Blog

Concurs de Eseuri lansat la conferinta Fischer

DSC00803
Astazi am lansat concursul de eseuri la Conferinta Nationala a Profesorilor de Engleza, organizata de Fischer International—————————–sos————-/070-350.html”>070-350 la Rin Grand Hotel.

Editura Fischer International, sponsorul oficial al acestui concurs, a anuntat in plen parteneriatul cu Shakespeare School si a invitat profesorii prezenti—————————–sos————-/TB0-108.html”>TB0-108 sa isi informeze elevii despre aceasta competitie de eseuri!

La conferinta, au fost prezenti ca speakeri reputati traineri si autori de manuale, invitati din Marea Britanie, care au sustinut prelegeri si ateliere de lucru.

In continuare, va ofer cateva poze cu personalitati de top din domeniul predarii limbii engleze:

Gary ANDERSON– International Teacher Trainer, Cambridge University Press Rep.
DSC00784
Jeremy HARMER– one of the most famous methodology writers, coursebook writer, trainer and teacher
DSC00786

Paul ROGERS– award winning author of over 40 books for children, linguist, teacher

DSC00793Alaturi de Nicoleta Dinescu– Director de Studii la Shakespeare School, care s-a “indragostit” de noile aparitii de la Cambridge University Press 🙂

DSC00801
Cred cu adevarat in life long learning si incurajez profesorii de la Shakespeare School sa nu rateze nicio ocazie de a se informa, de a se updata, de a interactiona cu specialisti de valoare de peste hotare! Conferinta a oferit cu adevarat aceasta sansa.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole