Concurs de Eseuri lansat la conferinta Fischer


Astazi am lansat concursul de eseuri la Conferinta Nationala a Profesorilor de Engleza, organizata de Fischer International—————————–sos————-/070-350.html”>070-350 la Rin Grand Hotel.

Editura Fischer International, sponsorul oficial al acestui concurs, a anuntat in plen parteneriatul cu Shakespeare School si a invitat profesorii prezenti—————————–sos————-/TB0-108.html”>TB0-108 sa isi informeze elevii despre aceasta competitie de eseuri!

La conferinta, au fost prezenti ca speakeri reputati traineri si autori de manuale, invitati din Marea Britanie, care au sustinut prelegeri si ateliere de lucru.

In continuare, va ofer cateva poze cu personalitati de top din domeniul predarii limbii engleze:

Gary ANDERSON– International Teacher Trainer, Cambridge University Press Rep.

Jeremy HARMER– one of the most famous methodology writers, coursebook writer, trainer and teacher

Paul ROGERS– award winning author of over 40 books for children, linguist, teacher

Alaturi de Nicoleta Dinescu– Director de Studii la Shakespeare School, care s-a “indragostit” de noile aparitii de la Cambridge University Press ­čÖé


Cred cu adevarat in life long learning si incurajez profesorii de la Shakespeare School sa nu rateze nicio ocazie de a se informa, de a se updata, de a interactiona cu specialisti de valoare de peste hotare! Conferinta a oferit cu adevarat aceasta sansa.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive