TESTARE GRATUITA DE LIMBA ENGLEZA

Welcome to Shakespeare School – Cel mai bun Centru de Pregatire pentru Examenele Cambridge, din Romania!

Vrei sa afli cum se descurca copilul tau la limba engleza? Cat de multe stie pentru varsta lui sau, dimpotriva, daca mai are de lucrat pentru a ajunge la nivelul dorit?

Esti la liceu si vrei să afli daca nivelul tau la limba engleza este suficient pentru a trece cu brio un Examen Cambridge?

Va invitam pe toti, cu mic cu mare, la o TESTARE GRATUITA! 

In urma evaluarii veti primi de la profesorii nostri – unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul predarii limbii engleze – recomandari pentru imbunatatirea nivelului de cunostinte.

Testarile gratuite se adreseaza copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 8 si 19 ani, precum si adultilor si au loc fizic la Centrele Shakespeare School din Bucuresti sau Online.

Proba scrisa se programeaza cu 30 – 45 – 60 de minute (in functie de tipul de test) inaintea programului de interviuri al profesorului, astfel incat sala de testari sa fie libera si testul sa fie corectat la ora la care profesorul are programate interviurile

*Testarea nivelului limbii engleze este obligatorie pentru toti copiii, incepand cu varsta de 8 ani, pentru care se doreste inscrierea la cursurile de vara sau la cursul de an 2022-2023.

SEDIU
BRANCOVEANU

PROGRAM TESTARI
Interviu cu profesorul

SEDIU
FERDINAND

PROGRAM TESTARI
Interviu cu profesorul

SEDIU
MOSILOR

PROGRAM TESTARI
Interviu cu profesorul

SEDIU
VICTORIEI

PROGRAM TESTARI
Interviu cu profesorul

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
ANTRENAREA unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
DEZVOLTAREA capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

AVANTAJELE predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

PARINTII SI CURSANTII NE RECOMANDA

Marius S. - tatal Mariei
Suntem foarte incantati de modul in care se desfasoara cursurile online. Am remarcat acelasi profesionalism pe care il cunoastem din clasa. Platforma este prietenoasa si, pana in prezent, nu am intampinat probleme tehnice la conectare, nici in timpul desfasurarii cursurilor.
Ana-Maria B. - mama Irinei
Va multumim pentru activitatea desfasurata online! Teacher este atenta la fiecare copil in parte, ii tine captivi in fata device-ului, in ciuda faptului ca au o varsta destul de frageda, iar ei sunt plini de energie. Ma bucur ca fetita mea este interesata de aceste cursuri si intra online, cu placere, de fiecare data.
Ofelia R. - mama lui Eduard
Suntem foarte multumiti de cursurile online de engleza de la Shakespeare School. Edi a facut progrese, si-a imbogatit vocabularul si accentul, asista cu placere la cursuri, fiind motivat de doamna profesoara si de ceilalti participanti.
Alina M. - mama Alexiei
Cursurile interactive, activitatile diverse si modul de desfasurare al orelor de curs au facut ca orele de invatare a limbii engleze sa fie asteptate cu placere si nerabdare! Si rezultatele nu au intarziat sa apara! Metoda de predare, entuziasmul si profesionalismul profesorilor Shakespeare School ne-au fost alaturi pe parcursul a 10 ani, iar acum limba engleza nu mai constituie o bariera pentru copiii nostri!
Previous
Next

INSCRIE-TE LA O TESTARE GRATUITA DE LIMBA ENGLEZA

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit pentru tine sau copilul tau si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul cursului.

16 | Formular Testari Gratuite
Tipul de testare dorita

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

CONTACT

CURSURI

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

CURSURI DE VARA

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.