Vrei un copil campion la viata?

La Shakespeare School, cursurile interactive de engleza inseamna educatie pentru ziua de maine.

  • Vrei ca invatarea limbii engleze la un nivel superior sa ii deschida copilului tau poarta catre o educatie la institutii de prestigiu si o cariera de succes? Atunci cand invatarea se face cu placere, engleza devine o aventura plina de satisfactii, indiferent de varsta.
  • Vrei un copil care reuseste in viata, pregatit pentru toate provocarile si schimbarile care pot surveni in viitor? Comunicare, colaborare, creativitate si gandire critica – iata cateva abilitati esentiale pentru viata, pe care le poate deprinde la noi.
  • Vrei ca starea de bine si echilibrul emotional sa faca parte din orice experienta de viitor a copilului tau? Concentrarea si flexibilitatea mentala, vitale intr-un proces continuu de invatare si dezvoltare, sunt parti integrale ale misiunii noastre.

Ofera-i copilului tau experienta Shakespeare School!

Inscrie-te la unul dintre cursurile de limba engleza din anul scolar 2019 – 2020:

De ce Shakespeare School?

  • 17 ani de excelenta
  • Cel mai bun Centru de pregatire pentru Examenele Cambridge, din Romania – recunoscut de Cambridge English Language Assessment din cadrul Universitatii Cambridge.
  • 95% rata de satisfactie, in randul parintilor, pentru serviciile primite
  • Peste 25.000 de cursanti care ne-au trecut pragul.
  • 4 centre de predare a limbii engleze, in 4 puncte cheie ale capitalei: Ferdinand, Mosilor, Victoriei, Brancoveanu.
  • Profesori de top, tineri, entuziasti, dinamici, foarte bine pregatiti, alaturi de care copiii invata engleza de placere.
  • 98% rata de succes la examenele Cambridge.

Ce aducem nou?

Metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, adusa in atentia lingvistilor de prof. Howard Gardner, Univ. Harvard.

 

Abilitati pentru viata ce integreaza toate atributele emotionale, sociale, intelectuale sau personale necesare pentru secolul XXI. Avand la baza The 4C’s – colaborare, comunicare, creativitate si gandirea critica, cursurile noastre antreneaza noi abilitati care ii vor asigura copilului tau succesul in viitor.

 

Activitati de dezvoltare a capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce contribuie la crearea unei atmosfere relaxate si asigura confortul mental al cursantilor nostri. Suntem singurul centru educational care integreaza in procesul de invatare activitati pentru stimulare a capacitatii de concentrare si a echilibrului emotional.

 

Resurse si metode inovatoare transforma orele de curs intr-o experienta multi-media distractiva – proiectii si diverse activitati la tabla interactiva, manuale cu suport audio si video, jocuri si concursuri.

 

Grupe restranse (10 – 12 cursanti), fiecare copil beneficiaza de atentie sporita si indrumare din partea profesorului.

Predarea prin atasament: relatia profesor-cursant este bazata pe respect, apropiere, caldura, empatie, dialog. Copiii invata cel mai bine atunci cand se simt conectati, apreciati si in siguranta.

Ce spun parintii despre Shakespeare School?

Suna-ne sau viziteaza-ne la sediile noastre:

Victoriei

Str Tokio Nr. 9, Sector 1 (la doar 5 minute de Piata Victoriei) Click aici pentru localizare pe harta Email: victoriei@shakespeare-school.ro Tel: 021.230.20.06 / 0755 132 228 / 0741 120 148

Ferdinand

Str Eufrosin Poteca Nr. 42A, Sector 2 (la 10 minute de metrou Piata Iancului) Click aici pentru localizare pe harta Email: ferdinand@shakespeare-school.ro Tel: 021.252.24.79 / 0755 132 227

Mosilor

Str Dimitrie Racovita Nr. 11, Sector 2 (zona Izvorul Rece) Click aici pentru localizare pe harta Email: mosilor@shakespeare-school.ro Tel: 021.316.17.40 / 0755 132 226

Brancoveanu

Strada Martisor, Nr. 36, Sector 4 (la doar 5 minute de metrou Constantin Brancoveanu) Click aici pentru localizare pe harta Email: brancoveanu@shakespeare-school.ro Mobil: 0752 120 778

Program cu publicul:

Centrul Victoriei: L-V: 08:00 – 19:00
Centrul Mosilor: L-V: 10:00 – 13:30, 14:30-19:00
Centrul Ferdinand: L-V: 10:00 – 13:30, 14:30-19:00
Centrul Brancoveanu: L-V: 10:00 – 13:30, 14:30-19:00

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Intrucat procesul de inscriere este dinamic disponibilitatea locurilor in grupe poate fi consultata doar la unul dintre sediile Shakespeare School.

Solicita detalii despre inscriere

Please select a valid form

socialIcons