Parteneri

Partenerii Shakespeare School | Cei care ne sprijina in proiectele educationale

Dorim sa oferim multumiri speciale tuturor colaboratorilor Shakespeare School, care ne sprijina in proiectele noastre educationale sau care ne sustin pe termen lung:

Fischer International
Centru de carte de limba engleza dedicat celor implicati in predarea si invatarea limbii engleze. Centrul pune la dispozitie o mare varietate de materiale didactice.

Carturesti
Carte, ceai, muzica, dichis

Simaco Advertising

Partener expert in productia publicitara.

Tineret in Actiune

Un program cu si pentru tineri al Uniunii Europene prin care acestia isi pot pune in practica initiativele. Acest lucru se realizeaza in special prin finantatarea unor proiecte prin intermediul unor “actiuni”!

Donna Medical Center
Donna Medical Center este clinica specializata, dedicata sanatatii femeilor, Centru de Excelenta pentru Diagnosticul afectiunilor mamare si ginecologice. Echipa medicala supraspecializata ofera pacientelor servicii de diagnostic imagistic si consultatii la nivel de expert.

Itsy Bitsy

ITSY BITSY FM este menit sa aduca bucurie familiilor cu copii sub 10 ani. Programele radioului se adreseaza intregii familii, iar atunci cand copiii sunt la gradinita sau la scoala, programele se adreseaza doar parintilor. Asculti Itsy Bitsy FM si ai parte de muzica, divertisment, parenting, tips & tricks.

SuntParinte.ro
Este comunitatea parintilor interesati de educatia copiilor. Aici gasesti sfaturi si recomandari care sa te ajute sa-ti intelegi mai bine copiii si sa gasesti solutii la problemele cu care se confrunta, elaborate de psihologi, sociologi, cadre didactice si alti specialisti in educatia copilului. Poti discuta de asemenea cu parintii colegilor de scoala sau de gradinita ai copiilor tai.

Romania Pozitiva
Un blog cu informacii pozitive cu si despre Romania. O idee mai veche. Proiecte, initiative, idei de bine pentru Romania! Peste 15.000 de exemple de Bine despre România de la peste 20 de autori și colaboratori încă din 2006.

Radio Romania Cultural
Cultura la zi
Radio Romania cultural este singurul post cultural national de radio in FM.

edu-news
Proiectul Edu-News.ro a fost inițiat din dorința de a oferi elevilor, studenților, profesorilor, profesioniștilor din domeniul educației și din industriile conexe o platformă care să acopere nevoile informaționale ale celor implicați, prin diverse activități, în această industrie.

IQool

O platforma dedicata tineriilor, creata de tineri din diferite domenii, dornici sa faca o multime de lucruri frumoase si interesante, sa impartaseasca celorlalti studenti cunostintele si creativitatea lor.

Teen Press
Este revista tuturor liceenilor din Bucuresti, revista de liceu, realizata de liceeni, pentru liceeni.

Consiliul National al Elevilor(CNE)

Este structura reprezentativa a elevilor la nivel national, promotor al proiectelor si programelor care incurajeaza dezvoltarea personala a elevilor, voluntariatul si implicarea in comunitate.

Asociatia Young Initiative

O organizatie nonprofit infiintata in 2009 care le ofera copiilor si tinerilor instrumentele educationale necesare pentru a se dezvolta personal si profesional astfel incat sa contribuie eficient la construirea Romaniei de maine.

Amdoar18ani.ro
AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce are ca scop informarea tinerilor, dar mai ales a liceenilor. Echipa din spatele acestui site isi doreste sa promoveze evenimente care mai de care mai interesante, ce il vor ajuta pe tanarul cititor sa isi petreaca intr-un mod folositor timpul liber.

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

20
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3000
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ