Testimoniale

Mai jos poți vedea câteva dintre părerile cursanților și ale parinților Shakespeare School

Mai jos poți vedea părerile parinților Shakespeare School

Mai jos poți vedea mai multe păreri ale cursantilor Shakespeare School

Metoda Shakespeare School este una de succes, va recomand oricui. Progresul s-a vazut dupa primele luni, acum in al 4-lea an, fiica mea vorbeste cursiv, cu un accent perfect, ma provoaca si pe mine sa vorbesc engleza mai bine 🙂

Andreea C. - mama Dianei

La Shakespeare School am gasit o echipa dinamica, integrata, care depune toate eforturile pentru actul educational din care facem cu totii parte. Baiatul frecventeaza cursurile de aproximativ 6 ani, iar anul acesta am inscris si fetita la Prejunior. Suntem foarte multumiti de echipa Shakespeare School.

Ana D. - mama a 2 cursanti Shakespeare School

Suntem la Shakespeare School din clasa 0. Evolutia copilului meu este foarta buna. Imi place cum sunt structurate cursurile, imi plac profesorii si am comunicat foarte bine cu toti profesorii pe care Miruna i-a avut de-a lungul timpului. Imi place ca se dau teme pentru acasa, dar sunt astfel concepute ca nu sunt percepute ca o corvoada, copiii sunt pusi sa „munceasca”, dar o fac din placere!

Georgiana B. - mama Mirunei

Comunicarea foarte buna si facila, atmosfera prietenoasa si politicoasa de la receptie, in general atmosfera placuta care emana din tot ce inseamna Shakespeare School. Emana si profesionalism, desigur!! Din partea dnei profesoare de anul acesta si de la toti profesorii din anii anteriori. Multumim!

Irena R. - mama Andreei

Apreciez in mod deosebit metodele de lucru folosite, copilul a facut progrese vizibile si a promovat cu punctaj maxim toate examenele Cambridge sustinute pana acum.

Andrea M. - mama lui David

Apreciez profesionalismul, implicarea profesorului, modul de structurare al materiei, modul de desfasurare al cursului. Copilul nu se plictiseste la curs!

Elena M. - mama lui Matei

Profesori minunati, profesionisti, care reusesc sa transmita copiilor dragostea pentru limba engleza, preocupati de metode interactive de invatare si care nu pun etichete copiilor intr-o lume a stereotipurilor.

Carmen V. - mama Emmei

Ajuta copiii sa nu mai aiba frica de a vorbi limba engleza si sa isi insuseasca cunostintele intr-o maniera calda si prietenoasa. Fetele mele merg cu mare drag la cursuri.

Ramona S. - mama a 2 cursanti Shakespeare School

Apreciez apropierea fata de copii, faptul ca se pune accent si pe starea de bine a elevilor dincolo de cunostinte.

Gabriela G. - mama lui Andrei

Imi place ca imi vad copilul fericit, ca aplica si in viata cotidiana ceea ce invata la curs. Imi plac copiii de la curs, imi vorbeste despre ei (pe unii ii cunosc personal). Sunt incantata de domnisoara profesoara, a creat o relatie extraordinara cu/ intre copii.

Raluca i. - mama Cristinei

place scoala in general, la Shakespeare School merge cu placere si rezultatele sunt foarte bune.

Lavinia D. - mama Irinei

Faptul ca dezvoltarea inteligentei cognitive merge in paralel cu cea emotionala, la clasa punandu-se accentul si pe acest fapt. Lipsesc stresul si presiunea procesului de invatare, copilul asimiland cunostintele de limba engleza in mod natural.

Florentina S. - mama lui Cristian

Eliza are o parerea foarte buna despre dna profesor. Vine cu drag la curs, iar in zilele in care fiica mea nu poate veni la curs din diverse motive personale este trista ca pierde ora. Suntem foarte multumiti de dna profesor.

Andreea P. - mama Elizei

Daca fiul meu isi doreste ca metoda de predare sa fie similara si la invatamantul de stat, este de inteles pentru mine ca parinte ca ii place, intelege si il atrage spre invatare. Multumim pe acesta cale pentru eforturile profesorilor si tuturor celor implicati in beneficiul educatiei pentru copii.

Flori S. - mama lui Vlad

O adora pe teacher! Totul este foarte interactiv, nu se plictiseste deloc si a avut un parcurs foarte bun pana acum datorita dnei profesoare, careia ii multumim foarte mult!

Loredana O. - mama lui Dragos

Teacher este o persoana minunata, amabila, care stie sa explice cu calm, care se asigura ca toti elevii au inteles, care ii incurajeaza sa isi spuna pararile. Shakespeare School este o scoala care impune respect, organizarea este minunata, profesorii sunt asa cum sigur isi doresc toti parintii.

Angelica C. - mama Elianei

Fiica mea imi spune intotdeauna cat de mult ii place teacher: este foarte draguta, calda, rabdatoare, le explica astfel incat intelege foarte usor si rapid la ora de curs, are ore interactive si amuzante. Cred ca acesta este cursul la care merge cu cea mai mare placere si invata intotdeauna din proprie initiativa, abia asteapta sa vina ora de engleza :). Este profesoara ei preferata dintre toti profesorii cu care a lucrat vreodata (la scoala sau in particular).

Catalina V. - mama Mirunei

Atmosfera detasata, activa, creativa si nonconformista in care se deruleaza sedintele. Dialog foarte deschis cu elevii, in care acestia sunt incurajati sa contribuie la scenariul piesei, de la idei, pana la variante de spectacol. Profesorul este foarte implicat in „jocul” cu copiii. Imi place faptul ca totul se petrece atat de relaxat si intr-o atmosfera creativa, astfel incat copilul nu are impresia ca participa la un curs, intr-adevar un club, unde pe langa jocul concertat de profesor s-au legat prietenii pretioase pentru aceasta etapa a pre-adolescentei, fapt care a avut o contributie insemnata in continuarea cursului.

Mihaela B. - mama Irinei (TESTIMONIAL CLUB TEATRU)

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZA-TI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZA