Parteneri

Cine ne sprijina in proiectele educationale:

Dorim sa le multumim tuturor colaboratorilor Shakespeare School, care ne sprijina in proiectele noastre educationale sau care ne sustin pe termen lung:

PARTENERI EDUCATIONALI

Cambridge University Press & Assessment

British Council

Fischer International – Centru de carte de limba engleza dedicat celor implicati in predarea si invatarea limbii engleze. Centrul pune la dispozitie o mare varietate de materiale didactice.

Carturesti

Uniscan

PARTENERI CULTURALI

Teatrul Ion Creanga

Opera Comica pentru Copii

PARTENERI MEDIA

Radio Romania Cultural – Singurul post cultural national de radio in FM.

SuntParinte.ro – Comunitatea parintilor interesati de educatia copiilor. Aici gasesti sfaturi si recomandari care sa te ajute sa-ti intelegi mai bine copiii si sa gasesti solutii la problemele cu care se confrunta, elaborate de psihologi, sociologi, cadre didactice si alti specialisti in educatia copilului.

Romania Pozitiva – Un blog cu informatii pozitive cu si despre Romania. Proiecte, initiative, idei de bine pentru Romania!

edu-news – Proiectul Edu-News.ro a fost inițiat din dorința de a oferi elevilor, studenților, profesorilor, profesioniștilor din domeniul educației și din industriile conexe o platformă care să acopere nevoile informaționale ale celor implicați, prin diverse activități, în această industrie.

Jurnalul de afaceri – este o revistă de afaceri online care prezintă mediul de afaceri românesc într-o manieră profesionistă, complexă, obiectivă și detaliată. Publicația Jurnalul de Afaceri a fost lansată din dorința de a promova afacerile din România, de a împărtăși bune practici și, nu în ultimul rând, de a inspira business-urile să crească sustenabil, să își dezvolte activitatea și, în același timp, economia României.

PARTENERI SANATATE & STIL DE VIATA SANATOS

Bodyshape Transformation Centre – Centru de fitness tip „boutique” din București, fondat în anul 2015 de Irina Alionte care a gândit și implementat un concept unic și inovator de transformare corporală, care îmbină planul de antrenamente personalizate cu nutriția dar și cu coaching-ul pe partea de motivație și mindset.

Cu o abordare holistică a transformării corporale, Bodyshape Transformation Centre promovează stilul de viață activ, la orice vârstă, încurajează adoptarea obiceiurilor sănătoase și oferă un mediu de antrenament distractiv, prietenos, relaxant și motivant.

ONG-URI PARTENERE

Consiliul National al Elevilor(CNE) – Structura reprezentativa a elevilor la nivel national, promotor al proiectelor si programelor care incurajeaza dezvoltarea personala a elevilor, voluntariatul si implicarea in comunitate.

Asociatia Young Initiative – Organizatie nonprofit infiintata in 2009 care le ofera copiilor si tinerilor instrumentele educationale necesare pentru a se dezvolta personal si profesional astfel incat sa contribuie eficient la construirea Romaniei de maine.

PARTENERI LOGISTICA

Simaco Advertising – Partener expert in productia publicitara.

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

21
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3500
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ