Club de conversatie in engleza pentru tineri

”English Over a Cup of Tea” – club de conversatie in engleza pentru tineri

Ai vrea sa ai ocazia sa asculti accentul veritabil britanic si sa il asimilezi, pentru a te exprima elegant si cursiv in limba lui Shakespeare?

Sute de tineri, la fel ca tine, au venit la Shakespeare School, cu dorinta de a-si imbunatati abilitatile de conversatie in limba engleza.

Am creat pentru voi Clubul de Conversatie English Over a Cup of Tea, cu un profesor britanic.

Participand la Clubul de Conversatie in engleza pentru tineri, castigi incredere in tine, inveti sa te exprimi cu usurinta si sa poti spune exact ce gandesti si ce simti, in limba engleza. Toate acestea iti aduc o pronuntie mai buna, un vocabular mai bogat si o evidenta fluenta in exprimare.

De ce sa alegeti un club de conversatie la Shakespeare School?

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna

Predare prin atasament, deoarece relatia profesor-cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.
Cei 4C – COLABORARE, COMUNICARE, CREATIVITATE si GANDIRE CRITICA, care stau la baza abilitatilor de viata esentiale pe care cursantii si le dezvolta.
Teoria Inteligentelor Multiple a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard, pe care se bazeaza metoda de predare Shakespeare School.
Mindfulness, adica un set de tehnici prin care dezvoltam capacitatea de concentrare a cursantilor pentru a le asigura confortul mental.

Ce beneficii ofera clubul de conversatie pentru tineri

  • Este o intalnire intre prieteni, la care se discuta numai in engleza, in prezenta unui profesor britanic.
  • Te incurajeaza sa iti exprimi parerile in limba engleza, fara teama de a gresi.
  • Participi la discutii pe teme si subiecte interesante pentru tine, cum ar fi filmele preferate, muzica, geografie, cultura, astronomie, tehnologie. Subiectele te vor atrage fara sa iti dai seama discutie, iar daca faci greseli, profesorul te ajuta sa le corectezi.
  • Capeti incredere sa te exprimi cu usurinta in limba engleza prin competitii distractive si activitati interactive.
  • Profesorul vorbitor nativ de limba engleza are grija sa te ajute sa iti insusesti accentul britanic, pronuntia corecta a cuvintelor, oferindu-ti feedback constructiv constant si urmarindu-ti progresul in timpul cursului.

Ce se studiaza?

De 2 ori pe luna, ca membru al clubului de conversatie, te intalnesti cu un profesor vorbitor nativ, intr-un mediu placut si relaxant, si discuti exclusiv in limba engleza. Profesorul incurajeaza cu pricepere conversatia prin teme si subiecte interesante, care te atrag usor in discutie.

Daca esti deja cursant Shakespeare School, clubul de conversatie te ajuta si mai mult, completand perfect cursul nostru de baza de limba engleza. Astfel, vocabularul si cunostintele de gramatica dobandite la curs sunt puse in practica.

Mai mult, finalul de club il sarbatoresti printr-un veritabil „Tea Party” englezesc, cu conversatii spumoase si multa voie buna.

Informatii administrative

Structura cursului:

Clubul de conversatie in engleza pentru tineri este saptamanal si are loc in sediul Victoriei (1,5 ore/sedinta).

Perioada de desfasurare

14 septembrie 2020 – 19 iunie 2021, respectand vacantele scolare (cu exceptia celei din noiembrie) si zilele declarate sarbatori legale.

PRET: 2040 lei

* Daca autoritatile vor impune sistarea cursurilor la sediu, vom continua desfasurarea acestora in mediul online, pastrand aceeasi structura.

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

02 | Formular Cursuri AN - Copii
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Pentru orice intrebare, sugestie sau comentariu ne puteti scrie la [email protected].

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.