Ofera-i copilului tau sansa de a invata limba engleza in Cel mai Bun Centru de Pregatire din Romania, desemnat chiar de Cambridge Assessment English.

Esti curios sa afli care este atmosfera la Shakespeare School, cum sunt profesorii si cum se desfasoara cursurile de limba engleza la noi?

Ce ii ofera copilului tau experienta Shakespeare School?

  • Metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, adusa in atentia lingvistilor de profesorul Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
  • Abilitati pentru viata ce integreaza toate atributele emotionale, sociale, intelectuale sau personale necesare pentru secolul XXI. Avand la baza The 4C’s – colaborare, comunicare, creativitate si gandirea critica, cursurile noastre antreneaza noi abilitati care ii vor asigura copilului tau succesul in viitor.
  • Activitati de dezvoltare a capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce contribuie la crearea unei atmosfere relaxate si asigura confortul mental al cursantilor nostri. Suntem singurul centru educational care integreaza in procesul de invatare activitati pentru stimularea capacitatii de concentrare si a echilibrului emotional.
  • Resurse si metode inovatoare ce transforma orele de curs intr-o experienta multi-media distractiva – proiectii si diverse activitati la tabla interactiva, manuale cu suport audio si video, jocuri si concursuri.
  • Grupe restranse (10 – 12 cursanti), fiecare copil beneficiaza de atentie sporita si indrumare din partea profesorului.
  • Predarea prin atasament: relatia profesor-cursant este bazata pe respect, apropiere, caldura, empatie, dialog. Copiii invata cel mai bine atunci cand se simt conectati, apreciati si in siguranta.

Vrei sa vezi daca ceea ce oferim se potriveste nevoilor copilului tau?

Cui se adreseaza cursurile Shakespeare School?

Copiilor de 5-14 ani

Ii invatam limba engleza intr-o maniera distractiva si eficienta, ii facem sa indrageasca procesul de invatare, ii ajutam sa obtina certificari internationale sau sa fie admisi la clase cu predare bilingva sau intensiva. Atmosfera motivanta in care copiii invata la Shakespeare School ii face sa isi doreasca sa fie aici, sa invete alaturi de alti “campioni la viata”.

HELLO, ENGLISH!
(5 - 6 ani)

JUNIOR ENGLISH
(cls. I - a IV-a)

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
YLE - (cls a V-a)

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
KET - (cls a V-a)

SUCCESS WITH CAMBRIDGE
PET - (cls a VI-a)

PUBLIC SPEAKING
(cls a VII-a)

PREVIEW TO FCE
(cls a VIII-a)

Adolescentilor de 15-18 ani

Participarea la cursurile organizate in cadrul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania le ofera sansa sa obtina certificarile Cambridge. Astfel, ei isi vor transforma cunostintele intr-un avantaj esential pentru admiterea la universitati de prestigiu si un viitor de succes.

IMPORTANT: Programarea la lectiile demo gratuite se face in limita locurilor disponibile la fiecare nivel in parte.

De ce Shakespeare School?

19 ani de excelenta in predarea limbii engleze

Cel mai bun Centru de pregatire pentru Examenele Cambridge, din Romania – recunoscut de Cambridge English Language Assessment din cadrul Universitatii Cambridge;

100% rata de succes la examenele Cambridge

Peste 25.000 de cursanti care ne-au trecut pragul

4 centre de predare a limbii engleze, in 4 puncte cheie ale capitalei: Ferdinand, Mosilor, Victoriei, Brancoveanu

Profesori de top, tineri, entuziasti, dinamici, foarte bine pregatiti, alaturi de care copiii invata engleza de placere

2 variante de cursuri: in clasa sau online

Stim ca meseria de parinte este una frumoasa si provocatoare si ca va doriti sa oferiti copiilor cele mai bune oportunitati de invatare pentru viitor. Din acest motiv, va propunem sa descoperiti cat de eficienta este metoda de predare Shakespeare School.

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit pentru tine sau copilul tau si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul lectiei demo.

05 | Formular Lectie DEMO Gratuita

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, e-mail si telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea furnizarii lectiei gratuite. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

CONTACT

CURSURI

CURSURI DE VARA

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.