Cover lectii demo
  • Ai vrea sa-ti inscrii copilul la un Curs de Engleza, dar nu esti inca pe deplin convins ca i-ar placea?
  • Vrei sa fii mai bine pregatit pentru Examenele Cambridge?
  • Sau poate iti doresti sa avansezi in cariera si sa calatoresti pe tot globul mai relaxat!

 

Indiferent de varsta, Shakespeare School iti demonstreaza ca cea mai cautata limba straina devine usor de invatat cu metodele de predare potrivite.

Esti curios sa afli care este atmosfera la Shakespeare School, cum sunt profesorii si cum se desfasoara cursurile de limba engleza la noi?

Hai sa ne cunoastem la o Lectie Gratuita de Limba Engleza!

Ce ofera experienta Shakespeare School?

  • Metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, adusa in atentia lingvistilor de profesorul Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
  • Abilitati pentru viata ce integreaza toate atributele emotionale, sociale, intelectuale sau personale necesare pentru secolul XXI. Avand la baza The 4C’s – colaborare, comunicare, creativitate si gandirea critica, cursurile noastre antreneaza noi abilitati care le vor asigura cursantilor succesul in viitor.
  • Activitati de dezvoltare a capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce contribuie la crearea unei atmosfere relaxate si asigura confortul mental al cursantilor nostri. Suntem singurul centru educational care integreaza in procesul de invatare activitati pentru stimularea capacitatii de concentrare si a echilibrului emotional.
  • Resurse si metode inovatoare ce transforma orele de curs intr-o experienta multi-media distractiva – proiectii si diverse activitati la tabla interactiva, manuale cu suport audio si video, jocuri si concursuri.
  • Grupe restranse (10 – 12 cursanti), fiecare cursant beneficiaza de atentie sporita si indrumare din partea profesorului.
  • Predarea prin atasament: relatia profesor-cursant este bazata pe respect, apropiere, caldura, empatie, dialog. Cursantii invata cel mai bine atunci cand se simt conectati, apreciati si in siguranta.

Vrei sa vezi daca ceea ce oferim se potriveste nevoilor tale sau ale copilului tau?

Cui se adreseaza cursurile Shakespeare School?

Copiilor de 5-14 ani

Ii invatam limba engleza intr-o maniera distractiva si eficienta, ii facem sa indrageasca procesul de invatare, ii ajutam sa obtina certificari internationale sau sa fie admisi la clase cu predare bilingva sau intensiva. Atmosfera motivanta in care copiii invata la Shakespeare School ii face sa isi doreasca sa fie aici, sa invete alaturi de alti “campioni la viata”.

HELLO, ENGLISH!
(5 - 6 ani)

Hello English atelier

JUNIOR ENGLISH
(cls. I - a IV-a)

Junior English 2 atelier

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
YLE - (cls a V-a)

KetPet atelier

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
KET - (cls a V-a)

conversatie copii simplu 1

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
PET - (cls a VI-a)

curs pet

PUBLIC SPEAKING
(cls a VII-a)

curs public speaking

PREVIEW TO FCE
(cls a VIII-a)

curs preview fce

Adolescentilor de 15-18 ani

Participarea la cursurile organizate in cadrul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania le ofera sansa sa obtina certificarile Cambridge. Astfel, ei isi vor transforma cunostintele intr-un avantaj esential pentru admiterea la universitati de prestigiu si un viitor de succes.

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
FCE - (14+ ani)

FCE Simplu

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
CAE - (16+ ani)

CAE Simplu 1

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
IELTS - (16+ ani)

Curs adulti b2 simplu

Adultilor

LET'S TALK ENGLISH
ADULTI - (20+ ani)

curs adulti b1 simplu

IMPORTANT: Programarea la lectiile demo gratuite se face in limita locurilor disponibile la fiecare nivel in parte.

De ce Shakespeare School?

21 ani de excelenta in predarea limbii engleze

Cel mai bun Centru de pregatire pentru Examenele Cambridge, din Romania – recunoscut de Cambridge University Press & Assessment din cadrul Universitatii Cambridge;

100% rata de succes la examenele Cambridge

Peste 25.000 de cursanti care ne-au trecut pragul

4 centre de predare, in 4 puncte cheie ale capitalei: Ferdinand, Mosilor, Victoriei, Brancoveanu + cursuri online

Profesori de top, tineri, entuziasti, dinamici, foarte bine pregatiti, alaturi de care cursantii invata engleza de placere

2 variante de cursuri: in clasa sau online

05 | Formular Lectie DEMO Gratuita
 

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, e-mail si telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea furnizarii lectiei gratuite. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending