Simulare FCE și CAE – cu un pas mai aproape de SUCCES

98-Success-la-Examenele-Cambridge_FacebookCursanții Shakespeare School care urmează cursurile de pregătire pentru examenele Cambridge FCE și CAE tocmai au încheiat prima parte a probelor “de foc” în care s-a desfășurat simularea examenelor Cambridge. Pe 23 martie le ținem pumnii pentru proba de Speaking.

Anul acesta am avut peste 200 de înscrieri! WOW! Pentru noi profesorii de la Shakespeare School, asta înseamnă că pe 200 dintre voi vă preocupă SUCCESUL la examenele internaționale de limba engleză. Ceea ce facem noi în cadrul acestor MOCK EXAMS este un fel de preview al examenului în sine.

Este o probă “de foc” pentru că vezi ce nu cunoști ac
um și ai timpul necesar să îți revizuiești materia și să strălucești la examenul real, prin urmare voi, cursanții noștri, aveți un mare avantaj: vă veți obișnui cu formula examenelor, cu tiparul lor și cu limitele de timp impuse, astfel încât să căpătați experiență și încredere în voi atunci când veți susține examenul “adevărat”. Nu uitați că profesorii Shakespeare School vă oferă, la sfârșitul interviului, o evaluare obiectivă și recomandări asupra examenelor.

Ne dăm cu toții seama de nivelul ridicat al examenelor și de rigurozitatea cu care sunteți verificați, dar iată că sunt și multe beneficii importante aduse de o astfel de diplomă. Certificatul Cambridge echivalează cu proba de competență lingvistică din cadrul Bacalaureatului și aduce o valoare adăugata CV-ului vostru pentru mai târziu în viață.

FELICITĂRI tuturor! Și multă baftă la examene! După multe ore de examen, suntem siguri că sunteți niște cursanți ambițioși, care muncesc mult pentru ceea ce vor să realizeze în viață!

depositphotos_5777755-Time-for-Success---Clock-Achievement-and-Goals

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive