“Educatia buna este izvorul intregului bine in lume.” (Immanuel Kant)

 

In 2011 am fondat Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, o organizatie non-profit care sprijina tinerii talentati din medii defavorizate. Pentru acestia, organizam cursuri non-formale, predate de voluntari in centrele sociale din Bucuresti si din tara.

Prin invatarea unei limbi straine in cadrul Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie, tinerii deschid usi catre viitorul lor profesional. Acestia se pot pregati astfel pentru a profesa oriunde in lume.

Misiunea Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie

Am fondat Asociatia Shakespeare School pentru Educatie din dorinta de a oferi copiilor din medii defavorizate acces la studiul limbii engleze.

Cine sunt voluntarii Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie

“Cei care au privilegiul de a sti au datoria de a actiona.” (Albert Einstein)


Voluntarii Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie sunt tineri prietenosi, bine pregatiti si dornici sa impartaseasca pasiunea lor pentru limba engleza si educatia de calitate celor din generatia lor.

Prin participarea la cursurile sustinute de voluntarii Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie, copiii din medii defavorizate vor fi incurajati sa descopere pasiunea pentru invatarea unei limbi straine.

Sustinem educatia de calitate deoarece este cheia care deschide usa libertatii in viata.

“Educatia este cea mai puternica arma pe care o putem folosi pentru a schimba lumea” (Nelson Mandela)

Galerie Foto