Testare Gratuita de LImba Engleza

Vrei sa afli cum se descurca copilul tau la limba engleza? Cat de multe stie pentru varsta lui sau, dimpotriva, daca mai are de lucrat pentru a ajunge la nivelul dorit?

Esti la liceu si vrei să afli daca nivelul tau la limba engleza este suficient pentru a trece cu brio un Examen Cambridge?

Va invitam pe toti, cu mic cu mare, la o TESTARE GRATUITA! 

In urma evaluarii veti primi de la profesorii nostri – unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul predarii limbii engleze – recomandari pentru imbunatatirea nivelului de cunostinte.

Testarile gratuite se adreseaza copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 8 si 19 ani, precum si adultilor si au loc fizic la Centrele Shakespeare School din Bucuresti sau Online.

Proba scrisa se programeaza cu 30 – 45 – 60 de minute (in functie de tipul de test) inaintea programului de interviuri al profesorului, astfel incat sala de testari sa fie libera si testul sa fie corectat la ora la care profesorul are programate interviurile

*Testarea nivelului limbii engleze este obligatorie pentru toti copiii, incepand cu varsta de 8 ani, pentru care se doreste inscrierea la cursurile de vara sau la cursul de an 2022-2023.

SEDIU
BRANCOVEANU

PROGRAM TESTARI
Interviu cu profesorul

SEDIU
FERDINAND

PROGRAM TESTARI
Interviu cu profesorul

SEDIU
MOSILOR

PROGRAM TESTARI
Interviu cu profesorul

SEDIU
VICTORIEI

PROGRAM TESTARI
Interviu cu profesorul

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
ANTRENAREA unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
DEZVOLTAREA capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

AVANTAJELE predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

INSCRIE-TE LA O TESTARE GRATUITA DE LIMBA ENGLEZA

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit pentru tine sau copilul tau si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul cursului.

16 | Formular Testari Gratuite
Tipul de testare dorita

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending