Hello, English Summer! (4-6 ani)

Cei mici sunt captivati de activitatile interactive si invata sa indrageasca limba engleza. Exerseaza primele cuvinte prin joc, razand cu gura pana la urechi. La fiecare intalnire, cei mici se intrec in concursuri amuzante si atractive.  Sunt indrumati de profesorii nostri in descoperirea limbii engleze, prin jocuri cu marionete si papusi de mana haioase.

Durata: 2 saptamani, 10 sedinte x 2h | Pret: 490 lei + suportul de curs

Hello, Ziggy&Zaggy! (cls. 0 & cls. I)

Copiii asimileaza in mod natural notiuni noi de vocabular prin dialoguri ghiduse cu cele doua personaje – Ziggy si Zaggy. Activitatile distractive din timpul cursului urmaresc, de asemenea, si dezvoltarea increderii in fortele proprii, cursantii fiind permanent incurajati si apreciati. Prin jocuri si dialog, copiii sunt stimulati sa comunice cu cei din jur si sunt motivati sa lucreze in echipa.

Durata: 2 saptamani, 10 sedinte x 2h | Pret: 490 lei + suportul de curs

My Summer Heroes (cls. II-III)

Pentru copiii incepatori, invatarea notiunilor de engleza devine o bucurie. Activitatile ii cuceresc si le stimuleaza imaginatia si creativitatea: urmaresc fragmente video cu indragitele personaje de poveste, intra in pielea eroilor si se intrec in jocuri si competitii. Atmosfera energica si motivanta creata la curs ii ajuta sa asimileze rapid limba engleza.

Durata: 2 saptamani, 10 sedinte x 4h | Pret: 790 lei + suportul de curs

Are YOU the Next Sherlock Holmes? (cls. IV-VI)

Am pregatit o experienta inedita si distractiva pentru copii, in vacanta de vara. In timp ce exerseaza engleza, ei invata sa fie originali si isi dezvolta gandirea creativa participand la activitati in echipa. Cauta indicii pe tabla interactiva, o masinarie super-interesanta compusa din computer, videoproiector, smart board si un sistem audio, care ii ajuta sa rezolve pana si cele mai grele mistere care le ies in cale.

Durata: 2 saptamani, 10 sedinte x 4h | Pret: 790 lei + suportul de curs

Public Speaking (cls. VI-VIII)

Ingredientele principale ale cursului de vara Public Speaking in Limba Engleza sunt: conversatia libera in limba engleza, studiul tehnicilor vorbitului in public,  multe notiuni noi de vocabular, teme haioase, jocuri si lucru in echipa. Copiii isi imbogatesc vocabularul si invata sa se exprime cu usurinta in limba engleza, intr-o atmosfera relaxanta si plina de buna dispozitie.

Durata: 2 saptamani, 10 sedinte x 4h | Pret: 790 lei + suportul de curs

FCE Preparation (14 ani+)

Te pregatim sa treci cu brio examenul Cambridge English: First (FCE). Iti dezvolti capacitatea de a rezolva sarcini specifice examenului, cu exemple si feedback constructiv. Orele cursului intensiv de vara sunt structurate in asa fel incat sa asimilezi notiunile rapid, chiar din sala de clasa, bucurandu-te in acelasi timp de vacanta. La final, vei sustine un test de evaluare si vei sti care sunt punctele vulnerabile asupra carora trebuie sa mai insisti in timpul ramas pana la examenul propriu-zis.

Durata: 3 saptamani, 9 sedinte x 4h | Pret: 890 lei + suportul de curs

CAE Preparation (14 ani+)

Obtine unul dintre cele mai importante certificate internationale de limba engleza alaturi de noi! Inveti cu placere, intr-o atmosfera interactiva si dinamica. Afli strategii de abordare a diferitelor tipuri de exercitii, participi la activitati dedicate probelor de examen, sustii o simulare completa si primesti feedback si recomandari pentru a putea promova examenul cu rezultatul dorit.

Durata: 3 saptamani, 9 sedinte x 4h | Pret: 890 lei + suportul de curs

IELTS Preparation (14 ani+)

Iti imbunatatesti abilitatile de vorbire, scriere sau ascultare si iti perfectionezi gramatica si vocabularul, pentru a trece testul IELTS cu rezultate excelente si fara emotii. Te familiarizezi cu probele care compun testul IELTS: Listening, Reading, Speaking, Writing si primesti recomandari utile din partea profesorilor privind comportamentul in timpul examenului.

Durata: 3 saptamani, 9 sedinte x 4h | Pret: 890 lei + suportul de curs

Essential English (13 ani+ nivel incepator)

Ai deja un nivel elementar de cunostinte si vrei sa iti diversifici vocabularul, sa stapanesti mai bine gramatica limbii engleze si sa dobandesti naturalete in exprimare? La cursul intensiv de engleza generala “Essential English” iti imbogatesti cunostintele si capacitatea de exprimare in limba engleza, iti imbunatatesti si iti consolidezi notiunile de gramatica elementara intr-o atmosfera relaxanta, prin activitati interactive si amuzante.

Durata: 2 saptamani, 10 sedinte x 4h | Pret: 790 lei + suportul de curs

Club de Conversatie in engleza cu profesor britanic (9-18 ani)

In in fiecare zi, de luni pana vineri, timp de doua saptamani te intalnesti cu un profesor britanic, intr-un mediu placut si relaxant si discuti exclusiv in limba engleza cu alti tineri de varsta ta. Intalnirile sunt animate de activitatile interactive care te vor atrage cu usurinta in conversatie: jocuri de rol, competitii si multe dialoguri amuzante pe teme de interes pentru tine. Scapi de teama de a vorbi intr-o limba straina sau de a face greseli, capeti incredere in tine si incepi sa te exprimi cursiv in engleza.

Durata: 2 saptamani, 10 sedinte x 2h | Pret: 490 lei + suportul de curs

Completeaza formularul de mai jos pentru a-i rezerva copilului tau un loc la cursul de vara de engleza potrivit:

*Rezervarea presupune achitarea unui avans de 200 lei din pretul cursului. Dupa completarea formularului, va vom trimite detaliile pentru a efectua plata.

**Locurile in grupe sunt limitate, iar o parte dintre perioade sunt deja indisponibile pentru anumite cursuri, iti recomandam sa te grabesti.

Please select a valid form

socialIcons