logo shs lung

Ai intrebari?

ghid emotii ebook

DESCARCA EBOOK-UL GRATUIT

SI DESCOPERA SECRETUL CAMPIONILOR LA VIATA SI LA ENGLEZA​

ghid emotii ebook

Spiritul de familie, inclinatia spre performanta si pasiunea pentru limba engleza sunt valorile care ne definesc si contribuie la succesul educarii campionilor la viata.

La Shakespeare School credem cu tarie ca invatarea limbii engleze este strans legata de dezvoltarea multiplelor abilitati pentru copii, astfel incat sa ajunga viitori adulti de succes.

Relatia apropiata cursant-profesor, tehnicile inovatoare de predare si introducerea momentelor de mindfulness in cadrul orelor de limba engleza contribuie la dezvoltarea armonioasa a cursantilor si ii ajuta sa invete cu placere, chiar si in momentele in care au emotii.

Descarca e-book-ul gratuit si iata ce beneficii vei primi:

  1. Vei avea acces la o serie de afirmatii care sa te ajute cand te confrunti cu stres si anxietate
  2. Vei primi o lista de exercitii care sa te calmeze in momentele tensionate
  3. Vei identifica mai usor emotiile pe care le resimti
  4. Vei intelege cum se manifesta anxietatea
  5. Vei descoperi cum sa identifici gandurile negative pentru a le preschimba in unele pozitive
  6. Vei invata cum sa eviti capcanele in gandire, cele care te tin in loc din a obtine rezultatul dorit

Pentru ca suntem alaturi de cursantii nostri de la prima lectie de limba engleza pana la sustinerea examenelor Cambridge, stim cat de importante sunt emotiile lor in perioada testarilor.

Credem ca rezultatele obtinute la examene sunt influentate de  starea emotionala. Tocmai de aceea  profesorii nostri integreaza cu succes in procesul didactic modalitati de gestionare eficienta a emotiilor, pentru a canaliza in mod constructiv aceste trairi inspre atingerea obiectivelor.

Descopera exercitii practice si metode testate de gestionare a emotiilor puse in practica de catre mii de cursanti, sub indrumarea cadrelor didactice, in decursul celor 20 ani de experienta.

Completeaza formularul de mai jos pentru a descarca ebook-ul gratuit

14 | Ebook - Ghidul Emotiilor

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, varsta, e-mail, numar de telefon consta in efectuare demersurilor necesare la solicitarea personei vizate in vederea incheierii unui contract sau dupa caz, in vederea furnizarii materialului gratuit pentru examene internationale. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending