TABARA DE LIMBA ENGLEZA

Bishop's Stortford College, UK

Tabara de vara la Bishop’s Stortford College este un prim pas perfect pentru elevii care isi doresc sa experimenteze viata de elev in Anglia, intr-o scoala prestigioasa din toate punctele de vedere!

Colegiul Bishop’s Stortford se afla in orasul cu acelasi nume, situat langa aeroportul Stansted si la jumatatea distantei dintre Londra si Cambridge. Printre facilitatile colegiului se numara terenuri de sport (fotbal, tenis, hockey), sala de sport, piscina interioara incalzita, studio de dans, sala de spectacole (teatru), Art & Design Centre sau Student Cafe.

Inscrie-te acum la scoala de vara si beneficiaza de facilitatile unice oferite de colegiu si de locatia perfecta pentru a explora Londra si Cambridge!

Tabara Bishop's Stortford College, UK

👉 £2450

VARSTA RECOMANDATA

8-12, 13-17 ANI

PERIOADA

01 – 15 august 2023

DURATA

2 SAPTAMANI

DESTINATIA

Hertfordshire, UK

ACTIVITATI

NOTE

Experienta ta in tabara internationala
de la BISHOP'S STORTFORD COLLEGE

Programul taberei cuprinde:

 • Intampinare si transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow
 • La sosire informatii utile si orientare
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti
 • Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza

 • Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de maxim 10-16 studenti
 • Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
 • Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final

 • Cazare in campusul colegiului, in camere standard cu 1-4 paturi; baile pot fi comune (pe coridor) sau en-suite (in camera), in functie de cladirea alocata; wi-fi disponibil in campus
 • Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga

 • Pentru grupa Kids (8-12 ani): arts and crafts, sporturi, activitati comune (Team Games) cu elevi locali britanici
 • Pentru grupa Teens (13-17 ani): program de activitati dupa-amiaza standard (Multi-Activity): Sporturi (basketball, volleyball, badminton, swimming, rounders, touch rugby, cricket), activitati artistice si creative (dance, film-making, arts & crafts) sau program special (Academy), la alegere intre: Intensive English, Fotbal, Tenis, Creative Arts sau Performing Arts.
 • Program de activitati seara (exemple: Karaoke, Scavenger Hunt, jocuri si muzica, Talent Show, dans, turnee sportive, Disco, Quiz Night, Film etc.)

 • Doua excursii de o jumatate de zi: exemple de excursii: Cambridge (Sightseeing Bus Tour, Walking Tour, Shopping), Cambridge (Fitzwilliam Museum, Punting on the River Cam, Shopping) etc.
 • Doua excursii de o zi intreaga: exemple de excursii: Londra (Buckingham Palace, Whitehall & Westminster Walking Tour, British Museum & Shopping), Canterbury (Historic Canterbury River Tour, Cathedral Visit, Walking Tour, Shopping) etc.
 • Sansa de a explora cultura britanica si viata de student in UK intr-un mediu international

De ce sa alegi tabara de engleza la BISHOP'S STORTFORD COLLEGE pentru copilul tau?

 • Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie – clase internationale
 • Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
 • Isi va face prieteni din toata lumea
 • Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor
 • Se va distra toata ziua; pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, jocuri de echipa, petreceri, karaoke etc.
 • Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania si se va simti mereu confortabil si in siguranta.
 • IMPORTANT! La finalul taberei internationale de vara fiecare participant va primi un raport de evaluare si un certificat de absolvire din partea organizatorului local al taberei – un document foarte important pentru viitorul CV.

vezi si celelalte tabere shakespeare school

Bishop's Stortford College

HERTFORDSHIRE, UK

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Bishop’s Stortford College, UK.

VARSTA: 8-12, 13-17 ANI

PERIOADA: 01 – 15 august 2023

DURATA: 2 saptamani

Fordham University

NEW YORK, USA

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Fordham University, New York, SUA.

VARSTA: 13 – 20 ani

PERIOADA: 22 iulie – 5 (6) august 2023

DURATA: 2 saptamani

Uppingham School

UPPINGHAM, UK

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Uppingham School, UK.

VARSTA: 10 – 15 ani

PERIOADA: 20 iulie – 3 august 2023

DURATA: 2 saptamani

Alege cea mai tare experienta de vacanta!

Cu siguranta te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere, responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Pentru orice fel de informatii suplimentare legate de inscrieri sau de tabara de vara, ne poti contacta la 0755 132 228.

Daca te-ai decis deja sa inveti si sa te distrezi cu noi in UK, te poti inscrie completand direct formularul de mai jos.

12 | Formular Tabere

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, tabara dorita, varsta copil, e-mail, nume si prenume parinte, telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea participarii in tabara dorita. Datele completate vor putea fi divulgate partenerului operatorului care asigura organizarea taberelor. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending