SUMMER WORKSHOPS

Vara aceasta limba engleza devine parte din distractia de vacanta!

Shakespeare School vă invită pe toți, cu mic cu mare, la SUMMER WORKSHOPS – o serie specială de întâlniri GRATUITE, ONLINE și SUPER INTERACTIVE de Limba engleză, special gândite pentru copii, tineri și părinți!

Acum aveți ocazia perfectă de a ne cunoaște îndeaproape, dar mai ales de a testa, în premieră absolută, noile cluburi de engleză pe care vi le-am pregătit pentru vacanța de vară.

Summer Workshops înseamnă activități interactive, jocuri de kahoot și mici provocări haioase, care le vor pune copiilor la încercare imaginația, viteza de reacție și nu în ultimul rând cunoștințele de limbă engleză. Totul alături de super profesorii noștri!

Vă așteptăm așadar la Summer Workshops pentru a descoperi cum se ÎNVAȚĂ ENGLEZA SMART la Shakespeare School! 

Indiferent de workshopul ales, vă garantăm că, la final, toți copiiii vor spune ”WOW, ce tare a fooost!”

DE CE SĂ PARTICIPI LA SUMMER WORKSHOPS

Activitățile din cadrul atelierelor noastre online sunt gândite și structurate pe categorii de vârstă.

Astfel, cei mai mici dintre participanți (5-7 ani) vor avea parte de o întâlnire memorabilă cu personajele noastre super simpatice: motănelul Cookie, veverița Ziggy și castorul Zaggy – care le vor face cunoștință cu universul limbii engleze de la Shakespeare School și de care cu siguranță se vor îndrăgosti!

Pentru copiii de școală primară (8-11 ani) am pregătit o activitate care garantat le va capta atenția: GAMECRAFT este un workshop interactiv în limba engleză, inspirat din jocurile celebre care îi pasionează pe copii! O metodă extrem de atractivă de a exersa și învăța engleza. 

Copiii din clasele V-VIII (11-14 ani) sunt așteptați într-o călătorie ceva mai specială: A Mystery Journey este un workshop mai ceva ca un escape room. Tinerii vor avea de rezolvat un mister, cu ajutorul limbii engleze, evident.

Părinții sunt și ei invitați să ni se alăture, la aceste ateliere, pentru că au ocazia să afle o mulțime de informații privind metoda de predare Shakespeare School.

În plus, pentru că niciodată nu este prea târziu să înveți sau să îți îmbunătățești engleza, am pregătit și un workshop de conversație dedicat adulților.

Participarea la aceste workshopuri este GRATUITĂ!

ONLINE SUMMER WORKSHOPS

Copii, Adolescenti si parinti

atelier-cookie
 • CÂND?

  8 Iunie, ora 18:30

 • UNDE?

  ONLINE, pe ZOOM

atelier-gamecraft-v2
 • CÂND?

  7 Iunie, ora 18:30

 • UNDE?

  ONLINE, pe ZOOM

atelier-mystery
 • CÂND?

  14 Iunie, ora 18:30

 • UNDE?

  ONLINE, pe ZOOM

atelier-adulti
 • CÂND?

  15 Iunie, ora 18:30

 • UNDE?

  ONLINE, pe ZOOM

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
ANTRENAREA unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
DEZVOLTAREA capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

AVANTAJELE predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

Cum participi la evenimente?

Pentru inscrierea la Atelierele Gratuite va rugam sa completati formularul de mai jos. Participarea la evenimente este GRATUITA.

Daca nu regasiti atelierul  dorit in lista de mai jos, locurile disponibile pentru acesta au fost deja ocupate. Va rugam sa reveniti mai tarziu sau sa ne contactati la adresa contact@shakespeare-school.ro

Atentie! Termenul limita pentru inscriere este cu 1 zi inainte de fiecare workshop.

06 | Formular Ateliere Gratuite

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending