Vocea cursantilor copii si adolescenti

Vocea cursantilor | Testimoniale copii

“This is an amazing school ! You are learning while you are having fun!!”

Negru Alexandra Stefania

“Mie imi place asa cum este, poate mai multe bombonele ca premiu la competitii.Profesoara este altfel si simt ca invat mai usor de la dumneaei”
cursant Juniori 1

“Doamna profesoara este extrem de prietenoasa, vrem mai multe ore pe saptamana si sa avem o mascota Shakespeare School”
cursant Juniori 2

“Mie imi place Shakespeare School pentru ca este o scoala linistita si frumoasa si profesorii sunt foarte buni.”
Matei

“Shakespeare School este cea mai frumoasa scoala de engleza.Te iubesc Shakespeare School!”
cursant Juniori 2

_”Shakespeare School este un loc minunat unde poti invata engleza.Vino aici la noi, este minunat, iar doamnele de aici sunt minunate.
Ma simt minunat aici!
cursant Juniori 2

“Eu apreciez cursurile si ador profesorii”
Daria, cursant Juniori 2

“Parerea mea este ca profesorii sunt draguti, si directoarea tot draguta”
Catinca, Juniori 2

“Mie imi place Shakespeare School!Eu ma numesc Alex.Am 7 ani si jumatate.Imi place profesoarea mea!”
Alex, Juniori 2

“Mie imi place Shakespeare School! Imi plac doamnele invatatoare, temele sunt distractive, ne jucam pe tabla, si nu ne cearta doamnele de boacanele facute”
Ramona, Juniori 2

“Mie mi se pare ca Shakespeare School este cea mai buna scoala de engleza, iar teacher este cea mai buna!”
Timeia Mata, Juniori 2

“Imi place mult la Shakespeare School, este mai frumos decat la scoala, invat lucruri folositoare;profesorii sunt foarte draguti si ne invata multe lucruri.Cea mai buna scoala de engleza, numarul 1!”
Ibacka Inoke, Juniori 3

“Profesorii sunt foarte draguti, buni, ne invata foarte multe lucruri interesante, iar cursurile sunt excelente!”
Cotiga Serban, Juniori 3

“Mie imi plac profesorii, sunt foarte draguti si ne invata lucruri noi, si imi place si Shakespeare School cu totul!”
Ciucu Tudor, Juniori 3

“Imi plac dictarile si cel mai mult imi plac stampilutele”
Mihai, Juniori 3

“Shakespeare School e cea mai tare scoala.Cel mai frumos lucru este cum ne invata, iar teacher este super. Imi place tot, si ce colegi am.
Jocurile sunt amuzante si imi place ce roluri avem de Craciun si serbarea pe care o facem.”

Dan Andrada, Juniori 3

“Mie imi place Shakespeare School deoarece ne jucam si in acelasi timp invatam engleza.Imi place mult cum sarbatorim Halloweenul”
Ada, Juniori 3

“Mie imi place la Shakespeare School profesoara noastra deoarece este foarte intelegatoare si rabdatoare, si faptul ca atunci cand am avut prima oara a stat langa mine si m-a ajutat cu mare drag”
Eliza, Juniori 3

“Mie imi place la Shakespeare School de profesoara, de colegi, de felul in care ni se explica la ore, de serbarile facute cu teacher, ca in scoala este foarte curat!”
cursant Juniori 3

“Este o scoala super si profesorii sunt minunati.Imi place cum ne predau ca sa invatam bine si repede”
cursant Juniori 3

_”Eu cred ca profesorii si insusi scoala Shakespeare este foarte buna in educatie si cred ca toti ar trebui sa vina aici!
cursant Juniori 3

“Imi place sa intalnesc oameni noi cu care pot lega prietenii si in acelasi timp sa invat engleza mai bine ca la scoala”

cursant Juniori 3

“Mie imi place ca la Shakespeare jucam impreuna cu teacher multe jocuri frumoase si foarte faine. Imi mai place pentru ca primesc mereu note mari.”
cursant Juniori 3

“Mie imi place la engleza pentru ca profesorii ma invata foarte bine engleza si este foarte, foarte frumos.Sunt chiar impresionata de cele mai bune doamne ale mele”
cursant Juniori 3

“Profesorii sunt foarte draguti, iar din cursuri invat multe lucruri noi si daca as putea sta mai mult as sta.”
cursant Juniori 3

“I like this school because it’s the best school for english and the teachers are very funny and smart. We learn english through games. I like this super school!”
Ana Mihaela Guran, Juniori 3

“I like very much Shakespeare School because it’s clean, and we’re learning english through games and the teachers are the best and Miss Alionte is helping us to have a good vocabulary.
This is the best english school!”

David Gherghut, Juniori 3

“Eu cred ca aceste cursuri ne invata engleza intr-o atmosfera foarte placuta, diferita la fiecare grupa!”
Eva, Juniori 3

“Mie imi place la Shakespeare School pentru ca invatam prin joaca, pentru ca nu ne dau multe teme, pentru ca ne jucam joculete si pentru ca avem niste carticele in care sunt povesti si exercitii. I love Shakespeare School!”
Dina, Juniori 3

“Bunica mea are o vecina care are un nepot de clasa a-VI-a care invata la Shakespeare de la 5 ani si a spus ca dupa 6 ani de Shakespeare stie sa citeasca o carte grea! Deci mie imi place la Shakespeare”
Maria Diaconescu, Juniori 3

“La cursurile Shakespeare inveti foarte multa engleza si imi place acest lucru. Mie imi place foarte mult de doamna invatatoare pentru ca este foarte buna cu noi, grijulie si foarte atenta cu noi”
Andreea, Juniori 3

“To be or not to be the perfect English School? I’m so happy I’m here! Now, I can really speak well English and I can make a dialogue. THE PROFESSORS MAKE THE LESSONS ATTRACTIVE! I REALLYLIKE SHAKESPEARE SCHOOL!!!”
Codrin “Will”

_”I would like to say that i have a very good opinion about this school. It offers children the opportunity to expand their horizon in English” _
Bostean Olariu Andreea

“This school is very good for pupils who really want to learn English.They can learn a lot of things and play.Awesome school!! Congratulations!!!”
Diaconu Maria Irina

“Cel mai multi imi place ca profesorii sunt mereu bine dispusi, nu ca la scoala”
cursant Juniori 4

“Eu vin la Shakespeare deoarece imi doresc sa invat engleza, imi fac prieteni noi, este foarte bine organizata, facem joculete pentru a invata engleza cat si scriem, si se invata foarte bine”
Mocanu Alexandru, Juniori 4

“Mie imi place la Shakespeare School deoarece aici invat sa vorbesc emgleza la perfectie si este si distractiv.Aici avem table interactive pe care jucam jocuri de istetime si este amuzant. Este foarte frumos aici!”
Petre Monica, Juniori 4

“La Shakespeare School imi place sa ne jucam pe tabla interactiva si imi mai place cand ne uitam la filmulete. Profesoara este pentru mine, cum as spune in engleza, the best. Si colegii imi plac.Imi place si ca primim lucruri interesante de facut si fise foarte distractive”
Ana Dancu, Juniori 4

“Mie imi plac cursurile pentru ca sunt foarte distractive, interesante si metoda este foarte buna.Noi invatam prin joaca.Doamna noastra este foarte distractiva si draguta.tare as vrea sa o am ca profesoara la engleza pentru totdeauna.”
Denisa Dumitrache, Juniori 4

“Eu la Shakespeare School ma simt ca intr-o familie, o mare familie”
Robert Constantinescu, Juniori 4

“Eu cred ca Shakespeare School este foarte cool si profesorii sunt cei mai grozavi si mai draguti oameni pe care i-am intalnit in viata mea.”
Gabi Vaireanu, Juniori 4

“Shakespeare School pentru mine e un mod interesant si distractiv de a invata engleza.In mii si mii de jocuri inveti engleza mai usor.”
Iulia Slav, Juniori 4

“Eu cred ca profesorii de la Shakespeare School sunt foarte buni si mereu intelegatori.Cursurile sunt minunate.Eu iubesc Shakespeare School!”
Iulia Cristea

“Profesorii sunt exceptionali, ei ne indruma, ne ajuta sa invatam engleza.I love you,Shakespeare School!”
Botofei Damian, Juniori 4

“Eu cred ca profesorii de la Shakespeare predau foarte bine si se comporta frumos cu elevii. Pana acum profesorii mei au fost minunati.”
Maria Ioana Radulescu, Juniori 4

“Shakespeare School este un mediu foarte haios unde inveti engleza.Mai ales profesoarele sunt foarte dragute, primim bomboane si stampilute.Joculetele sunt haioase.Imi place!”
cursant Juniori 4

“Shakespeare School este cea mai buna scoala de engleza din lume.Profesoarele sunt foarte bine pregatite si stiu sa predea in cel mai amuzant mod, astfel incat copiii sa prinda cat mai multe informatii.”
cursant Juniori 4

“Cursurile sunt frumoase, educative si mult mai avansate decat in alte parti. Profesoara mea este tanara, frumoasa, intelegatoare si imi place mult.”
Karina, Juniori 4

“Cursurile m-au ajutat foarte mult la concursuri si la scoala. Este distractiv, interactiv si foarte frumos!”
Roberta Branzoi, Juniori 4

Vocea cursantilor | Testimoniale adolescenti

Testimonial cursanti Shakespeare School – Maria Buciu si Alexandru Hodivoianu

“Mie imi place la shakespeare deoarece invatam prin joc si nu prin memorare. Profesorii sunt foarte calmi. Eu as vrea sa efectuam mai multe dialoguri”
Andrei Iordachescu, Yle Movers

“Imi plac jocurile pe care ni le dati.Imi plac profesorii pentru ca sunt buni cu noi, imi plac testele.Si cand ni se mai pune cate un filmulet:)”
Vlad Grosu, Yle Movers

“Shakespeare School este un loc foarte frumos in care parintii isi lasa copii cu incredere sa invete engleza.Profesorii sunt foarte buni si iubitori. Imi place foarte mult aici”
Ana Mihai, Yle Movers

“Invatam lucruri diferite decat la scoala. Mie imi place sa invat engleza aici foarte mult! Aici este perfect!imi convine. Facem lucruri interesante si distractive. Aici imi plac toate lucrurile”
cursant YLE Movers

“Mie imi place la Shakespeare School pentru ca aici am invatat engleza. Imi place aici pentru ca facem jocuri, ascultam muzica sine distram”
Ana Ricu, Yle Movers

“Parerea mea despre cursurile si profesorii Shakespeare School este una foarte buna.Cursurile sunt distractive, cu totii retinem foarte repede. Profesorii sunt foarte draguti, amabili si energici.”
cursant Yle Movers

“Parerea mea este ca profesorul este foarte bun, nu ca acel de la scoala, care adoarme la ora. Shakespeare School m-a ajutat foarte mult sa intru la George Cosbuc, asa ca eu mi-am facut o parere foarte buna despre aceasta scoala.”
Luci Petrus, Yle Flyers

“E cool. Pentru mine Shakespeare School este foarte educativ pentru ca aici engleza este invatata prin jocuri, iar profesorii sunt foarte draguti.”
Vladimir Ghenu, Yle Flyers

“Imi place Shakespeare pentru ca invatatul se desfasoara in joaca si pentru ca imi fac noi prieteni. Iar profesorii sunt foarte buni si draguti.”
David Deatcu, Yle Flyers

“Eu cred ca Shakespeare School si profesorii din aceasta scoala sunt foarte buni si imi plac foarte mult pentru ca ne invata lucruri care ne pregatesc mega bine pentru a invata limba engleza. Imi place si sunt mandru de aceasta scoala”
Alexandru Ioan Radu-Saracu

“Mi mi se pare ca e un curs extraordinar si profesorii sunt de minune.Am doar un cuvant de spus:BRAVO!”
Razvan Ilie, Yle Flyers

“Aceste cursuri mi se par foarte bun pentru varsta noastra.Cat despre profesor mi se pare foarte rabdator si se poarta foarte frumos cu toti.Scoala este curata si civilizata.”
cursant Yle Flyers

“Sincer, eu cred ca aranjarea claselor, orele de curs, organizarea cursurilor, necesita multa munca pentru profesorii de la Shakespeare School.Eu fiind in clasa a-V-a, nu sunt prea incantata de cantitatea temelor pentru ca am deja o groaza la scoala , dar o sa ma obisnuiesc eu:).Invat mai mult daca primesc mai multe teme.Le multumesc profesorilor pentru predarea clara a lectiilor.”
cursant Yle Flyers

“Shakespeare School m-a ajutat sa invat engleza deoarece la scoala nu ni se preda cum trebuie si nu ne invata.Cu ajutorul Shakespeare eu pot intelege lectiile de la scoala si ma pot descurca in viata.”
cursant Yle Flyers

“Cursurile de la Shakespeare sunt foarte utile si cu siguranta ma vor ajuta in viitor”
cursant Yle Flyers

“Imi place totul la Shakespeare School, in special atmosfera si modul placut si util de a invata”
cursant YLE Flyers

“Mie aceste cursuri mi-au placut de cand aveam 6 ani. Noi invatam engleza prin jocuri, dar facem si multa gramatica, ceea ce imi place.
Profesorii de la Shakespeare sunt foarte simpatici, facem serbari si multe lucruri distractive. I like Shakespeare School very much!”

cursant YLE Flyers

“La Shakespeare School poti sa intalnesti multi viitori prieteni.Este genial!”
cursant YLE Flyers

“Cursurile de la Shakespeare School sunt foarte interesante. De cand invat aici am aflat foarte multe si cand am mers in vacanta chiar m-am putut descurca cand a trebuit sa vorbesc cu oamenii.”
Teodora, YLE Flyers

“Shakespeare School este o scoala in care inveti jucandu-te si imi place foarte mult!Ador profesorii de aici pentru ca nu sunt severi si ne ajuta mult sa invatam”
Sara, Yle Flyers

“Profesorii sunt foarte draguti, iar cursurile sunt foarte distractive. Imi place foarte mult aici, chiar daca am venit abia anul acesta.”
Mehrsa Ramezani

“parerea mea despre profesorii si cursurile Shakespeare School este ca fac o treaba foarte buna si sunt foarte bine organizati. Imi place sa vin la Shakespeare pentru ca toti profesorii de aici stiu ce fac si sunt foarte draguti si ne invata multe lucruri folositoare.”
Ana Badica, YLE Flyers

“When I came here I was only 8 years old and I knew a little English. Now I am almost 12 and I can honestly say that English is my favourite language, because of Shakespeare School. I enjoy very much learning English. And, of course, Shakespeare helped me improve my English. I’ve got only marks of 10 at school. So, in this comment, I want to thank to Shakespeare School for learning me what I know at this moment. Shakespeare School is really really really amazing”
Ana Maria Ivanus

“This is what a school should do: teach…not just theories but things which stimulate our imagination too…i like what this school does ,congratulations!”
Alina Florina

“Imi place faptul ca orele de curs se desfasoara intr-o atmosfera placuta, relatiile dintre elev-profesor sunt bune iar materialele de curs sunt deasemenea interesante”
cursant PET

“I personally think that this school is great. You can learn and also improve your english skills in a different way. It is very useful”
cursant PET

“La Shakespeare imi place sa vin pentru ca ma simt bine aici”
Catalina, PET

“Cursurile Shakespeare ma fac sa devin un campion la engleza”
Matei Eugen Ponea, PET

“Eu am o parere foarte buna despre aceasta scoala.De exemplu, astazi am facut un joc foarte captivant , am castigat si 40 de stampilute.Sunt o gramada de jocuri si activitati cu care invatam engleza foarte usor.”
Andreea, PET

“Profesoara e cea mai tare si scoala la fel.M-am obisnuit cu Shakespeare School incat n-as mai putea face cursuri altundeva in lume”
cursant PET

“Profesorul de la Shakespeare este foarte amabil si amuzant.Se implica totodata in ceea ce face si ne ajuta foarte mult.Cursurile sunt si ele interesante si captivante si le-as recomanda tuturor cunoscutilor.”
cursant PET

“I think those who founded Shakespeare School did a great job ,this is a place where children can practice their english and have fun .I’ve seen many comments and if i can win this year’s contest it’ll be fun and helpful .Even if I don’t win good luck to everybody. Oh and one more thing Shakespeare School rocks!!”
Ene Andrei

“Cursurile de la Shakespeare School sunt foarte distractive, ne jucam mult, dar in acelasi timp invatam. Profesorii sunt foarte draguti si amuzanti. Fata de cursurile de la scoala sunt foarte distractive.”
Elena-Diana Serban, KET

“Imi place ca vorbim in engleza si ne si jucam. Atmosfera de aici este foarte vesela si distractiva”
Andrada Grigore

“I like Shakespeare School because all the children have the opportunity to learn and to improve their english language. I’m glad that I could post my opinion about this school. Thank you!”
cursant KET

“Imi place ca doamna profesoara ne face sa radem si ne face sa intelegem engleza nu doar ca o limba ci ca un joc de invatare”
cursant KET

’Cele mai bune cursuri ever!Despre profesoara nu mai am cuvinte. Foarte buna!!!”
Diana, KET

_”Activitatile distractive prin care invat mai mult decat ma asteptam ma fac sa vin cu placere in fiecare zi la cursuri.Mie Shakespeare School mi se potriveste ca o manusa deci nu mi-as schimba manusile preferate.Desigur, profesorii sunt bine pregatiti si incearca sa ne insufle dragostea pentru engleza.”
Ilasi Ana-Maria

“Cel mai mult la Shakespeare School imi place ca exista cursuri interactive.De asemenea imi plac salile de curs deoarece sunt dotate corespunzator. O data cu Shakespeare School am devenit mai sociabila, iar fata de doamna profesoara am un grad ridicat de respect, pentru ca este cea care ma ajuta”
Buzelan Ioana

“Mie imi plac foarte mult cursuirle Shakespeare School, sper sa avem si mai multe jocuri.Profesoarele sunt foarte bune dialogheaza cu toti elevii si ne fac sa intelegem lectiile foarte bine.”
Mihnea Bancila, clasa a7a

“Shakespeare School este cea mai buna scoala de engleza din Bucuresti”
Calin Ichim, clasa a7a

“Consider ca aceste cursuri de limba engleza ne dezvolta si ne imbunatatesc imaginatia.este un mod foarte interesant de a invata limba engleza si vin cu mare placere aici la Shakespeare School, deoarece sunt foarte prietenosi si amuzanti.”
Ana-Maria Cirtog

“Am o parere foarte buna despre cum se desfasoara orele la Shakespeare School.Imi place ca impletesc jocurile cu gramatica si ca putem vorbi mai mult despre parerile noastre. Profesorii sunt mult mai intelegatori si par ca le pasa de noi si vor sa intelegem si sa ne descurcam;in schimb la scoala nimanui nu ii pasa daca invatam sau nu. Sunt foarte fericita ca am venit la aceasta scoala!”
Andrada, clasa a7a

“Profesorii sunt foarte simpatici si intotdeauna au un zambet pe fata , semn ca le place ceea ce fac, iar asta este cel mai important lucru”
Maria, clasa a7a

“Consider ca Shakespeare School este o scoala unde inveti engleza cu mult drag iar profesorii sunt implicati, isi dau silinta pentru a ne face pe noi elevii sa intelegem.Invatam engleza din placere.”
Alexandra, clasa a7a

“Dupa parerea mea, Shakespeare School este o foarte buna idee creativa si educationala de afacere. Ceea ce este special la aceasta scoala este faptul ca profesorii se dedica educatiei copiilor si chiar isi fac meseria cu drag. Toti copiii si toata lumea acre calca pragul acestei scoli sunt multumiti si vin cu drag.”
Adina, clasa a7a

“Cursurile Shakespeare School pentru mine sunt foarte folositoare si modul de predare este foarte amuzant si pe intelesul tuturor.Profesorii de asemenea sunt minunati si foarte, foarte intelegatori.”
Diana-Elena Duta, clasa a7a

“Cursurile sunt amuzante si interesante. Profesorii Shakespeare sunt distractivi si de treaba. Iubesc Shakespeare School si o iubesc pe profesoara noastra.”
cursant clasa a8a

“Parerea mea este ca Shakespeare School este o scoala foarte buna care ajuta pe oricine sa invete engleza intr-un mod foarte distractiv si interesant. Profesorii sunt foarte draguti, ne ajuta mereu si imi plac foarte foarte mult. Eu sunt la Shakespeare de cativa ani si imi place foarte mult.”
cursant clasa a8a

“Cursurile mi se par interesante prin aspectul interactiv, iar despre profesori pot spune ca sunt foarte bine pregatiti si dau dovada de tact pedagogic.”
Filip Ionescu, clasa a8a

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.