Metoda Shakespeare (tineri 15 ani+)

Metoda Shakespeare pentru elevi de liceu

Metoda de predare a englezei pentru tineri difera de cele dezvoltate pentru copii (4 – 14 ani) pentru ca obiectivele tinerilor sunt adesea mult mai ambitioase.

Cursantii nostri vor imbunatatirea cunostintelor de engleza fie pentru a pasi cu dreptul in mediul profesional, fie pentru obtinerea de certificari internationale care ii vor ajuta la admiterea la universitati din strainatate.

De aceea, Metoda Shakespeare pentru tineri se bazeaza pe competenta si profesionalismul cadrelor didactice si pe accesul la resurse.


Cursuri gandite in functie de obiectivele tinerilor

Metoda Shakespeare pentru tineri include o varietate de cursuri si activitati care se combina in functie de nevoile lor personale, de nivelul lor de cunostinte si de obiectivele pe care si le-au stabilit. Astfel, Shakespeare School ofera tinerilor:

  • Cursuri pentru obtinerea de certificari internationale, care se desfasoara pe modelul examinarilor Cambridge sau IELTS. Tinerii se pregatesc atat din punct de vedere al cunostintelor, cat si psihologic pentru sustinerea cu succes a acestor examene. Shakespreare School – Centru de Platina in pregatirea examenelor Cambridge – se mandreste cu o rata de reusita a cursantilor sai la aceste examene de 98%.
  • Cursuri de imbunatatire a nivelului de limba engleza, care folosesc metode moderne de predare pentru tineri si ii ajuta pe acestia sa isi depaseasca limitele si sa invete limba engleza temeinic si cu placere.
  • Cursuri intensive de vara, pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca rapid nivelul de limba engleza.
  • Cluburi de conversatie, pentru cei care vor sa comunice in engleza mai bine, mai eficient si mai relaxat.

Obiective atinse invatand cu placere

Dar indiferent de obiectivul pe care tinerii si l-au stabilit inainte de a veni la Shakespeare School, noi stim ca invatatul trebuie sa ramana o placere, pentru ca doar atunci cursantii sunt cu adevarat stimulati si motivati.

La noi, acest lucru este garantat de pregatirea profesorilor nostri. Ei sunt nu doar foarte buni cunoscatori ai limbii si profesionisti rigurosi, ci si pedagogi cu vocatie, pasionati de profesorat si buni psihologi. Metoda de predare pentru tineri promovata de profesorii nostri inseamna, pe langa un efort intelectual sustinut, si crearea unei atmosfere placute, relaxate si pozitive, adica a unui mediu propice invatarii.

Cursantii nostri se simt incurajati pentru ca le insuflam incredere in puterile lor si le stimulam dorinta de reusita. Invatarea eficienta are loc atunci cand studiul nu este o corvoada si atunci cand presiunea succesului nu depaseste satisfactia pe care acesta ti-o aduce.

La crearea acestui mediu propice invatarii contribuie si colegii de la curs. Grupurile restranse de studiu devin un mediu concurential, care mentine stacheta ridicata. Tinerii se pot raporta la colegii lor, atat din punct de vedere al nivelului de cunostinte, cat si din perspectiva modului de invatare.

Pentru mai multe informatii legate de modul de desfasurare a cursurilor pentru tineri, va invitam sa accesati pagina Cursuri de engleza pentru tineri.

Te asteptam la o lectie GRATUITA de engleza!

Vrei sa faci cunostinta cu metoda de predare Shakespeare School? Te invitam la o lectie GRATUITA de engleza. Pentru inscriere, acceseaza butonul de mai jos si te vom suna noi, in cel mai scurt timp.

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

21
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3500
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ