Cursuri de limba engleza 2023-2024

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA

COPII SI ADULTI

In Clasa sau Online

Alatura-te marii familii a pasionatilor de Limba Engleza la Shakespeare School

Esti in cautarea celor mai eficiente si performante cursuri de limba engleza pentru copilul tau? Sau poate chiar pentru tine? Shakespeare School este aici, pregatit sa iti devina cel mai bun prieten si partener de invatare!

Avem toate atuurile de partea noastra: 21 ani de experienta, o echipa imbatabila, formata din cei mai pregatiti profesori de limba engleza, o metoda unica de predare si nenumarate distinctii internationale – suntem Centru Gold de pregatire pentru examenele Cambridge – cea mai inalta distinctie, oferita de Cambridge University Press & Assessment.

Promitem asadar cea mai placuta si eficienta experienta de invatare a limbii engleze dar si garantia rezultatelor exceptionale, validate international. 

Si nu o spunem doar noi, ci peste 3400 de cursanti care studiaza anual la Shakespeare School!

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

METODA UNICA

Shakespeare School este o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

CEI 4C's

Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica antreneaza abilitati pentru viata 

TEHNICI DE MINDFULNESS

folosite pentru dezvoltarea capacitatii de concentrare si asigurarea confortului mental al cursantilor.

PREDAREA PRIN ATASAMENT

relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

CURSURILE NOASTRE

curs lp copii e1666874799999

CURSURI ENGLEZA PENTRU COPII (5-14 ani)

Copiii au sansa de a invata limba engleza cat mai devreme, pentru a ajunge cat mai repede posibil la un nivel avansat si a-si deschide usi catre cele mai bune oportunitati in viata.

VEZI CURSURILE
curs lp tineri

PREGATIRE EXAMENE CAMBRIDGE (10-19 ani)

Acum inveti rapid si usor pentru promovarea examenelor Cambridge. Vino la cursurile de engleza de la Shakespeare School si ia examenele cu brio!

VEZI CURSURILE
club teatru cover img

CLUB TEATRU IN LIMBA ENGLEZA (11-14 ani)

Clubul de Teatru in Limba Engleza "English through Drama" propune o abordare creativa a procesului de invatare a limbii engleze, printr-o serie de metode teatrale.

VEZI CURSUL
cae website vara

CURSURI ENGLEZA PENTRU ADULTI (+20 ani)

Doresti sa iti perfectionezi abilitatile de conversatie intr-un mediu prietenos si profesional, prin activitati interactive? Atunci aceste cursuri ti se potrivesc perfect!

VEZI CURSURILE

Intra cu incredere in familia Shakespeare School!

INSCRIE-TE la cursurile de engleza 2023-2024

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit pentru tine sau copilul tau si te contactam in cel mai scurt timp.

02 | Formular Cursuri AN - Copii
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending