Esti curios sa afli care este atmosfera la Shakespeare School, cum sunt profesorii si cum invata copiii engleza cu caracter la noi?

Inscrie-ti copilul la o lectie gratuita si ofera-i sansa unei experiente de invatare deosebite, alaturi de alti copii care sunt deja cursanti la Shakespeare School. 

In felul acesta, vei avea certitudinea ca sistemul nostru de predare a limbii engleze i se potriveste.

Esti curios sa afli care este atmosfera la Shakespeare School, cum sunt profesorii si cum invata copiii engleza cu caracter la noi?

Inscrie-ti copilul la o lectie gratuita si ofera-i sansa unei experiente de invatare deosebite, alaturi de alti copii care sunt deja cursanti la Shakespeare School. 

In felul acesta, vei avea certitudinea ca sistemul nostru de predare a limbii engleze i se potriveste.

Engleza la Shakespeare School inseamna…

Acces la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

Antrenarea unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.

Dezvoltarea capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

Avantajele predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

Vrei sa vezi cum invata copiii la Shakespeare School?

Copiii sunt cei mai in masura sa evalueze cursurile noastre. Haideti sa aflam ce au de spus acestia despre noi!

Urmareste video-ul de mai jos si descopera Shakespeare School prin ochii celor mici!

Cum ii ajuta limba engleza pe copii?

Invata sa comunice intr-o limba globala

Prin invatarea limbii engleze, copiii isi vor dezvolta abilitati globale de comunicare si vor fi pregatiti sa traiasca in diversitate culturala.

Obtin performante foarte bune prin metoda Shakespeare School

Cu cat copiii incep mai devreme sa invete engleza, cu atat vor ajunge mai repede si mai usor la un nivel avansat.  Astfel, in viitor, ei vor avea sansa de a beneficia de oportunitati profesionale disponibile in intreaga lume.

Dezvolta abilitati esentiale pentru viata

Invatarea limbii engleze ii ajuta pe copii sa se pregateasca pentru viata. Cunoasterea acesteia reprezinta o necesitate in epoca moderna a globalizarii, in care ei vor deveni viitori studenti si profesionisti.

Cui se adreseaza cursurile Shakespeare School?

Copiilor de 5-14 ani

Ii invatam limba engleza intr-o maniera distractiva si ii ajutam sa obtina certificari internationale sau sa fie admisi la clase cu predare bilingva sau intensiva.

Adolescentilor de 15-18 ani

Participarea la cursurile organizate in cadrul Shakespeare School le ofera sansa de a-si imbunatati limba engleza si a obtine certificarile Cambridge.

Garantia calitatii la Shakespeare School

In martie 2017, Shakespeare School a primit, din partea Cambridge English Language Assessment, distinctia “Best Preparation Centre in Romania”. 

Aceasta titulatura reprezinta pentru noi recunoasterea unor merite si rezultate deosebite, de care suntem foarte mandri si care au fost obtinute cu ajutorul celei mai tari echipe de profesori dedicati!

Alege sa iti inscrii copilul la o lectie demo

De ce sa nu ii oferi copilului tau sansa de a avea o experienta placuta la o lectie demo de limba engleza? Este GRATUIT si tot ce ai de facut este sa completezi formularul de mai jos!

Inscrie-ti acum copilul la o lectie demonstrativa de limba engleza si primesti gratuit ebook-ul “8 tipuri de inteligente si felul in care acestea pot fi dezvoltate la copii”

Formular de Inscriere

05 | Formular Lectie DEMO Gratuita

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, e-mail si telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea furnizarii lectiei gratuite. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending