Blog

Peste 90 de participanti la workshop-ul Success starts with IELTS

IMG_8695_r

Organizat in cooperare cu British Council, workshop-ul “Success starts with IELTS” a reprezentat un real succes si, desi aflat la numai prima editie, a reusit totusi sa stranga un numar impresionant de participanti din toata tara! Astfel, sambata, 9 octombrie au fost prezenti la sediul Shakespeare School (de la Izvorul Rece) peste 90 de liceeni dornici sa afle mai multe despre structura si recunoasterea testului IELTS, valabilitatea, rezultatele testului, tipurile de exercitii, precum si formatul examenului!

Datorita numarului mare de inregistrari la workshop-ul de sambata si avand in vedere faptul ca locurile la sesiunea de la ora 15,00 au fost ocupate in intregime in scurt timp, am decis sa organizam si o a doua sesiune. Astfel, de la ora 16,30 a fost organizata o noua serie de participanti, pentru a da sansa tuturor celor interesati sa participe.

Participantii Straight Wigs la workshop au fost intr-o proportie majoritara din Capitala (din licee si colegii precum: Sf. Sava, Tudor Vianu, Spiru Haret, I.L. Caragiale, I.N. Socolescu, Gheorghe Lazar, Jean Monnet, Mihai Viteazu, Matei Basarab, Iulia Hasdeu, Mihai Eminescu, Gh. Sincai, Al. I. Cuza, Constantin Brancoveanu), dar am avut placuta surpriza de a primi la Shakespeare School si tineri care au strabatut o distanta mai lunga, pentru a participa la workshop. Astfel, pe langa liceenii bucuresteni, s-au regasit si elevi din alte orase ale tarii precum: Bacau, Buzau, Braila, Pitesti, Focsani, Brasov, Ploiesti, Giurgiu, Fetesti, Campina sau Baicoi!

IMG_8692_cr

Trainerul British Council, profesorul de engleza Ioana Serbanescu a reusit sa capteze atentia celor prezenti prin prezentarea sustinuta la tabla interactiva, care a fost deopotriva interesanta si informativa, asa cum au declarat multi dintre participanti. In plus, pe langa slide-urile prezentand structura testului, participantii au avut ocazia sa vizioneze si un filmulet demo de speaking (proba orala), foarte instructiv pentru orice potential candidat.

IMG_8706_r

La final, toti liceenii si-au putut corecta raspunsurile la testul de evaluare a cunostintelor de limba engleza (placement test), astfel stiind exact la ce nivel de cunoastere a limbii se afla, conform scalei comune europene de referinta: de la A1 la C2, facandu-se totodata corespondenta cu nivelele Cambridge si scorurile IELTS. De asemenea, toti cei prezenti au primit pe e-mail un certificat de participare la training, o diploma in plus care atesta dorinta de a se perfectiona.

Alaturi de noi la eveniment au fost si Fischer International, cu un stand de carte de unde cei interesati si-au putut achizitiona carti de teste, dictionare sau alte materiale utile pentru pregatirea testului IELTS!

IMG_8699_r

Pentru a fi primul care afla de editiile urmatoare ale workshop-ului gratuit, stay tuned!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole