa ca vino la Carnaval si pregateste-te de distractie!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive