CURSURI DE LIMBA ENGLEZA

Septembrie 2021 - Iunie 2022

In clasa sau Online

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA​

Septembrie 2021 - Iunie 2022

In clasa sau Online

Descopera cea mai placuta si eficienta experienta de invatare a limbii engleze

Shakespeare School este alaturi de voi, preocupat sa va ofere experienta unor cursuri premium de limba engleza pentru copii si adolescenti.

Va invitam sa deveniti membri ai comunitatii Shakespeare School, in care copiii, adolescentii si adultii invata engleza SMART.

CURSURILE NOASTRE

6 - 14 ANI

CURSURI ENGLEZA PENTRU COPII

Copiii au sansa de a invata limba engleza cat mai devreme, pentru a ajunge cat mai repede posibil la un nivel avansat si a-si deschide usi catre cele mai bune oportunitati in viata.

15 - 19 ANI

PREGATIRE EXAMENE CAMBRIDGE

Acum inveti rapid si usor pentru promovarea examenelor Cambridge. Vino la cursurile de engleza de la Shakespeare School si ia examenele cu brio!

PESTE 18 ANI

CURSURI ENGLEZA PENTRU ADULTI

Doresti sa iti perfectionezi abilitatile de conversatie intr-un mediu prietenos si profesional, prin activitati interactive? Atunci aceste cursuri ti se potrivesc perfect!

Cursurile pentru adulti sunt disponibile doar online

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
ANTRENAREA unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
DEZVOLTAREA capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

AVANTAJELE predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

PARINTII SI CURSANTII NE RECOMANDA

Angelica P - mama Alexiei si Ilincai
Shakespeare School a fost cea mai buna alegere pe care o puteam face ca parinte. Progresele copiilor inregistrate de la un an la altul sunt incontestabile si nu numai pe parte de limba engleza. Stilul deschis, pedagogic, dar mai ales „out of the box” al profesorilor contribuie in mod direct la dezvoltarea copiilor pe toate planurile.
Inga R. - mama lui Robert
Copilul meu este entuziasmat inainte si dupa fiecare ora, ceea ce pentru mine este mai mult decat graitor. Nivelul lui de engleza s-a imbunatatit semnificativ. Pentru noi, faptul ca exista clasele online, este minunat, nefiind din Bucuresti.
Albert - cursant Shakespeare School
Sunt Albert din orasul Petrosani, cursant la Shakespeare School si cel mai mult imi place faptul ca profesorul ne invata sa vorbim corect engleza, sa avem un accent bun, prin jocuri interactive pe care le facem in fiecare ora.
Matei P. - cursant Shakespeare School
Avand in vedere ca sunt un elev vechi al Scolii Shakespeare, pot spune ca cel mai mult imi place mediul relaxant pe care profesorii l-au creat si metoda de predare aplicata, facandu-l pe elev sa si insuseasca cu usurinta limba engleza in vorbire/ scriere/ citire/ ascultare. Profesorii au reusit sa ma tina conectat la cursurile online de parca as fi fizic la scoala, uitand ca sunt in fata unui ecran.
Livia M. - mama Andreei
Cursurile online  se desfasoara intr-un cadru placut si primitor, fiind predate de catre profesori foarte bine pregatiti in domeniu, deschisi si plini de entuziasm. Metodele de predare sunt adaptate varstei fiecarui participant la curs si se  pune foarte mare  accent pe transmiterea cunostintelor de comunicare in  limba Engleza tuturor copiilor si tinerilor cursanti.
Laura P. - mama lui Darius
Sunt mama lui Darius (6 ani), din Constanta, care este cursant la Shakespeare School, din toamna anului trecut si a parcurs aici o perioada fructuoasa, plecand de la 0 cunostinte de limba engleza, ajungand in prezent (mai exact in 6 luni) sa formuleze propozitii in aceasta limba. Apreciam foarte tare profesionalismul, dedicarea, rabdarea si blandetea profesoarei sale.
Previous
Next

INSCRIE-TE SI TU LA CURSURILE SHAKESPEARE SCHOOL

Hai si tu in comunitatea online Shakespeare School, in care copiii, adolescentii si adultii invata cu placere engleza SMART.

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit pentru tine sau copilul tau si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul cursului.

@2b. Formular cursuri AN2020- GDPR - Scurt
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

NE PUTETI CONTACTA LA URMATOARELE ADRESE

Sediul Brancoveanu

Sediul Ferdinand

Sediul Mosilor

Sediul Victoriei

CONTACT

CURSURI

CURSURI DE VARA

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.