King’s College London | Anglia (13-17 ani)

tabara kings college

Perioada: 10 – 24 August
Durata taberei:  2 saptamani
Pret: £ 2200

King’s College este situat in inima Londrei si este una dintre universitatile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia.

Universitatea face parte din “triunghiul de aur” al universitatilor britanice de cercetare, alaturi de Oxford, Cambridge si Imperial College.

Localizarea campusului Denmark Hill al King’s College permite vizitarea celor mai importante obiective ale Londrei, oferind participantilor la tabara de vara de limba engleza un program cu multe iesiri in oras, dar si o excursie full-day in orasul universitar Cambridge!

Fiind capitala Regatului Unit si unul dintre cele mai mari orase din lume, Londra nu are nevoie de nicio introducere. Trecutul si viitorul se intalnesc la Londra pentru a crea unul dintre cele mai interesante locuri, renumit pentru atmosfera sa multiculturala.

Dintre numeroasele atractii pe care le ofera acest oras putem aminti: Cladirile Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey, Muzeul Madame Tussaud’s, Tower Bridge, Millenium Bridge, Buckingham Palace (resedinta actuala a Reginei) Turnul Londrei (fosta resedinta regala si apoi inchisoare, acum gazduieste Bijuteriile Coroanei), British Museum, National Gallery, faimoasele parcuri Hyde Park, St James Park sau Regent’s Park, London Eye, noul stadion Wembley, zonele de shopping Oxford Street si Regent Street si multe altele.

Tabara de la King’s College London este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-una dintre cele mai bune Universitati din lume si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!

De ce sa alegi tabara de engleza la King’s College London?

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 3 excursii de o zi intreaga, precum si 10 vizite locale in Londra, participantii avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie:

 • Zece vizite locale de jumatate de zi in Londra; exemple de vizite: British Museum, Covent Garden, Tate Modern, Notting Hill & Portobello, The National Science Museum, Leicester Square, Knightsbridge, Hyde Park & Harrods, Leicester Square, Natural History Museum, Greenwich & National Maritime Museum, etc.
 • Trei excursii de o zi intreaga in Londra sau in alte orase; exemple de excursii: Londra (Walking Tour & London Eye); Londra (Camden Town, Camden Market & Regent’s Canal); Cambridge (Walking Tour & Fitzwiliam Museum) etc.

Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, tinand cont si de numarul de participanti, conditii meteo etc.

Experienta ta in tabara internationala de la King’s College London, pe scurt:

 • Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza;
 • La sosire informatii si orientare;
 • Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase  multinationale de cca 16 studenti;
 • Manuale si materiale de studiu bine concepute;
 • Certificat de absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare;
 • Cazare moderna in camerele SGL cu baie proprie ale campusului Denmark Hill; resedintele de cazare sunt situate la doar 5-10 minute de campusul principal unde au loc cursurile de limba engleza;
 • Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga);
 • Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: Film Night, International Night, Blind Date, Disco, Talent Show, Fashion Show, sporturi, Karaoke;
 • Zece vizite locale de jumatate de zi in Londra; exemple de vizite: British Museum, Covent Garden, Tate Modern, Notting Hill & Portobello, The National Science Museum, Leicester Square, Knightsbridge, Hyde Park & Harrods, Leicester Square, Natural History Museum, Greenwich;
 • Trei excursii de o zi intreaga in Londra sau in alte orase; exemple de excursii: Londra (Walking Tour & London Eye); Londra (Camden Town, Camden Market & Regent’s Canal); Cambridge (Walking Tour & Fitzwiliam Museum);
 • Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international;
 • Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si anulare) din Romania;
 • Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta;
 • Intampinare si transfer de la si catre aeroportul Heathrow Londra;
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru un grup de minim 10 participanti.

Nu-i asa ca suna grozav?

Cu siguranta, te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere, responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Pentru inscriere completati formularul de mai jos:

Momentan, nu se mai pot efectua inscrieri pentru taberele de limba engleza. Va multumim!

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la:

0755 033  839 | info@shakespeare-school.ro

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.