Vocea cursantilor

Patricia Brezeanu – cursant Success with Cambridge – FCE

Andrei Oprescu – alumni Shakespeare School

“Bunica mea are o vecina care are un nepot de clasa a-VI-a care invata la Shakespeare de la 5 ani si a spus ca dupa 6 ani de Shakespeare stie sa citeasca o carte grea! Deci mie imi place la Shakespeare”
Maria Diaconescu, Juniori 3

“Imi place mult la Shakespeare School, este mai frumos decat la scoala, invat lucruri folositoare; profesorii sunt foarte draguti si ne invata multe lucruri. Cea mai buna scoala de engleza, numarul 1!”
Ibacka Inoke, Juniori 3

“I like this school because it’s the best school for english and the teachers are very funny and smart. We learn english through games. I like this super school!”
Ana Mihaela Guran, Juniori 3

“Mie imi place la Shakespeare School profesoara noastra deoarece este foarte intelegatoare si rabdatoare, si faptul ca atunci cand am avut prima oara a stat langa mine si m-a ajutat cu mare drag”
Eliza, Juniori 3

“Shakespeare School e cea mai tare scoala.Cel mai frumos lucru este cum ne invata, iar teacher este super. Imi place tot, si ce colegi am.
Jocurile sunt amuzante si imi place ce roluri avem de Craciun si serbarea pe care o facem.”

Dan Andrada, Juniori 3

“Mie imi place la Shakespeare School de profesoara, de colegi, de felul in care ni se explica la ore, de serbarile facute cu teacher, ca in scoala este foarte curat!”
cursant Juniori 3

“Eu cred ca profesorii de la Shakespeare predau foarte bine si se comporta frumos cu elevii. Pana acum profesorii mei au fost minunati.”
Maria Ioana Radulescu, Juniori 4

“Mie imi plac cursurile pentru ca sunt foarte distractive, interesante si metoda este foarte buna.Noi invatam prin joaca.Doamna noastra este foarte distractiva si draguta.tare as vrea sa o am ca profesoara la engleza pentru totdeauna.”
Denisa Dumitrache, Juniori 4

“When I came here I was only 8 years old and I knew a little English. Now I am almost 12 and I can honestly say that English is my favourite language, because of Shakespeare School. I enjoy very much learning English. And, of course, Shakespeare helped me improve my English. I’ve got only marks of 10 at school. So, in this comment, I want to thank to Shakespeare School for learning me what I know at this moment. Shakespeare School is really really really amazing”
Ana Maria Ivanus

“Mie aceste cursuri mi-au placut de cand aveam 6 ani. Noi invatam engleza prin jocuri, dar facem si multa gramatica, ceea ce imi place.
Profesorii de la Shakespeare sunt foarte simpatici, facem serbari si multe lucruri distractive. I like Shakespeare School very much!”

cursant YLE Flyers

“Activitatile distractive prin care invat mai mult decat ma asteptam ma fac sa vin cu placere in fiecare zi la cursuri. Mie Shakespeare School mi se potriveste ca o manusa deci nu mi-as schimba manusile preferate.Desigur, profesorii sunt bine pregatiti si incearca sa ne insufle dragostea pentru engleza.”
Ilasi Ana-Maria

“Urmez cursurile Shakespeare School din clasa a-III-a si in fiecare an “am schimbat” profesoarele, insa toate au fost foarte prietenoase si au un mod de predare extraordinar. Continuati sa faceti ceea ce ati facut pana acum!”
cursant FCE

“Vin cu placere la cursurile de engleza deoarece pot invata si glumi in acelasi timp si acest lucru este foarte placut. Profesorii de la Shakespeare sunt foarte ok, amabili si inovatori.”
cursant PET Liceu

“In opinia mea, cursurile de engleza de la Shakespeare School sunt cu mult diferite fata de o ora de engleza tinuta la scoala. Activitatile desfasurate la curs sunt mult mai interactive, si deloc monotone. Profesorii mi se par mult mai implicati si uneori sunt si amuzanti”
Sorina, PET Liceu

“Opinia mea despre “Shakespeare School” este una buna, pentru ca toti profesorii incearca sa ne invete engleza si chiar le iese. Eu, de pilda, din 2002 invat la aceasta scoala engleza si sincera sa fiu nu stiu ce m-as fi facut daca nu veneam aici. Profesorii stiu sa ne asculte parerile sa aiba rabdare sa ne asculte cum ne exprimam chiar daca uneori nu ne iese cum trebuie si ne corecteaza noi luam acest lucru ca pe un sfat. Ma bucur ca fac parte din aceasta scoala si 7 ani de zile inseamna mult pentru mine. Va multumesc ca ati aparut in calea mea!”
Tudor Andreea

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.