Curs de engleza pentru prescolari Hello, English!

Stim ca va doriti cele mai bune oportunitati pentru copiii vostri, iar o limba straina vorbita cursiv le-ar putea face mai usoara calea spre studii de calitate si spre un viitor de succes. Oferiti-le, de mici, avantajele unei limbi straine, alegand un curs de engleza pentru prescolari, la Shakespeare School.

Intre 5 si 6 ani, copiii asimileaza mai repede, in mod natural, si pot invata o a doua limba la fel de usor ca pe cea materna. Am creat, special pentru copii, cursul Hello, English! care ii ajuta sa indrageasca engleza, inca de mici.

La varsta aceasta, copiii invata prin activitati amuzante si placute, cum ar fi cantecele, jocuri, competitii care ii tin atenti si implicati la ore. Tocmai de aceea, activitatile pe care le-am pregatit pentru acest curs dedicat prescolarilor ii ajuta sa asimileaze pronuntia, vocabularul si gramatica, in mod natural.

De ce sa alegeti un curs de engleza pentru prescolari la Shakespeare School?

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna

Predare prin atasament, deoarece relatia profesor-cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.
Cei 4C – COLABORARE, COMUNICARE, CREATIVITATE si GANDIRE CRITICA, care stau la baza abilitatilor de viata esentiale pe care cursantii si le dezvolta.
Teoria Inteligentelor Multiple a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard, pe care se bazeaza metoda de predare Shakespeare School.
Mindfulness, adica un set de tehnici prin care dezvoltam capacitatea de concentrare a cursantilor pentru a le asigura confortul mental.

Ce beneficii ofera cursul Hello, English!

Copiii invata notiuni de vocabular si structuri de baza ale limbii engleze, isi dezvolta pronuntia si intonatia, dar si capacitatea de exprimare, imaginatia si creativitatea.

Activitatile incluse intr-un curs de engleza pentru prescolari sunt gandite sa ii formeze pe copii atat ca buni cunoscatori ai limbii, cat si ca oameni. Astfel, prin lucrul in grup, copiii leaga prietenii si invata sa lucreze in echipa. Chiar de la aceasta varsta (5 – 6 ani), ii ajutam sa isi dezvolte increderea in sine in timp ce se afla printre alti copii si invata o limba straina.

Ce se studiaza?

 • jocuri didactice
 • scurte dialoguri care consolideaza notiunile proaspat introduse
 • competitii in echipe
 • jocuri de rol si dramatizari ale diferitelor povesti
 • marionete si alte instrumente de joc interactiv
 • ultimele noutati in tehnologie – softuri educationale si activitati special create pentru tabla interactiva (compusa din computer, videoproiector, smart board si sistem audio)
 • materiale vizuale (imagini, filme, secvente video) sau audio
 • manuale si caiete de lucru, cu suport audio si video

La finalul cursului, punem tot ce am invatat cap la cap si ne mandrim cu notiunile si abilitatile invatate pe parcursul anului, invitandu-i si pe parinti in lumea noastra. Pregatim cu mult entuziasm serbarile din cadrul evenimentului dedicat parintilor, Parents’ Week si ne bucuram alaturi de ei, aratandu-le cate am invatat intr-un an scolar. De asemenea, parintii sunt invitati sa ia parte si la momentele speciale pregatite cu ocazia Craciunului.

Si pentru ca studiul limbii engleze cere exercitiu continuu, pregatim pentru perioada vacantei mari cursuri de vara de limba engleza. Acestea includ activitati distractive, dar educative, prin care ii ajutam pe copii sa pastreze legatura cu limba engleza si in timpul verii.

Cititi mai multe despre studiul limbilor straine la varste cat mai mici, AICI.

Informatii administrative

Structura cursului:

2 sedinte a cate 60 de minute/ saptamana.Perioada de desfasurare: 14 septembrie 2020 – 19 iunie 2020, respectand vacantele scolare (cu exceptia celei din noiembrie) si zilele declarate sarbatori legale. In timpul verii, copiii pot continua sa invete engleza la cursurile noastre de vara.

Locul de desfasurare:

Cursurile de engleza pentru copii se desfasoara in Bucuresti, la cele 4 sedii Shakespeare School.

Pentru varianta online a acestui curs, dati click aici

PRET: 3200 lei/ an + suportul de curs

 • Suma poate fi achitata in 5 transe egale: 640 lei/ transa
 • Reducere 5% pentru plata integrala.
 • Reducere 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/sora).

* Daca autoritatile vor impune sistarea cursurilor la sediu, vom continua desfasurarea acestora in mediul online, pastrand aceeasi structura.

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

02 | Formular Cursuri AN - Copii
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Daca doriti informatii si despre alte cursuri de limba engleza pentru copii, va invitam sa vizitati pagina noastra de Cursuri pentru copii.

Pentru orice intrebare, sugestie sau comentariu ne puteti scrie la contact@shakespeare-school.ro.

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.