CLUB DE CONVERSATIE IN LIMBA ENGLEZA

Pentru copii si adolescenti (9-14 ani)

Shakespeare School ii invita pe copii ONLINE la un Club de Conversatie in Limba Engleza, cu scopul de a dobandi cunostinte noi de vocabular si de a-si imbunatati abilitatile de comunicare.

Toamna aceasta, ii vom intampina pe cursanti cu activitati interactive, care ii vor ajuta sa se antreneze in arta conversatiei in limba engleza.

Alaturi de profesorii nostri specializati in lucrul cu copiii in mediul online, cursantii vor da startul unei noi aventuri distractive pe taramul limbii engleze, in care vor invata sa se exprime liber si fara emotii, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Profesorii le vor propune cursantilor teme variate de discutie si ii vor implica in diverse activitati amuzante, dialoguri captivante, jocuri de rol si competitii antrenanente, menite sa ii stimuleze sa vorbeasca in limba engleza. Astfel, copiii vor depasi orice bariera de comunicare si vor da frau liber imaginatiei pentru a-si exprima punctul de vedere, in diverse circumstante.

INFORMATII CURS

Tipul de curs

 • Club ONLINE de conversatie
 • Nivel Elementar (9-11 ani)
 • Nivel Intermediar (11-14 ani)
 • Desfasurare Online, pe platforma ZOOM

Structura cursului

 • 1 sedinta / saptamana
 • 2 ore / sedinta

Perioada de desfasurare

Modulul I:

 • Perioada: 27.09.2021 – 4.02.2022
 • Orar Elementar: VINERI, 15:00 – 17:00
 • Orar Intermediar: LUNI, 9:00 – 11:00

Modulul II:

 • Perioada: 7.02.2022 – 11.06.2022
 • Orar Elementar: VINERI, 15:00 – 17:00
 • Orar Intermediar: LUNI, 9:00 – 11:00

Valoarea cursului

Modulul I – 1450 lei

 • Suma poate fi achitata in 2 transe egale: 725 lei/ transa

Modulul II – 1380 lei

 • Suma poate fi achitata in 2 transe egale: 690 lei/ transa

Ce beneficii ofera clubul online de conversatie?

 • Profesorii vor alege teme de discutie captivante, care sa le atraga atentia copiilor si sa le mentina activ interesul pentru comunicarea in limba engleza.
 • Cursantii vor indragi, inca de la primele lectii, libertatea cu care se pot exprima in engleza la acest curs si isi vor dori sa isi argumenteze opiniile in cadrul activitatilor pe care le prefera.
 • Totul se va desfasura in limba engleza pentru a-i stimula pe copii sa isi imbunatateasca fluenta in exprimare.
 • Copiii se vor implica in activitati variate menite sa ii ajute sa isi imbunatateasca pronuntia in limba engleza, sa asimileze accentul corect si sa progreseze constant in ceea ce priveste exprimarea corecta in engleza.
 • Copiii vor fi invatati sa comunice cu placere in limba engleza, in cadrul activitatilor sub forma de joc didactic pe care profesorii le-au pregatit pentru ei. Astfel, acestia vor scapa de emotii si vor deveni nerabdatori sa isi exprime parerile in limba engleza, fara teama ca vor gresi, de fiecare data cand vor avea ocazia.
 • Profesorii ii vor incuraja constant pe copii sa se exprime in engleza, pentru a-si consolida increderea in propriile abilitati lingvistice si a-i pregati pentru discutiile cu colegii de la scoala, cu prietenii de acasa si din lumea intreaga.

Cum se desfasoara clubul online de conversatie?

 • Cursantii vor deveni membri ai Clubului de Conversatie ONLINE Shakespeare School si vor discuta in limba engleza, abordand teme variate, intr-o atmosfera calda, de familie.
 • Profesorii nostri cu experienta le vor fi alaturi in calitate de moderatori, avand grija sa ii stimuleze permanent sa comunice, sa adreseze intrebari si sa ofere raspunsuri colegilor in limba engleza.
 • Prin activitati interactive specifice metodei noastre de predare, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple, cursantii vor fi incurajati sa se exprime exclusiv in limba engleza, pentru a-si imbunatati fluenta.
 • Cursantii vor participa la diverse jocuri de rol, vor inventa dialoguri amuzante pe diverse teme si vor intra in competitii constructive, care ii vor ajuta sa isi sporeasca increderea in abilitatile lor de comunicare.
 • Simtindu-se in permanenta in siguranta in mediul virtual prietenos si accesibil pentru ei, cursantii vor asimila cunostinte noi in ritmul propriu intrucat activitatile de comunicare alese de profesori vor fi adaptate nevoilor si stilului lor unic de invatare.
 • Cursantii folosesc platforma ZOOM, interactiva si usor accesibila, la care se pot conecta de pe calculator, laptop, tableta sau telefon. Aceasta le permite sa ii vada, sa ii auda si sa interactioneze cu ceilalti cursanti si cu profesorul intr-un mod relaxat, de acasa.

De ce sa alegeti un curs de engleza la Shakespeare School?

19

ani de engleza cu caracter

4

sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

+3000

cursanti au incredere in noi in fiecare an

100%

rata de promovare la Examenele Cambridge

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

METODA UNICA

Shakespeare School este o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

CEI 4C's

Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica antreneaza abilitati pentru viata 

TEHNICI DE MINDFULNESS

folosite pentru dezvoltarea capacitatii de concentrare si asigurarea confortului mental al cursantilor.

PREDAREA PRIN ATASAMENT

relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

PARINTII SI CURSANTII NE RECOMANDA

A fost o onoare si o mare bucurie sa particip la acest curs. Ma bucur ca am avut parte de cele mai bune cadre didactice, dar si de cei mai frumosi colegi de curs. Am sentimentul ca ne cunoastem de-o viata si ca suntem o echipa veche. A fost singurul curs la care am participat fara sa fiu cu ochii pe ceas, asteptand sa se termine. Va multumesc pentru ca ati reusit sa-mi redati increderea de care aveam mare nevoie!

Adina B - cursanta Shakespeare School
Cursurile online  se desfasoara intr-un cadru placut si primitor, fiind predate de catre profesori foarte bine pregatiti in domeniu, deschisi si plini de entuziasm. Metodele de predare sunt adaptate varstei fiecarui participant la curs si se  pune foarte mare  accent pe transmiterea cunostintelor de comunicare in  limba Engleza tuturor cursantilor.

Livia M - cursanta Shakespeare School
Previous
Next

INSCRIE-TE SI TU LA CURSURILE SHAKESPEARE SCHOOL

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul cursului.

@2b. Formular cursuri AN2021- GDPR - General
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

CONTACTEAZA-NE

Sediul Brancoveanu

Sediul Ferdinand

Sediul Mosilor

Sediul Victoriei

Online

CURSURI

CURSURI DE VARA

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.