CURS DE VARA DE LIMBA ENGLEZA PENTRU tineri

Exam Preparation Cambridge FCE / CAE (+14 ani)

FCE-CAE-curs-vara

Te invitam sa petreci vara cu folos, participand la cursul online intensiv de pregatire pentru examenele Cambridge: FCE sau CAE.

Expertii nostri in pregatirea examenelor Cambridge te ajuta sa obtii un certificat international de limba engleza util pentru echivalarea examenului de bacalaureat sau pentru admiterea la universitate.

INFORMATII CURS

Tip curs

 • Pregatire Examene Cambridge
  • FCE: +14 ani (cls. VIII-XII)
  • CAE: +14 ani (cls. IX-XII)
 • ONLINE, pe platforma Zoom

Structura curs

 • 4 saptamani
 • 3 sedinte/ saptamana (L-Mi-V)
 • 3 ore/ sedinta

Perioade desfasurare

 • 20 iunie - 15 iulie
 • 18 iulie - 12 august

Valoare curs

 • Pret 1450 lei

Suportul de curs nu este inclus in pret.

Ce beneficii ofera cursul "Fce/cae preparation"?

 • Cursantii isi imbogatesc vocabularul si isi consolideaza cunostintele de gramatica, in timp ce activitatea de comunicare orala este stimulata constant.
 • Cursantii isi dezvolta capacitatea de a rezolva sarcini specifice examenelor Cambridge FCE sau CAE. 
 • Participantii la curs primesc recomandari si informatii utile privind comportamentul pe care trebuie sa il adopte in timpul examenelor Cambridge: gestionarea eficienta a timpului si modul de interactiune corecta in timpul probelor. 
 • Cursantii se implica in diverse activitati interactive, au acces la o varietate de resurse online si la secvente video reale din cadrul probelor de examen si se familiarizeaza cu atmosfera de examen.
 • Cursul online are loc intr-un mediu interactiv de lucru, care le permite cursantilor sa exerseze structurile de vocabular si de gramatica necesare promovarii cu succes a examenelor Cambridge.

Cum se desfasoara cursul?

 • Ii ajuta pe cursanti sa se familiarizeze cu strategiile de abordare a exercitiilor si cu tehnicile de redactare a compunerilor (scrisoare, articol, brosura, raport).
 • Ii pregatesc pe cursanti sa exceleze la toate cele 4 sectiunie ale testelor FCE sau CAE (Reading & Use of English, Writing, Listening si Speaking).
 • Cursantii exerseza structurile gramaticale necesare rezolvarii testelor
 • Profesorii le ofera feedback constructiv in cadrul fiecarui curs cat si pentru materialele redactate.
 • Cursantii folosesc platforma ZOOM, interactiva si usor accesibila, la care se pot conecta de pe calculator, laptop, tableta sau telefon. Aceasta le permite sa ii vada, sa ii auda si sa interactioneze cu ceilalti cursanti si cu profesorul.

De ce sa alegeti un curs de engleza la Shakespeare School?

20

ani de engleza cu caracter

4

sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

+3000

cursanti au incredere in noi in fiecare an

100%

rata de promovare la Examenele Cambridge

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

METODA UNICA

Shakespeare School este o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

CEI 4C's

Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica antreneaza abilitati pentru viata 

TEHNICI DE MINDFULNESS

folosite pentru dezvoltarea capacitatii de concentrare si asigurarea confortului mental al cursantilor.

PREDAREA PRIN ATASAMENT

relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

PARINTII SI CURSANTII NE RECOMANDA

A fost o onoare si o mare bucurie sa particip la acest curs. Ma bucur ca am avut parte de cele mai bune cadre didactice, dar si de cei mai frumosi colegi de curs. Am sentimentul ca ne cunoastem de-o viata si ca suntem o echipa veche. A fost singurul curs la care am participat fara sa fiu cu ochii pe ceas, asteptand sa se termine. Va multumesc pentru ca ati reusit sa-mi redati increderea de care aveam mare nevoie!

Adina B - cursanta Shakespeare School
Cursurile online  se desfasoara intr-un cadru placut si primitor, fiind predate de catre profesori foarte bine pregatiti in domeniu, deschisi si plini de entuziasm. Metodele de predare sunt adaptate varstei fiecarui participant la curs si se  pune foarte mare  accent pe transmiterea cunostintelor de comunicare in  limba Engleza tuturor cursantilor.

Livia M - cursanta Shakespeare School
Previous
Next

INSCRIE-TI COPILUL LA CURSUL DE VARA

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul cursului.

04 | Formular Cursuri VARA
Tipul de curs dorit

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

CONTACTEAZA-NE

Sediul Brancoveanu

Sediul Ferdinand

Sediul Mosilor

Sediul Victoriei

Sediul Online

CURSURI

CURSURI DE VARA

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.

Important! 

Cursul se adresează copiilor de scoala care:

 • au finalizat anul acesta (iunie 2022) clasa pregatitoare sau clasa I
 • vor incepe anul acesta (septembrie 2022) clasa a II-a
 • au finalizat anul acesta (iunie 2022) clasa a II-a, dar au NIVEL INCEPATOR

Abilitati necesare:

 • sa cunoasca literele alfabetului pentru a putea citi/ scrie in cadrul anumitor activitati (sub indrumarea profesorului)

Ziggy si Zaggy au pregatit un curs de engleza intensiv pentru copii, cu activitati distractive, perfecte pentru zilele de vacanta!

Pentru copii, vacanta mare este perioada ideala pentru a asimila cuvinte si expresii noi si pentru a-si consolida cunostintele de limba engleza capatate pe parcursul anului.

De aceea, in aceasta vara, va recomandam sa le oferiti activitati care sa ii tina in contact cu limba engleza. Iar pentru ca totul sa fie distractiv, activitatile trebuie sa fie despre joc si joaca.

Cum se desfasoara cursul „Ziggy & Zaggy in the Countryside”?

 • Metoda de predare care are la baza activitati interactive cum ar fi jocuri, cantecele si povesti, este o cale eficienta de invatare a limbii engleze care ii ajuta pe copii sa asimileze rapid notiuni de vocabular, intr-un mod natural.
 • Profesorii nostri, specializati in lucru cu copiii, alaturi de cele doua personaje indragite – Ziggy si Zaggy, ii indruma pe cei mici intr-o calatorie pe taramul limbii engleze, in care ei „prind” cuvintele pe nerasuflate, joaca e la ea acasa, iar bucuria e in toi.
 • Concursurile amuzante, cantecelele energizante, jocurile de miscare, de rol si cu marionete, toate in limba engleza, ii binedispun pe copii si le sporesc dorinta de a participa la activitatile de grup.
 • Experienta multimedia contribuie la dinamica din timpul cursului si ii tine pe copii atenti la ore – ne “jucam” folosind tabla interactiva, compusa din computer, videoproiector, smart board, sistem audio.

De ce sa alegi Shakespeare School

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examene examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna:

Acces la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
Antrenarea unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
Dezvoltarea capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.
Avantajele predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

Beneficiile cursului „Ziggy & Zaggy in the Forest”

 • Copiii asimileaza in mod natural notiunile de vocabular prin dialoguri ghiduse cu Ziggy si Zaggy care completeaza activitatile distractive din timpul cursului.
 • Cursul stimuleaza invatarea limbii engleze in paralel cu dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor, de care depinde in mare masura succesul in invatare. Activitatile de la cursuri urmaresc dezvoltarea increderii in fortele proprii, cursantii fiind permanent incurajati si apreciati.
 • Copiii sunt stimulati sa comunice cu cei din jur, devenind deschisi la dialoguri si motivati sa participe la activitatile in echipa.
 • Jocurile de miscare si de rol dezvolta capacitatea de cooperare, cei mici stabilind cu mai mare usurinta relatii de prietenie cu cei din jur. Iar activitatile in grup sau in perechi, alaturi de concursurile amuzante, ii motiveaza si ii ajuta sa descopere bucuria invatarii.

Perioade curs 2022

Varianta IN CLASA a cursului “Ziggy & Zaggy in the Forest” se desfasoara la sediile noastre din Bucuresti. Pentru varianta ONLINE, click aici.

 • 28 iunie – 9 iulie
 • 12 – 23 iulie
 • 26 iulie – 6 august
 • 9 – 20 august

Cursul este alcatuit din 2 module de cate 2 saptamani. Se recomanda inscrierea la ambele module (40 de ore), pentru parcurgerea integrala a temelor si structurilor de vocabular.

5 sedinte (L-V) x 2 ore/ saptamana

Total: 40 ore (modulul 1 + modulul 2)

 Valoarea cursului

Pret 1 modul: 750 lei
Pret 2 module: 1400 lei

Suportul de curs este inclus in pret.

OFERTA SPECIALA EARLY BIRD pana pe 1 mai 2022:

Pret 1 modul: 700 lei
Pret 2 module: 1350 lei

IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor, va rugam sa va adresati oricarei receptii Shakespeare School.

Testimoniale

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

04 | Formular Cursuri VARA
Tipul de curs dorit

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Daca doriti informatii si despre alte cursuri de limba engleza pentru copii, va invitam sa vizitati pagina noastra de Cursuri pentru copii.

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Sediul Victoriei

Str. Tokio Nr.9, Sector 1

0755 132 228 / 0741 120 148

victoriei@shakespeare-school.ro

Sediul Ferdinand

Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A , Sector 2

021.252.24.79/ 0755 132 227

ferdinand@shakespeare-school.ro

Sediul Brancoveanu

Str. Martisor Nr.36, Sector 4

0752 120 778

brancoveanu@shakespeare-school.ro

Te invitam sa petreci vara cu folos, participand la cursul online intensiv de pregatire pentru examenele Cambridge: FCE sau CAE.

Expertii nostri in pregatirea examenelor Cambridge te ajuta sa obtii un certificat international de limba engleza util pentru echivalarea examenului de bacalaureat sau pentru admiterea la universitate.

7 motive pentru care sa te pregatesti la Shakespeare School

 1.  Shakespeare School este “Gold Preparation Centre” pentru examenele Cambridge, distinctie acordata in 2020, ceea ce reprezinta o validare a performantei  in pregatirea cursantilor pentru examenele Cambridge.
 2.  Shakespeare School este Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge, din Romania, titlu oferit de departamentul Cambridge English din cadrul Universitatii Cambridge.
 3.  Rata de promovabilitate a cursantilor nostri la examenele Cambridge este de 98%.
 4.  Expertii Shakespeare School, cu o experienta indelungata in pregatirea examenelor Cambridge, instruiesc in fiecare an peste 1.000 de candidati.
 5.  Shakespeare School foloseste o metoda de predare inovatoare, adaptata nevoilor cursantilor si modului lor de invatare, bazata pe interactivitate si dinamism.
 6.  La finalul cursului, organizam o  simulare completa a  examenului prin sustinerea unui test online si evaluarea precisa a nivelului la care se afla fiecare cursant.
 7.  Cursantii Shakespeare School beneficiaza de un discount special de 20% din taxa de inscriere la oricare dintre examenele Cambridge.

Cum se desfasoara cursurile online de pregatire pentru examenele Cambridge (FCE sau CAE)?

 • Ii ajuta pe cursanti sa se familiarizeze cu strategiile de abordare a exercitiilor si cu tehnicile de redactare a compunerilor (scrisoare, articol, brosura, raport).
 • Ii pregatesc pe cursanti sa exceleze la toate cele 4 sectiunie ale testelor FCE sau CAE (Reading & Use of English, Writing, Listening si Speaking).
 • Cursantii exerseza structurile gramaticale necesare rezolvarii testelor
 • Profesorii le ofera feedback constructiv in cadrul fiecarui curs cat si pentru materialele redactate.
 • Cursantii folosesc platforma ZOOM, interactiva si usor accesibila, la care se pot conecta de pe calculator, laptop, tableta sau telefon. Aceasta le permite sa ii vada, sa ii auda si sa interactioneze cu ceilalti cursanti si cu profesorul.

Despre experienta online

 • Cursantii beneficiaza de avantajele experientei multimedia, care contribuie la dinamica cursului si le mentine interesul pentru invatarea limbii engleze. 
 • Profesorii Shakespeare School au experienta in organizarea cursurilor online de engleza si pot ghida optim activitatile pe platforma interactiva chiar si pentru elevii care nu au mai sustinut cursuri online anterior.
 • Platforma interactiva ZOOM ofera copiilor acces la materialele selectate si pregatite de profesori (documente, clipuri video/ audio), prin intermediul functionalitatilor “share screen” si “share audio”.
 • Conferinta video pe platforma ZOOM permite schimbul de pareri prin intermediul rubricii de Chat si lucru colaborativ cu ajutorul instrumentelor de notare pe ecran prin intermediul functionalitatii share whiteboard”.
 • Cursantii pot lucra online si pot purta discutii pe teme prestabilite in perechi sau in grupuri mici in “breakout rooms”.
 • Profesorii folosesc activitati interactive, indragite de cursanti pentru ca ei sa beneficieze de avantajele invatarii in grup
 • Parintii ii pot incuraja, in timp ce le asigura independenta necesara asimilarii cunostintelor de limba engleza, pe cont propriu.

Ce se studiaza?

La cursul online de pregatire intensiva pentru examenele Cambridge, cursantii vor exersa cunostinte de gramatica si de vocabular in vederea pregatirii celor 5 parti de examen: Reading, Use of English, Writing, Listening si Speaking

Cursul ofera lectii structurate pe diverse teme recurente in testele pentru pregatirea examenelor Cambridge.

Cambridge English: First (FCE) 

 • Educatie (Education);
 • Studii (Studies);
 • Calatorii si vacante (Travelling and Holidays);
 • Culturi si obiceiuri (Cultures and Customs);
 • Mediul inconjurator (The Environment);
 • Vremea (The Weather);
 • Familie si prieteni (Family and Friends);
 • Cumparaturi si moda (Shopping and Fashion);
 • Activitati sportive (Sports);
 • Sanatate (Health);
 • Fitness (Fitness);
 • Alimentatie si bauturi (Food and Drinks).

Cursantii utilizeaza cele invatate pentru dezvoltarea abilitatilor si a cunostintelor conexe necesare promovarii fiecarei probe de examen Cambridge: Reading, Use of English, Listening, Speaking si Writing.

De ce sa alegi Shakespeare School

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna:

Acces la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
Antrenarea unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
Dezvoltarea capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.
Avantajele predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

Beneficiile cursului online de pregatire intensiva pentru examenele Cambridge

 • Cursantii isi imbogatesc vocabularul si isi consolideaza cunostintele de gramatica, in timp ce activitatea de comunicare orala este stimulata constant.
 • Cursantii isi dezvolta capacitatea de a rezolva sarcini specifice examenelor Cambridge FCE sau CAE. 
 • Participantii la curs primesc recomandari si informatii utile privind comportamentul pe care trebuie sa il adopte in timpul examenelor Cambridge: gestionarea eficienta a timpului si modul de interactiune corecta in timpul probelor. 
 • Cursantii se implica in diverse activitati interactive, au acces la o varietate de resurse online si la secvente video reale din cadrul probelor de examen si se familiarizeaza cu atmosfera de examen.
 • Cursul online are loc intr-un mediu interactiv de lucru, care le permite cursantilor sa exerseze structurile de vocabular si de gramatica necesare promovarii cu succes a examenelor Cambridge.

Perioade curs 2021

 • 28 iunie – 23 iulie 
 • 26 iulie – 20 august

Durata cursului este de 4 saptamani.

3 sedinte x 3 ore/ saptamana

Total: 36 ore

 Valoarea cursului

Pret: 1250 lei.

IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor, va rugam sa va adresati oricarei receptii Shakespeare School.

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

04 | Formular Cursuri VARA
Tipul de curs dorit

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Daca doriti informatii si despre cursurile de limba engleza pentru copii ce se defasoara in anul scolar 2020-2021, va invitam sa vizitati pagina noastra de Cursuri pentru copii.

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Contact