De ce Shakespeare School

Shakespeare School
Invata engleza cu caracter la un centru de limbi straine

De ce sa alegi Shakespeare School

Din dorința de a insufla copiilor pasiunea pentru engleza si de a arata cat de usor si de frumos este sa inveti, atunci cand o faci cu drag, Shakespeare School si-a propus sa transforme ideea de educatie intr-o experienta placuta, care sa aduca rezultate.

Astfel, centrul nostru ofera un program complet de invatare a limbii engleze, bazat pe o metoda moderna si interactiva.

Deviza noastra este „We love teaching you to love English!”.

Dupa numai cateva ore la Shakespeare School, cursantii nostri incep sa indrageasca limba engleza sub indrumarea unei echipe de profesori tineri, entuziasti si foarte bine pregatiti. La cursurile noastre, copiii si tinerii isi insusesc limba engleza cu placere si cu usurinta, intr-o atmosfera mereu placuta si incurajatoare, sustinuta de o tehnica moderna de predare. Activitatile din timpul orelor sunt adaptate continuu, in functie de aptitudinile si modul de invatare ale fiecarui cursant.

Pe scurt, la Shakespeare School, cursantii descopera ca invatarea limbii engleze este o bucurie si abia asteapta sa revina la cursuri.

Ce ne recomanda?

  • Excelenta dovedita:  Cel mai Bun Centru de pregatire a Examenelor Cambridge din Romania, recunoscut de Cambridge English Language Assessment, parte a Universității Cambridge.
  • Abordare moderna si inovatoare: metoda de predare Shakespeare School, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple, transforma fiecare lectie intr-o experienta interactiva prin care invatarea devine placuta si eficienta.
  • Performanta la examene: 100% rata de promovare la examenele Cambridge.
  • O echipa de LIDERI: profesori cu expertiza in predarea limbii engleze, care exceleaza in tot ceea ce fac.

Suntem prezenti pe piata centrelor private de predare a limbii engleze din București din 2002. In toti acesti ani, prin profesionalism, metoda de predare imbunatatita continuu si echipa de profesori pasionati si foarte bine pregatiti, am crescut si am reusit sa obtinem titluri, acreditari si aflilieri care ne-au oferit expertiza in domeniu.

Astfel, Shakespeare School a devenit, pe rand, membru QUEST (Asociatia Romana pentru Servicii Lingvistice de Calitate), Cel mai Bun Centru de pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania, recunoscut de Cambridge English Language Assessment, Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge in cadrul programului Addvantage derulat de British Council Romania si primul centru din tara acreditat de catre Cambridge Language Assessment din cadrul Universitatii Cambridge pentru a organiza cursul CELTA, destinat pregatirii profesorilor de limba engleza.

Cea mai importanta recunoastere vine, insa, de la cursantii si parintii acestora, care au fost multumiti de rezultatele bune si de pregatirea de care au avut parte, recomandandu-ne mai departe.

Engleza cu caracter

Unul dintre cele mai importante beneficii oferite de metoda Shakespeare School este invatarea englezei in acelasi timp cu formarea caracterului, sub indrumarea unor profesori care isi fac meseria cu pasiune si iubire pentru copii.

Metoda si profesorii nostri ii ajuta pe copii sa creasca frumos, sa devina puternici si pregatiti sa paseasca cu dreptul in viata.

Astfel, ei ajung sa deprinda si alte abilitati, pe langa cea de a se exprima cursiv in limba engleza. In timp, ei invata sa comunice cu usurinta, sa lucreze in echipa, sa isi respecte si sa isi ajute colegii si sa se distreze alaturi de cei din jur, iar aceaste lucruri le ofera mai multa incredere in sine.

Daca vreti sa va convingeti de eficienta metodei noastre sau vreti sa vedeti exact de la ce nivel poate copilul vostru sa-ti perfectioneze limba engleza, programati-l la o lectie gratuita la: 021.230.20.06 sau info@shakespeare-school.ro.

Va asteptam, cu drag!

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

21
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3500
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ