Vara aceasta limba engleza devine parte din distractia de vacanta!

Shakespeare School invita copiii, adolescentii si adultii la ATELIERE GRATUITE DE LIMBA ENGLEZA, ce se desfasoara la sediile noastre din Bucuresti sau online, pe platforma ZOOM.

Va provocam sa dati frau liber creativitatii si sa va implicati in activitati potrivite varstei si nivelului vostru de cunoastere a limbii engleze. Acum aveti sansa de a testa GRATUIT metoda noastra originala de predare, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple

Indiferent de varsta si de locul pe care il considerati ACASA in aceasta perioada, este momentul sa descoperiti cum se INVATA ENGLEZA SMART in comunitatea Shakespeare School!

ATELIERE GRATUITE IN CLASA

Copii si Adolescenti

Hello, English!
5 – 6 ani

Optiunea 1

Optiunea 2

Junior English Level 1
7 – 8 ani

Optiunea 1

Optiunea 2

Junior English Level 2
9 – 11 ani

Optiunea 1

Optiunea 2

Success With Cambridge
KET/PET | 12 – 14 ani

Optiunea 1

Optiunea 2

ATELIERE GRATUITE ONLINE

Copii si Adolescenti

Junior English Level 1
7 – 8 ani

Junior English Level 2
9 – 11 ani

Success With Cambridge
KET/PET | 12 – 14 ani

Success With Cambridge
FCE/CAE | 15 – 19 ani

ATELIERE GRATUITE ONLINE

Adulti

Let’s Talk English
Nivel A2 / elementar

Let’s Talk English
Nivel B1 / intermediar

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
ANTRENAREA unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
DEZVOLTAREA capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

AVANTAJELE predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

PARINTII SI CURSANTII NE RECOMANDA

Angelica P - mama Alexiei si Ilincai
Shakespeare School a fost cea mai buna alegere pe care o puteam face ca parinte. Progresele copiilor inregistrate de la un an la altul sunt incontestabile si nu numai pe parte de limba engleza. Stilul deschis, pedagogic, dar mai ales „out of the box” al profesorilor contribuie in mod direct la dezvoltarea copiilor pe toate planurile.
Inga R. - mama lui Robert
Copilul meu este entuziasmat inainte si dupa fiecare ora, ceea ce pentru mine este mai mult decat graitor. Nivelul lui de engleza s-a imbunatatit semnificativ. Pentru noi, faptul ca exista clasele online, este minunat, nefiind din Bucuresti.
Albert - cursant Shakespeare School
Sunt Albert din orasul Petrosani, cursant la Shakespeare School si cel mai mult imi place faptul ca profesorul ne invata sa vorbim corect engleza, sa avem un accent bun, prin jocuri interactive pe care le facem in fiecare ora.
Matei P. - cursant Shakespeare School
Avand in vedere ca sunt un elev vechi al Scolii Shakespeare, pot spune ca cel mai mult imi place mediul relaxant pe care profesorii l-au creat si metoda de predare aplicata, facandu-l pe elev sa si insuseasca cu usurinta limba engleza in vorbire/ scriere/ citire/ ascultare. Profesorii au reusit sa ma tina conectat la cursurile online de parca as fi fizic la scoala, uitand ca sunt in fata unui ecran.
Livia M. - mama Andreei
Cursurile online  se desfasoara intr-un cadru placut si primitor, fiind predate de catre profesori foarte bine pregatiti in domeniu, deschisi si plini de entuziasm. Metodele de predare sunt adaptate varstei fiecarui participant la curs si se  pune foarte mare  accent pe transmiterea cunostintelor de comunicare in  limba Engleza tuturor copiilor si tinerilor cursanti.
Laura P. - mama lui Darius
Sunt mama lui Darius (6 ani), din Constanta, care este cursant la Shakespeare School, din toamna anului trecut si a parcurs aici o perioada fructuoasa, plecand de la 0 cunostinte de limba engleza, ajungand in prezent (mai exact in 6 luni) sa formuleze propozitii in aceasta limba. Apreciam foarte tare profesionalismul, dedicarea, rabdarea si blandetea profesoarei sale.
Previous
Next

INSCRIE-TE SI TU LA ATELIERELE GRATUITE

Pentru inscrierea la Atelierele Gratuite va rugam sa completati formularul de mai jos.

Daca nu regasiti atelierul  dorit in lista de mai jos, locurile disponibile pentru acesta au fost deja ocupate. Va rugam sa reveniti mai tarziu sau sa ne contactati la adresa contact@shakespeare-school.ro

In acest moment nu se pot face inscrieri la atelierele gratuite.

CONTACT

CURSURI

CURSURI DE VARA

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.