Vocea cursantilor – tineri

Testimoniale Alumni – Andrei Oprescu, student la University of Westmister, Londra:

Testimonial cursanti Shakespeare School – Tania Gusita,

Testimonial cursanti Shakespeare School – Victor Vochita,

“I enjoyed my time spent at Shakespeare School because I completely loved the atmosphere; the staff was very friendly and extremely professional. And overall, I think it was a very useful experience especially for me, because it helped me overcome my problems with the speaking part”
Criste Raluca Octavia, eleva la Colegiul National Mihai Viteazu

“Sincera sa fiu chiar nu stiu ce m-a determinat sa vin de atatia ani la Shakespeare insa stiu ce imi place aici si anume : profesoarele care sunt cele mai super si alaturi de care am crescut (doar vin de 10 ani), modul de predare si colectivul de copii alaturi de care in fiecare an am ras, am glumit, am invatat, am iesit, poate am si plans etc. Daca s-ar putea ca toate scolile sa fie la fel..:))”
Cu mult drag, Teodora Dragoi

“In primul rand, profesorii pe care i-am avut la Shakespeare School sunt cei care m-au determinat sa urmez cursurile atatia ani (Teacher Georgiana and teacher Mana for the win! :D). Aici am intalnit profesori creativi, open-minded, cu simtul umorului si foarte bine pregatiti. Metodele cu care acestia lucreaza si modul interactiv de predare sunt, de asemenea, printre motivele pentru care vin la Shakespeare de peste 7 ani. Si desigur, aici simt ca sunt cu adevarat pregatita pentru examenele internationale. :)”
Andreea Ion

“Felicitari! Concursurile si cursurile de la Shakespeare-School sunt foarte interesante! Imi plac foarte mult scolile de vara si mi-as dori din tot sufletul sa particip la una dintre acestea, sa castig unul din premiile unui concurs, sa pot invata si experimenta limba engleza in U.K.! “
Coltanel Elena Bogdana

“Shakespeare School este o metoda interesanta de a studia frumoasa limba engleza . acest lucru ne ajuta foarte mult in viata pentru ca limba engleza este o limba universala si foarte necesara oriunde mergem.Ma bucur ca sunt oameni (ca dumneavoastra) care vor sa ajute copii-tineri prin astfel de proiecte. In calitate de iubitoare a limbii engleza va multumesc pentru acesta sansa”
Vrabie Andreea Irina

“Eu cred ca ‘’Shakespeare School’’ e o oportunitate pentru a invata engleza mai bine,pentru a ne perfectiona.Imi place ca exista o scoala ca aceasta unde sa dam frau liber imaginatiei noastre,profesorii sa fie intelegatori,calmi, rabdatori .Poti invata bine engleza pentru a te descurca la scoala,in alte tari .Imi pare bine ca se pot face si lucruri bune in Romania”
Rusu Maria Alexandra

“Opinia mea despre “Shakespeare School” este una buna, pentru ca toti profesorii incearca sa ne invete engleza si chiar le iese. Eu, de pilda, din 2002 invat la aceasta scoala engleza si sincera sa fiu nu stiu ce m-as fi facut daca nu veneam aici. Profesorii stiu sa ne asculte parerile sa aiba rabdare sa ne asculte cum ne exprimam chiar daca uneori nu ne iese cum trebuie si ne corecteaza noi luam acest lucru ca pe un sfat. Ma bucur ca fac parte din aceasta scoala si 7 ani de zile inseamna mult pentru mine. Va multumesc ca ati aparut in calea mea!”
Tudor Andreea

“It is a fantastic school! The building is beautiful and clear. I am in love with the English language and I want to study more English. I think in this school the teachers are nice and laugh a lot with students. Keep it up!”
Kert Anna

“You are the best school ever! Profesoara mea este o persoana foarte draguta, care isi face foarte bine treaba si orele petrecute cu dansa sunt ”outstanding”!”
cursant FCE

“One word love”: great. Keep it this way!”
cursant CAE

“Urmez cursurile Shakespeare School din clasa a-III-a si in fiecare an “am schimbat” profesoarele, insa toate au fost foarte prietenoase si au un mod de predare extraordinar. Continuati sa faceti ceea ce ati facut pana acum!”
cursant FCE

“Sunt foarte incantat de concursurile Shakespeare School si va multumesc pentru ca am aflat de niste oameni pe care chiar ii intereseaza engleza!!!”
cursant FCE

“Shakespeare School este o scoala foarte buna care acopera toate problemele la nivelul limbii engleze si nu gasesc metode de imbunatatire a ceva deja foarte bun”
cursant PET Liceu

“Cred ca scoala este deschisa cu toti si iti face placere sa vii aici”
cursant FCE

“Cursurile Shakespeare sunt foarte interesante si invatam foarte multe lucruri.Imi place ca vorbim numai in engleza si e foarte bine. Yuppy. Profesorii sunt geniali”

“Cursurile Shakespeare School sunt utile, placute si un mod bun de a-ti petrece timpul. Fiind la cursuri aici din clasele primare si acum la liceu m-am atasat de cativa profesori si de aceasta scoala.”
Maria Bosnyak

“Scoala face progrese foarte mari din an in an si este foarte multa lume stie despre ea, nu cred ca ar trebui sa se shimbe ceva, ci sa ramana la fel”
cursant CAE

“Cursul de Toefl sustinut la Shakespeare School m-a ajutat sa imi imunatatesc abilitatile de rezolvare a cerintelor intalnite in testul Toefl si l-as recomanda tuturor fara ezitare!”
Anutei Andreea

“O mare nota de 10 pentru doamna profesoara de la curs!Mi-a placut foarte mult!”
Ilie Iulia

“Cred ca Shakespeare School este un loc in care toti suntem tratati la fel, chiar daca nu avem acelasi nivel de pregatire.Cursurile sunt pe placul meu si clar am constatat un progres de cand vin aici. Desi avem teme si de invatat, sunt bucuroasa cand intru in sala de curs, pentru ca e ceva diferit de ceea ce fac zi de zi. profesoara care ne instruieste e de nota 10. Plus ca are acel ceva care mentine atentia elevilor. Deci imi place Shakespeare School.”
Alexandra Pascu, PET Liceu

“Vin cu placere la cursurile de engleza deoarece pot invata si glumi in acelasi timp si acest lucru este foarte placut. Profesorii de la Shakespeare sunt foarte ok, amabili si inovatori.”
cursant PET Liceu

“Pur si simplu vin cu placere si astept cu nerabdare in fiecare saptamana. Cursurile imbina utilul cu placutul.Profesorii sunt draguti si ne ajuta sa intelegem toate chestiile foarte usor.”
cursant PET Liceu

“In opinia mea, cursurile de engleza de la Shakespeare School sunt cu mult diferite fata de o ora de engleza tinuta la scoala. Activitatile desfasurate la curs sunt mult mai interactive, si deloc monotone. Profesorii mi se par mult mai implicati si uneori pot fi si amuzanti”
Sorina, PET Liceu

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.