Blog

BRIGHT TEACHERS, despre greșeli, scăpări și cum le corectăm

1526452_10152082020771225_1662103400_n Joi, 27 martie 2014 a avut loc la Cărturești încă un seminar din seria

BRIGHT TEACHERS,

la care cu mândrie mărturisim că profesorii au fost mai numeroși decât în trecut. Prezența lor, din ce în ce mai numeroasă, ne spune două lucruri: în primul rând, dascălii români sunt interesați de bunăstarea și calitatea predării limbii engleze, iar în al doilea rând, cele care prezintă seminarul oferă prin informațiile prezentate o valoare deosebită timpului petrecut alături de noi.

1011283_10152082020961225_1210718415_n


Nicoleta Dinescu

(directorul academic al centrului Shakespeare School) și

Georgiana Bose

(directorul de examene internaționale) sunt de altfel proaspete deținătoare ale unui certificat

DELTA

, obținut cu PASS WITH MERIT. Acesta este echivalentul unui doctorat în predarea limbii engleze, oferit de Cambridge English Language Assessment), iar acronimul DELTA vine de la

Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages

, cel mai mai important și dificil examen pentru profesorii de limba engleză. Acest lucru le va conferi dreptul de a deveni CELTA trainers. În cadrul seminarului, cele două au oferit profesorilor prezenți informații despre cum să își corecteze elevii și cum să le ofere feedback astfel încât să nu își piardă entuziasmul de a studia limba engleză. Factorul psihologic al învățării și încurajarea copiilor, sunt extrem de importante, mai ales pentru că aceste lucruri fac diferența între un elev strălucit și unul care a abandonat studiul limbii engleze în fașă.

1533853_10152082021916225_253539595_n

Dar de ce sunt importante informațiile oferite în cadrul seminariilor gratuite BRIGHT TEACHERS? Iată ce ne spune una dintre participante: “Seminarul a fost o experiență fascinantă de învățare/dezvățare. Nu am știut că există o astfel de clasificare a erorilor/greșelilor/scăpărilor/încercărilor de folosire a limbii, lucru care mi se pare foarte util de știut. Activitățile au fost interactive și bine gândite și a existat o comunicare excelentă cu cei din public.” (Angela Vass) Noi credem că trebuie să învățăm de la cei mai buni, de la specialiștii care prin experiența lor îndelungată știu ce funcționează la ore și ce nu. Așadar, profesoarele noastre dau mai departe din experiența lor îndelungată și din informațiile asimilate de ele în cadrul unor instituții de prestigiu internațional. Specialiștii noștri învață de la cei mai buni, ca să oferim mai departe, la rândul nostru, aceeași calitate a informației.

1978880_10152082021161225_286714347_n

  Nu uitați că de anul acesta am adus în România și oportunitatea de a obține un certificat internațional de predare a limbii engleze, CELTA. Pentru informații, accesați link-ul de

aici.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole