Ofera-i copilului tau sansa de a invata limba engleza in Cel mai Bun Centru de Pregatire din Romania, desemnat chiar de Cambridge Assessment English.

Esti curios sa afli care este atmosfera la Shakespeare School, cum sunt profesorii si cum se desfasoara cursurile de limba engleza la noi?

Ce ii ofera copilului tau experienta Shakespeare School?

  • Metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, adusa in atentia lingvistilor de profesorul Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
  • Abilitati pentru viata ce integreaza toate atributele emotionale, sociale, intelectuale sau personale necesare pentru secolul XXI. Avand la baza The 4C’s – colaborare, comunicare, creativitate si gandirea critica, cursurile noastre antreneaza noi abilitati care ii vor asigura copilului tau succesul in viitor.
  • Activitati de dezvoltare a capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce contribuie la crearea unei atmosfere relaxate si asigura confortul mental al cursantilor nostri. Suntem singurul centru educational care integreaza in procesul de invatare activitati pentru stimularea capacitatii de concentrare si a echilibrului emotional.
  • Resurse si metode inovatoare ce transforma orele de curs intr-o experienta multi-media distractiva – proiectii si diverse activitati la tabla interactiva, manuale cu suport audio si video, jocuri si concursuri.
  • Grupe restranse (10 – 12 cursanti), fiecare copil beneficiaza de atentie sporita si indrumare din partea profesorului.
  • Predarea prin atasament: relatia profesor-cursant este bazata pe respect, apropiere, caldura, empatie, dialog. Copiii invata cel mai bine atunci cand se simt conectati, apreciati si in siguranta.

Vrei sa vezi daca ceea ce oferim se potriveste nevoilor copilului tau?

Cui se adreseaza cursurile Shakespeare School?

Copiilor de 5-14 ani

Ii invatam limba engleza intr-o maniera distractiva si eficienta, ii facem sa indrageasca procesul de invatare, ii ajutam sa obtina certificari internationale sau sa fie admisi la clase cu predare bilingva sau intensiva. Atmosfera motivanta in care copiii invata la Shakespeare School ii face sa isi doreasca sa fie aici, sa invete alaturi de alti “campioni la viata”.

HELLO, ENGLISH!
(5 - 6 ani)

JUNIOR ENGLISH
(cls. I - a IV-a)

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
YLE - (cls a V-a)

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
KET - (cls a V-a)

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
PET - (cls a VI-a)

PUBLIC SPEAKING
(cls a VII-a)

PREVIEW TO FCE
(cls a VIII-a)

Adolescentilor de 15-18 ani

Participarea la cursurile organizate in cadrul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania le ofera sansa sa obtina certificarile Cambridge. Astfel, ei isi vor transforma cunostintele intr-un avantaj esential pentru admiterea la universitati de prestigiu si un viitor de succes.

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
FCE - (14+ ani)

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
CAE - (16+ ani)

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
IELTS - (16+ ani)

Adultilor

LET'S TALK ENGLISH
ADULTI - (20+ ani)

IMPORTANT: Programarea la lectiile demo gratuite se face in limita locurilor disponibile la fiecare nivel in parte.

De ce Shakespeare School?

20 ani de excelenta in predarea limbii engleze

Cel mai bun Centru de pregatire pentru Examenele Cambridge, din Romania – recunoscut de Cambridge English Language Assessment din cadrul Universitatii Cambridge;

100% rata de succes la examenele Cambridge

Peste 25.000 de cursanti care ne-au trecut pragul

4 centre de predare a limbii engleze, in 4 puncte cheie ale capitalei: Ferdinand, Mosilor, Victoriei, Brancoveanu

Profesori de top, tineri, entuziasti, dinamici, foarte bine pregatiti, alaturi de care copiii invata engleza de placere

2 variante de cursuri: in clasa sau online

02 | Formular Cursuri AN - Copii
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending