English. Johnny English. Reborn.

La opt ani distanta de la prima aparitie pe marele ecran, cel mai nonconformist spion britanic se intoarce. His name is English. Johnny English.

Combinatie deliranta de James Bond (din care preia actiunea alerta si fetele frumoase) si Spionul dandana (Spy Hard cu regretatul Leslie Nielsen), filmul de fata este o continuare reusita. Avem in Rowan Atkinson acelasi agent secret plin de intentii bune si dand pe dinafara de nepricepere pe care il regasim in inima Tibetului, in pline cazne initiatice, invatand cum sa-si stapaneasca in mod desavarsit mintea si trupul. Rechemat de urgenta in Marea Britanie, protagonistului i se cere sa dejoace un plan secret de asasinare a prim-ministrului chinez. Ceea ce, pana in final, va reusi.

Johnny English se intoarce este un film pe cat de dinamic, pe atat de amuzant, in care veti vedea personaje secundare excelent gandite de scenaristi si jucate (cei mai slabi de inger vor trage o sperietura zdravana cu asasina batrana japoneza deghizata in femeie de serviciu purtatoare de aspirator, pazea!) si de asemenea o satira acida impotriva tuturor cliseelor cu care filmele de actiune ne-au obisnuit. Iar pentru ca hazul sa fie complet, adaugati la reteta cinematografica si una bucata Regina a Angliei (careia nu-i vedem fata, dar, dupa silueta, aduce cu… stiti voi cine!) cotonogita zdravan si in repetate randuri de Johnny English!

V-am convins? Vizionare placuta!

P.S. Pe langa filmul de care v-am vorbit, Shakespeare School va invita la Anonymous, o poveste necomformista despre adevaratul autor al lui Romeo si Julieta.

http://blog.shakespeare-school.ro/2011/11/03/concurs-vino-la-film-cu-shakespeare-school/

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive