Twilight Saga Sequel

Imi amintesc cu placere de primele momente din viata mea cand m-am hotarat ca meseria pe care mi-o doresc este aceea de profesor. Cred ca visul oricarui profesor este de a avea o relatie cat mai stransa cu elevii sai si de a depasi barierele impuse de “societate”.  Dorindu-mi sa ajung sa pot discuta cu elevii mei si despre altceva decat scoala, scoala, scoala si teme, teme, teme (facute sau nefacute – never mind!) am ajuns, incet, incet la subiectul Twilight Saga.

Trebuie sa marturisesc ca prima data cand am auzit pronuntate aceste cuvinte nu stiam nimic despre noua aparitie (pe vremea aceea). M-am simtit obligata sa rog pe cineva sa-mi povesteasca pentru ca parea ceva de interes general despre care eu habar nu aveam. In fine, am aflat care era plot-ul, am zis OK, suna interesant, dar totusi nu ma sinchiseam sa citesc cartea (sau macar sa vad primul film). Visuri ale adolescentilor, imi spuneam! Pana cand am inceput sa fiu “bombardata” din toate partile cu “Twilight”, “Edward”, “Bella’. Pana si pauzele care pana atunci fusesera momentul cel mai asteptat de relaxare au devenit moment de lectura intensa. Cum pronuntam cuvantul cheie, cum vedeam zece maini umbland prin ghiozdane si scotand “elixirul tineretii”, one of the Twilight books. Pana aici, mi-am spus. M-am inarmat cu multa rabdare, cu toate cartile din serie si am pornit pe un drum tare anevoios.

La inceput am fost destul de sceptica, dar pe masura ce povestea avansa, pe atat deveneam mai dependenta, chiar fara sa-mi dau seama. Asa am ajuns sa devorez intr-o perioada foarte scurta intreaga colectie. Nu pot sa va spun decat ca trebuia sa stiu ce se intampla in continuare si care era sfarsitul. Uneori, trisam! Manata de dorinta de a sti cum se termina volumul, citeam ultimul capitol ca sa ma asigur, ca orice romantic incurabil, ca este un happy end, apoi ma intorceam sa vad care au fost evenimentele care au dus la asemenea sfarsit. Reusind sa finalizez ceea ce imi propusesem, mi-am dat seama, inca o data, ca este foarte important sa iei in considerare si parerile tinerilor, caci s-ar putea, de cele mai multe ori sa avem surprize placute.

In continuare am decis sa duc noua mea pasiune mai departe si sa le impartasesc tuturor elevilor mei, si nu numai , toate lucrurile noi descoperite. Am inceput sa lucrez, alaturi de o echipa minuata si creativa la un curs de vara de limba engleza care sa aiba ca personaj central, the Twilight Saga. Acest curs se baza pe fragmente din carte exploatate in diferite metode, cat mai competitive, pe vizionarea unui scurt fragment de film, cu activitati multiple si pe realizarea unui filmulet, astfel incat participantii la curs, au devenit, pe rand, producatori, actori si regizori Twilight. Va spun cu mandrie ca acest curs a avut un success rasunator, si ca participantii, fie ei fani declarati Twilight, fie in devenire, s-au distrat copios si au reusit sa intre pe deplin in pielea persoanjelor preferate.

Cred ca sunteti de acord ca trebuie sa fim mereu in pas cu moda, no matter what, asa ca vom dezvolta cursul de vara trecuta astfel incat sa includem si noul film, New Moon cu multe competitii si activitati bazate pe acest film. Scopul unui astfel de curs este in primul rand, sa folosim limba engleza intr-un mod cat mai placut, sa conversam cu colegii de grupa pe diferite subiecte, sa gustam putin din avantajele unui curs de drama si de ce nu sa invatam multe lucruri noi, intr-un mod cat mai placut, Twilight style!

Va invitam, asadar, sa petreceti alaturi de noi si de personajele voastre preferate o vara plina de secrete, mister, pasiune, dragoste si aventura!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive