Cursuri in Clasa – An Scolar | Shakespeare School

Shakespeare School este alaturi de voi, preocupat sa va ofere experienta unor cursuri premium de limba engleza pentru copii si adolescenti.

Va invitam sa deveniti membri ai comunitatii Shakespeare School, in care copiii, adolescentii si adultii invata engleza SMART.

Cursuri in clasa pentru copii

Prin acest program copiii au sansa de a invata limba engleza de la varste fragede, in mod natural, la fel de usor ca pe cea materna.

Cu Junior English copiii au sansa de a invata limba engleza cat mai devreme, pentru a ajunge cat mai repede posibil la un nivel avansat si a-si deschide usi catre cele mai bune oportunitati in viata.

Shakespeare School ii invita pe copii la un curs de engleza care le ofera sansa de a se pregati pentru sustinerea testelor de limba engleza Cambridge YLE

Shakespeare School ii invita pe copiii de gimnaziu la un curs de engleza menit sa ii pregateasca pentru promovarea cu brio a examenului Cambridge KET

Shakespeare School ii invita pe copiii de gimnaziu la un curs de engleza menit sa ii pregateasca pentru promovarea cu brio a examenului Cambridge PET

Public Speaking

Shakespeare School ii invita pe copiii de gimnaziu (13-14 ani) la cursul de engleza “Succes with Public Speaking”, pentru a invata sa performeze in limba engleza precum cei mai buni speakeri.

Ii invita pe copiii de clasa a VIII-a la cursul de engleza “Preview to FCE”. Acesta le permite sa dobandeasca cunostintele necesare de gramatica, vocabular si pronuntie in limba engleza pentru a promova cu succes probele aferente admiterii la liceu.

Club de Teatru

“English Through Drama” ofera copiilor un mediu de invatare distractiv, dinamic si multi-senzorial ce faciliteaza creativitatea acestora.

Cursuri in clasa de pregatire pentru examenele Cambridge

Success with Cambridge – PET

Success with Cambridge - PET

Te invitam la cursul avansat de pregatire Cambridge PET, care iti ofera sansa de a stapani al doilea nivel de engleza generala din suita Cambridge English.

CAE Preparation

Success with Cambridge - FCE

Shakespeare School te invita la cursul avansat de engleza “Cambridge FCE” pentru a-ti indeplini dorinta de a studia limba engleza la nivel avansat. Prin invatare activa si actiuni care sustin competitivitatea, vei dobandi cunostintele necesare si vei deveni cel mai bun!

Success with Cambridge - CAE

Success with Cambridge - CAE

Shakespeare School te invita la cursul de pregatire Cambridge CAE, pentru ca tu sa descoperi cele mai avansate mistere ale limbii pe care o indragesti. Astfel, te vei pregati pentru a obtine certificarea internationala care va atesta cunostintele tale avansate de limba engleza.

Daca doriti sa va inscrieti la un curs de limba engleza in clasa la Shakespeare School, completati formularul de mai jos si va vom suna noi in scurt timp pentru a va oferi toate informatiile necesare:

02 | Formular Cursuri AN - Copii
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.