Asociatia pentru Educatie

”Education is the most powerful weapon that can be used to change the world.” Nelson Mandela


Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a fost fondata in 2011, din dragoste pentru copii si din convingerea ca educatia le poate schimba viitorul. Credem ca o limba straina poate deschide multe usi.

Proiectele Asociatiei se indreapta catre: copiii performanti, care sunt incurajati sa atinga potentialul maxim prin perfectionarea limbii engleze: copiii din medii defavorizate care sunt incurajati sa invete limba engleza pentru a avea acces la un viitor mai bun.

Printscreen Asociatia pentru Educatie

Proiecte desfasurate:

Engleza pentru Viata – program de voluntariat pentru tineri care isi propune sa ofere cursuri de engleza pentru copiii din centre sociale, cu ajutorul voluntarilor. Peste 1.000 de copii din centre sociale din Bucuresti si alte orase ale tarii beneficiaza de acest program in care s-au implicat, pana in acest moment peste 500 de volunari.

Shakespeare School Essay Competition – concurs national de creatie in limba engleza cu participare gratuita, dedicat elevilor de gimnaziu si liceu si organizat, anual, cu sustinerea Shakespeare School – sponsorul principal al proiectului. Lansat in 2009, concursul a premiat de-a lungul editiilor 18 tineri cu cate o scoala de vara de doua saptamani in Marea Britanie. In competitie se inscriu, anual, aproximativ 3.000 de elevi din scoli si licee din peste 350 de localitati ale tarii.

Intra si pe site-ul Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie pentru a citi mai multe despre proiectele desfasurate.

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

21
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3500
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ