Shakespeare’s Day

Shakespeare School invita toti profesorii din Bucuresti sa participe, impreuna cu elevii, la Atelierele GRATUITE „Shakespeare Day”, organizate in cadrul Saptamanii Scoala ALTFEL.

Va propunem sa descoperim si sa sarbatorim impreuna opera si viata lui William Shakespeare, intr-un mod distractiv si interactiv, prin 3 ateliere creative in limba engleza, care au loc in toate cele 3 sedii Shakespeare School:

Shakespeare Stories (clasele a III-a si a IV-a)

  • Durata:90 minute
  • Descriere:Copiilor le plac povestile, iar Shakespeare este inainte de toate un mare povestitor. Shakespeare School propune copiilor sa descopere povestile si personajele lui Shakespeare. Cum? Competitii la tabla interactiva, rezolvarea de puzzle-uri, jocuri de mima, filmulete in limba engleza.

Detective Shakespeare (clasele a V-a si a VI-a)

  • Durata:90 minute
  • Descriere:Cine a zis ca Shakespeare trebuie sa fie plictisitor? Mistere de rezolvat, masti de purtat, concursuri interactive, filmulete in limba engleza, lucru in echipa. Deghizati in detectivi, copiii vor descoperi amanunte din viata lui Shakespeare, titlurile pieselor lui, precum si citate celebre din acestea.

Interview with Shakespeare (Clasele a VII-a si a VIII-a)

  • Durata:90 minute
  • Descriere: Shakespeare traieste prin mesajul sau universal care a invins timpul. Le propunem elevilor sa intre in rolul de reporter si sa ii ia un interviu celebrului dramaturg! Cu aceasta ocazie, vor afla detalii despre biografia si opera lui William Shakespeare intr-un mod interactiv si isi vor exersa abilitatile de comunicare in limba engleza.

Alte surprize:

Photo Corner: pentru a intra si mai mult in atmosfera epocii lui Shakespeare, va vom invita la o sesiune foto. Copiii se vor putea fotografia in costume de epoca si vor regasi fotografiile in albumul dedicat, pe pagina de Facebook Shakespeare School.

Shakespeare’S Raffle: pentru ca stim ca tuturor copiilor le plac premiile, ii provocam la final la o tombola. Cei mai norocosi dintre ei vor pleca acasa cu cadouri oferite de Shakespeare School.

IMPORTANT! Participarea la Atelierele GRATUITE „Shakespeare Day” se face numai pe baza de programare. Asadar, asteptam sa rezervati unul dintre atelierele propuse mai sus printr-un e-mail la adresa: info@shakespeare-school.ro.

Va asteptam sa il sarbatorim impreuna pe marele William Shakespeare, intr-un mod disctractiv, creativ si interactiv, in Saptamana Scoala ALTFEL la toate cele 3 Shakespeare School:

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la info@shakespeare-school.ro sau la numarul de telefon 0755 033 839.

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

21
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3500
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ