23 Noiembrie

19:00

Online pe ZOOM

Clubul Bright Parents

Cum ne regasim echilibrul in contextul actual

Dinamica sociala este atat de provocatoare in aceasta perioada incat este esential sa ne gasim propriile resurse pentru a-i face fata in mod optim.

Adesea, ajutati de felul in care ne raportam la un eveniment pus corect in context, apare schimbarea de perspectiva care conduce la scaderea nivelului de stres.

Desigur avem nevoie si de o trusa de prim ajutor emoțional pe care putem obtine folosind strategia pasilor mici care conteaza.

Va asteptam pe 23 noiembrie, ora 19, intr-o formula online, pentru a gasi impreuna solutia potrivita.

Ganduri bune!

SPEAKER

Mirela Horumba

Psiholog

Psiholog practicant acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu certificare internationala in metoda Kids Skills si metoda Feuerstein Instrumental Enrichment. Este membra al WAPP ( World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy) A efectuat stagii de formare in art-terapie, inteligenta emotionala si rezistenta la schimbare, managementul stresului, terapie sistemica de familie, cuplu si copil, tehnici de eliberare emotionala, constelatii familiale si mindfulness.

Mirela este fondatoarea proiectului Busola Parintilor si realizatoare a unor emisiuni de radio si TV, cu aparitii la Itsy Bitsy, TVR 1, TVR 2, Antena 1, Realitatea TV, Digi 24. De asemenea, este realizatoarea emisiunii „Carte pentru parinti isteti“, autoarea lucrarii „Solutii practice pentru gestionarea conflictelor parinte-copil“ si a ghidului practic de inteligenta emotionala parinte-copil „ 33 de vitamine emotionale”.

Inscrie-te completand formularul de mai jos

Please select a valid form

CONTACT

CURSURI

CURSURI DE VARA

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.

ERA SA UITAM...