Autorizari limba engleza | Distinctii internationale limba engleza

2022 – Distinctie aniversara “20 de ani de rezultate extraordinare la Examenele Cambridge”, oferita de Cambridge University Press & Assessment

2022 – Distinctie aniversara pentru infiintarea primului centru CELTA din Romania, in anul 2014, oferita de Cambridge University Press & Assessment

2022 – Distinctie aniversara pentru implinirea a 15 ani de parteneriat, oferita de British Council

2022 – Distinctia de Laureat al concursului “Soimii Educatiei”, oferit de catre Agentia de sondare a pietei ”Șoimii”

Premiul Leaderi în “Dezvoltarea programelor de excelență pentru învațarea limbii engleze”, categoria „Învățământ și cercetare”.

2021 – GOLD Preparation Centre, distinctie oferita de Cambridge University Press & Assessment

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge – distinctie oferita de Cambridge University Press & Assessment

2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA, de catre Cambridge University Press & Assessment

2018 – Centru Premium pentru pregatirea examenelor Cambridge – distinctie acordata de British Council Romania

2018 – “Liderul anului 2017 pentru activitati extrascolare”, in cadrul Galei Itsy Bitsy

2018 – Centru de pregatire examene Cambridge recunoscut de Cambridge University

Shakespeare School pregateste in fiecare an sute de candidati pentru examenele Cambridge: YLE, KET, PET, FCE, CAE. Rata de promovare la examenele Cambridge a fost in ultimii ani de peste 98%.

2017 – “Platinum Member Addvantage Programme”  acordat de British Council Romania

Septembrie 2017 – Distinctia “Centru de Platina pentru pregatirea examenelor Cambridge” acordat de British Council Romania, in cadrul programului Addvantage. Un premiu obtinut pentru numarul mare de cursanti pe care Shakespeare School i-a pregatit pentru a sustine aceste examene, dar si a rezultatelor excelente obtinute de acestia la sesiunile din primavara-vara lui 2017.

2017 – Cel mai Bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

In martie 2017, Shakespeare School a primit, din partea Cambridge English Language Assessment, distinctia “Best Preparation Centre in Romania”.

2016 – Unul dintre cele mai bune centre de pregatire a examenelor Cambridge

Am fost desemnati, in cadrul Cambridge English Preparation Centre Awards 2016, ca fiind unul dintre cele mai bune centre de pregatire a examenelor Cambridge.

Distinctia ne-a fost oferita la categoria “Impact Educational de Exceptie”.

2014 – Centru CELTA autorizat de Cambridge Language Assessement

Shakespeare School este primul centru din Romania autorizat de Cambridge Language Assessment pentru a sustine cursul CELTA.

CELTA este una dintre cele mai importante calificari TEFL. Obtinerea acestui certificat atesta aptitudinile, cunostintele si experienta necesare pentru a urma o cariera de succes ca profesor de limba engleza, atat in tara natala cat si in strainatate.

2013 – Certificatul Lingvistic European pentru inovatie si creativitate in domeniul predarii si invatarii limbilor straine

Premiile European Language Label Awards sunt acordate in fiecare an de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale – ANPCDEFP.  Ceremonia de premiere a avut loc pe 26 septembrie 2013 – Ziua europeana a limbilor straine,  la sediul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

2014 – Centru de pregatire examene Cambridge recunoscut de Cambridge University

Shakespeare School pregateste in fiecare an sute de candidati pentru examenele Cambridge: YLE, KET, PET, FCE, CAE. Rata de promovare la examenele Cambridge a fost in ultimii ani de peste 98%.

2015 – Centru de Platina pentru pregatirea examenelor Cambridge

Shakespeare School devine Centru de Platina pentru pregatirea examenelor Cambridge recunoscut de British Council in cadrul programului Addvantage, datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele si a rezultatelor excelente obtinute de acestia.

Firma de incredere

Certificatul “Firma de incredere” atesta reputatia impecabila pe care Shakespeare School o are in randul clientilor si al partenerilor de afaceri,  reputatie datorata opiniilor pozitive exprimate de acestia in mediul online.

Autorizari nationale

ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari)

Shakespeare School este centru autorizat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani) si cursuri de limba romana pentru STRAINI.

Certificatele de absolvire eliberate de Shakespeare School au recunoastere nationala si sunt avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. *Certificatul de absolvire contine si o anexa in care sunt descrise competentele dobandite.

QUEST (Asociatia pentru Calitatea Serviciilor Lingvistice)

Shakespeare School este membru plin Quest (Asociatia Romana pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre Quest garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice.

Asociatia Quest, este o asociatie afiliata la Asociatia Europeana EQUALS pentru servicii lingvistice de calitate, aplicand criterii de evaluare europene.

Inspectia in urma careia s-a decis acest statut a fost deosebit de riguroasa, analizand standardele de calitate ale activitatii desfasurate de noi, sub toate aspectele: academic, managerial, resurse umane si materiale etc.

Marca inregistrata

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Premii

Topul Firmelor din Sectorul 2, editia a XI-a, noiembrie 2010

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti a acordat Shakespeare School locul 2 in Topul Companiilor Educationale din Sectorul 2, Bucuresti- 2009.

Topul Firmelor din Bucuresti, editia a XVII-a, noiembrie 2010

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti a acordat Shakespeare School locul 7 in Topul Companiilor Educationale din Bucuresti- 2009.

ListaFirme 2010

ListaFirme a acordat Shakespeare School Locul 1 in Top Afaceri Romania 2010, domeniul Invatamant in domeniul cultural.

Lasă un răspuns