Testare Gratuita de LImba Engleza

cover lp testari gratuite
cover lp testari gratuitemobile 1

Vrei să afli cum se descurcă copilul tău la limba engleză? Cât de multe știe pentru vârsta lui sau, dimpotrivă, dacă mai are de lucrat pentru a ajunge la nivelul dorit?

Ești la liceu și vrei să afli dacă nivelul tău de engleză este suficient pentru a trece cu brio un Examen Cambridge?

Sau poate ai nevoie să îți îmbunătățești engleza pentru job și vrei să știi de unde să începi și ce curs ți se potrivește.

Vă invităm pe toți, cu mic cu mare, la o TESTARE GRATUITĂ!

Procesul de testare cuprinde trei probe prin care se evalueaza gramatica, scrierea și competențele lingvistice: 

  • test grilă – pentru evaluarea vocabularului și gramaticii
  • redactarea unui text, pentru evaluarea nivelului de scriere
  • evaluare orală – sustinerea unei conversații (de 10-15 minute) cu un profesor Shakespeare School în cazul testărilor fizice sau înregistrarea unui raspuns audio ce va fi analizat de către un profesor, în cazul testelor online.

În urma evaluării veți primi de la profesorii noștri – unii dintre cei mai buni specialiști în domeniul predării limbii engleze – recomandări privind cel mai potrivit curs Shakespeare School, care să vă ajute la îmbunătățirea nivelului de cunoștințe de limba engleză.

Testările gratuite se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 19 ani, precum și adulților și au loc fizic la Centrele Shakespeare School din București sau Online.

Testarea nivelului limbii engleze este obligatorie pentru toți copiii, începând cu vârsta de 8 ani, pentru care se dorește înscrierea la cursurile de vară sau la cursul de an 2023-2024 de la Shakespeare School.

Pentru programarea la o testare gratuită, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

SEDIUL BRANCOVEANU
sediul 4
SEDIUL FERDINAND
ferdinand shs sediu
SEDIUL MOSILOR
mosilor shs sediu
SEDIUL VICTORIEI
victoriei shs sediu
SEDIUL ONLINE
sediu online homepage

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL ÎNSEAMNĂ:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

ANTRENAREA unor abilități pentru viață ce integrează the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate și gândirea Critică.

DEZVOLTAREA capacității de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigură confortul mental al cursanților.

AVANTAJELE predării prin atașament- relația profesor – cursant este bazată pe apropiere, căldură, empatie și dialog.

ÎNSCRIE-TE LA O TESTARE gratuită a LIMBii ENGLEZe

Completează formularul de mai jos cu datele personale și modalitatea de testare (fizică sau online) și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili evaluarea.

16 | Formular Testari Gratuite
Tipul de testare dorita

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending