Fort Lauderdale – excursie la NASA – Miami, SUA | America (12-18 ani)

Perioada: 26 Iulie – 8 August
Durata taberei:  2 saptamani
Tarif: $ 3400

Ce poate fi mai placut decat sa studiezi limba engleza pe plajele incantatoare din Florida?

Aceasta tabara de engleza din S.U.A. se desfasoara chiar in Fort Lauderdale, cunoscut sub denumirea de “Venetia Americii”, statiune situata in aria metropolitana a orasului Miami.

Campusul taberei de limba engleza este situat chiar in centrul resortului Fort Lauderdale, aproape de Las Olas Boulevard, zona predilecta pentru entertainment si shopping. Cazarea se realizeaza la hotelul de 4* Embassy Suites by Hilton Fort Lauderdale, care ofera conditii foarte bune, precum si acces la piscina in aer liber si centru de fitness modern.

Excursiile fantastice in Miami, la NASA Kennedy Space Centre, la rezervatia naturala Everglades cu aligatori, precum si croazierele memorabile garanteaza o vacanta de vara incredibila in America!

Schimbul inter-cultural si mediul multinational

Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul de viata american, experimentand gastronomia americana, mentalitatea, educatia si “last but not least”, oceanul si the sunny weather. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Inscrie-te intr-o tabara in America, exerseaza limba engleza alaturi de elevi internationali si viziteaza unul dintre cele mai frumoase si dinamice orase ale lumii!

De ce sa alegi tabara de engleza la Fort Lauderdale, Miami?

Organizatorii taberei sunt acreditati ACCET, NAFSA si IALC, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu a limbii engleze.

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 8 excursii sau vizite locale, participantii avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie:

 • 6 excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Miami Beach & Lincoln Road, Everglades Gator Park, Miami South Beach, Sawgrass Mills Outlet, Boca Raton Red Reef Park, Miami Wynwood and Design District, Brickell City Centre;
 • 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: NASA Kennedy Space Centre, Miami Tour & Bayside & Hard Rock Cafe Dinner etc.

Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straine. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de o zi intreaga, cat si de o jumatate de zi. Bineinteles ca nu pot lipsi din lista excursiilor locatii precum: Miami South Beach, Palm Beach sau Orlando.

Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, tinand cont si de numarul de participanti, conditii meteo etc.

Experienta ta in tabara internationala de la Fort Lauderdale, pe scurt:

 • Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza;
 • La sosire informatii si orientare;
 • Cursuri de limba engleza: 20 lectii (15h)/ saptamana, in clase internationale de cca 12-15 studenti;
 • Manuale si materiale de studiu bine concepute;
 • Certificat de participare si absolvire curs;
 • Cazare in Hotel Embassy Suites 4* (in camere-suite de 3 persoane cu baie proprie), acces internet Wi-Fi, piscina exterioara si jacuzzi in hotel;
 • Trei mese/zi in timpul saptamanii (luni-vineri) si doua mese/zi (mic dejun si cina) in week-end;
 • Transfer zilnic (luni-vineri) cu shuttle-bus de la hotel la scoala si retur;
 • Activitati de seara; exemple de activitati: Dance Party, Disco Night, Movie Night, Pool Time;
 • Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: NASA Kennedy Space Centre, Miami Tour & Bayside & Hard Rock Cafe Dinner;
 • Sase excursii / vizite de o jumatate de zi; exemple de excursii: Miami Beach & Lincoln Road, Everglades Gator Park, Miami South Beach, Sawgrass Mills Outlet, Boca Raton Red Reef Park, Miami Wynwood and Design District;
 • Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si anulare) din Romania;
 • Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international;
 • Intampinare si transfer aeroport Miami;
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru un grup de minim 10 participanti.

Nu-i asa ca suna grozav?

Cu siguranta, te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere, responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Pentru inscriere completati formularul de mai jos:

Momentan, nu se mai pot efectua inscrieri pentru taberele de limba engleza. Va multumim!

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la:

0755 033  839 | info@shakespeare-school.ro

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.