The Twilight Saga continues: a New Moon shines at Shakespeare School

Cauți o modalitatea de a te distra împreună cu prietenii tăi ? Ai vrea să ai și tu parte de aventuri nemaipomenite, ca-n filme, șcene de acțiune, efecte speciale, povești de dragoste, puteri supranaturale, suspans și nu știi cum să le ai pe toate? Ei bine, noi la Shakespeare School am gasit soluția: alătură-te nouă la cursul de vara de limba engleza New Moon and the Pirates of the Caribbean: a world of romance and adventure în perioada iunie-iulie 2010 și redefinește aventura!

Oferă-ți două săptămâni periculos de îmbietoare printre vampiri, vârcolaci, pirați și oameni inocenți! Singura tnew-moon-movie-poster[1]a arma este iscusința cu care te descurci în limba nativă a supraviețuirii în orice lume: engleza. Vino alături de noi și învață să o mânuiești!

Demonstrează-ne  că tu ai putea să joci rolul lui Bella mai bine sau convinge-ne că tu ai fi un Edward mult mai spiritual decât Robert Pattison, totul chiar pe limba lor. Ai vrea să fii unul dintre membrii familiei Volturi? Crezi ca Bella se potrivește mai bine cu Jacob decât cu Edward? Alatură-te nouă  la Shakespeare School și vom rescrie “The Twilight Saga. New Moon” așa cum ai fi vrut tu să se  întâmple.

Rămâne doar o întrebare: Crezi că  ești suficient de curajos să cauți aventura la ea acasă?…

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive