Eveniment GRATUIT de parenting 17 mai 2017

Timpul petrecut zilnic alături de copiii noştri are un impact major asupra vieţii lor, atât din punct de vedere emoţional, comportamental cât şi social.
Momentele în care te dedici complet celui mic, în care îi acorzi toată atenţia, afecţiunea şi înţelegerea ta, clipele care sunt doar ale voastre – toate acestea înseamnă „timp de calitate” petrecut alături de copilul tău. Valoarea sa este inestimabilă atât pentru cel mic, cât şi pentru tine, ca părinte.

Aşadar nu contează CÂT timp petreci împreună cu copilul tău ci CUM îl petreci, pentru că de timpul alocat copilului tău depinde dezvoltarea sa ulterioară.

Dacă vrem să schimbăm în bine modul în care copiii noştri se comportă, e nevoie să schimbăm modul în care noi, părinţii, interacţionam cu aceştia.

Confortul psihologic – secretul echilibrului emoţional
Un copil trebuie să crească într-o familie armonioasă, în care să aibă confortul psihologic şi stima de sine necesare pentru o dezvoltare psihologică sănătoasă. Confortul psihologic se bazează  pe trei mecanisme: respectul, valorizarea sşi recunoaşterea. Cât timp copilul creşte în contextul celor trei componente, el va avea un echilibru emoţional perfect.

Ce se întâmplă însă când acest confort lipseşte? Îl putem crea? Cum?

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School vă invită să aflaţi mai multe detalii, de la Mirela Horumbă, psihologul părinţilor, în cadrul evenimentului cu participare GRATUITĂCum să petreci timp de calitate cu copilul tău. Creşte-i stima de sine pentru o viaţă de nota 10.

Seminarul va avea loc miercuri, 17 mai 2017, ora 19.00, la Hotel Ramada Bucharest Parc, sala Terra Grand Ballroom, (Bd. Poligrafiei nr. 3-5, Sector 1, zona Piaţa Presei).

Speaker invitat: Nicoleta Dinescu, profesor de limba engleză, Director Academic Shakespeare School şi, de aproape 6 ani, mamă.

Evenimentul are ca scop oferirea unor strategii pozitive de educaţie parentală care să îi ajute pe părinţi să îşi crească copiii cu mentalitate de învingător.

Ce învaţă părinţii prezenţi la eveniment:

  • Cum pot să asigure echilibrul emoţional de care are nevoie copilul lor;
  • Abordari noi din psihologia infantilă.
  • Cum să aplice în viaţa copiilor lucruri care îi ajută să crească emoţional şi psihologic;
  • Cum să-şi găsească ei înşişi echilibrul emoţional;
  • Cum să dezvolte o relaţia sănătoasă din punct de vedere emoţional cu copilul;

Inscrierile se fac completand formularul de aici: https://goo.gl/pKLnD9 

Conferinţa Părinţi fericiţi, copii fericiţi face parte din seria evenimentelor Clubului Bright Parents, organizate Shakespeare School.

Acreditări

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.