Shakespeare School invita toti profesorii din Bucuresti sa participe, impreuna cu elevii, la Atelierele GRATUITE „Shakespeare Day”, organizate in cadrul Saptamanii Scoala ALTFEL.

Va propunem sa descoperim si sa sarbatorim impreuna opera si viata lui William Shakespeare, intr-un mod distractiv si interactiv, prin 3 ateliere creative in limba engleza, care au loc in toate cele 3 sedii Shakespeare School:

Shakespeare Stories (clasele a III-a si a IV-a)

Detective Shakespeare (clasele a V-a si a VI-a)

Interview with Shakespeare (Clasele a VII-a si a VIII-a)

Alte surprize:

Photo Corner: pentru a intra si mai mult in atmosfera epocii lui Shakespeare, va vom invita la o sesiune foto. Copiii se vor putea fotografia in costume de epoca si vor regasi fotografiile in albumul dedicat, pe pagina de Facebook Shakespeare School.

Shakespeare’S Raffle: pentru ca stim ca tuturor copiilor le plac premiile, ii provocam la final la o tombola. Cei mai norocosi dintre ei vor pleca acasa cu cadouri oferite de Shakespeare School.

IMPORTANT! Participarea la Atelierele GRATUITE „Shakespeare Day” se face numai pe baza de programare. Asadar, asteptam sa rezervati unul dintre atelierele propuse mai sus printr-un e-mail la adresa: info@shakespeare-school.ro.

Va asteptam sa il sarbatorim impreuna pe marele William Shakespeare, intr-un mod disctractiv, creativ si interactiv, in Saptamana Scoala ALTFEL la toate cele 3 Shakespeare School:

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la info@shakespeare-school.ro sau la numarul de telefon 0755 033 839.