E-Book GRATUIT Examene Internationale Engleza


Vrei sa afli mai multe despre examenele Cambridge, IELTS si TOEFL?

Ti-am pregatit un e-book pe care il poti descarca GRATUIT! Acesta contine informatii despre:

  1. Organising institutions
  2. Recognition
  3. Results
  4. Certificates
  5. Structure
  6. Correlations between Cambridge and IETS exams
  7. Useful links
  8. Where can you find us?

Pentru a descarca E-Book-ul “Totul despre examenele internationale de limba engleza” tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci numele si adresa de email mai jos:

Please select a valid form

Scoala de vara Shakespeare School! Vino in iulie sau august sa te pregatesti cu expertii nostri pentru examenele Cambridge sau IELTS!

FCE Preparation

3 săptămâni | 3 ședințe/săptămână x 4h
Cursanții își dezvoltă capacitatea de a rezolva sarcini specifice examenului Cambridge English: First (FCE), învățând strategii de abordare a diferitelor tipuri de exerciții, tehnici de redactare a compunerilor (scrisoare, articol, broșură, raport, etc), metode de îmbogățire a vocabularului și de perfecționare a abilităților de comunicare orală!

CAE Preparation

3 săptămâni | 3 ședințe/săptămână x 4h
Cursanții își dezvoltă capacitatea de a rezolva sarcini specifice examenului Cambridge English: Advanced (CAE), învățând strategii de abordare a diferitelor tipuri de exerciții, tehnici de redactare a compunerilor (scrisori, articol, brosură, raport,etc), metode de îmbogățire a vocabularului și de perfecționare a abilităților de comunicare orală!

IELTS Preparation

3 săptămâni | 3 ședințe/săptămână x 4h
Cursul îi familiarizează pe tineri cu probele care compun testul IELTS: Listening, Reading, Speaking, Writing, aceștia dezvoltându-și capacitatea de a rezolva cu succes sarcini specifice testului IELTS.

Programeaza-te la o TESTARE GRATUITA a nivelului de limba engleza pentru a vedea care este cursul intensiv de vara potrivit pentru tine: 0755.030.833

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZA-TI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZA