10 motive sa-ti trimiti copilul intr-o tabara internationala de limba engleza

Noi, adultii, ne planuim de cele mai multe ori concediul din timp. Ne alegem destinatia in functie de ceea ce ne dorim sa facem in zilele noastre libere … aventura, relaxare, vizitarea unor orase noi, descoperirea si explorarea unei culturi noi si asa mai departe.

Ce-ar fi daca am planui din timp si vacanta copiilor nostri, in functie de ce si-ar dori ei sa faca. Putem alege o destinatie care i-ar face fericiti, i-ar imbogati cultural si i-ar pregati pentru viitor. O astfel de experienta o ofera taberele internationale de engleza, desfasurate in campusuri scolare sau universitare, in cadrul celor mai prestigioase colegii si universitati din Marea Britanie sau Statele Unite.

Motivele pentru care merita sa alegeti pentru copiii vostri o astfel de aventura de doua saptamani sunt numeroase, noi va oferim doar 10 dintre ele:

 1. In primul rand, intr-o tabara internationala copiii au ocazia sa exerseze engleza ”la ea acasa” intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi.
 2. In cele doua saptamani vor cunoaste noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
 3. Experimenteaza viata de student si descopera atmosfera unui campus scolar sau universitar din afara.
 4. Isi fac prieteni din toata lumea. In taberele internationale vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul.
 5. Cunosc cultura noilor lor prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor, dar mai ales in serile internationale, in care fiecare vorbeste despre obiceiurile din tara lui.
 6. Taberele includ cazare in campusul scolii si pensiune completa.
 7. E vara, e vacanta, asa ca nu va lipsi distractia si relaxarea. Pe langa cursurile interactive de engleza, vor participa la activitati recreative in campus: diferite sporturi, arts&crafts, petreceri, karaoke etc.
 8. Vor vizita cele mai frumoase obiective turistice din zona, cum ar fi Edinburgh Castle, National Museum of Scotland, Stirling&Loch Katrine, Londra (Big Ben, Buckingham Palace, National Gallery, Trafalgar Square) daca merg la Edinburgh sau Windsor, sau Empire State Building, Ground Zero, Wall Street, Insula Ellis, Statuia Libertatii daca alegeti ca destinatie New York, de exemplu.
 9. Vor avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania pentru a se simti confortabil si in siguranta.
 10. La finalul celor doua saptamani vor primi un certificat de evaluare si absolvire a cursului de limba engleza pe care il urmeaza in campus, pe timpul taberei.

Shakespeare School va recomanda trei tabere internationale de vara de limba engleza:

south-side-e1409836650728

 • Tabara de vara la Windsor, Anglia ( 10–15 ani) – Wellington College este una dintre scolile de top ale Marii Britanii, localizata intr-o zona cu peisaje superbe.

Dotat cu numeroase terenuri sportive, sali de sport si piscina acoperita, campusul britanic ofera cea mai frumoasa experienta a unei vacante in limba engleza. Perioada: 19 iulie-2 august 2017 | Pret: 1650 GBP | Data limita de inscriere: 27 februarie 2017

Citeste mai multe detalii despre aceasta tabara aici: https://www.shakespeare-school.ro/tabere-engleza/windsor-despre-tabara/

edinburgh

 • Tabara de vara la Edinburgh, Scotia (12-17 de ani) – Merchiston Castle, locatia aleasa pentru tabara de vara din Edinburgh este un boarding school de top din Marea Britanie. Scoala este localizata intr-o zona verde, iar in cadrul campusului sau se gasesc multiple facilitati sportive, piscina si teatru, tot aici aflandu-se si ruinele Colinton Castle, un castel medievel din sec. XIII.

Perioada: 16-29 iulie 2017 | Pret: 1650 GBP | Data limita de inscriere: 27 februarie 2017

Citeste mai multe detalii despre aceasta tabara aici: https://www.shakespeare-school.ro/tabere-engleza/edinburgh/

fordham-university-green

 • Tabara de vara la New York, SUA (13–20 ani) – Locatia taberei, Universitatea Fordham, este o scoala cu istorie in SUA (fondata in anul 1841), iar campusul lor rezidential dispune de multiple facilitati pentru studenti si se afla la o scurta distanta cu metroul de centrul orasului New York.

Perioada: 23 Iulie – 6 August 2017 | Pret: 2990 USD | Data limita de inscriere: 27 februarie 2015

Citeste mai multe detalii despre aceasta tabara aici: https://www.shakespeare-school.ro/tabere-engleza/new-york/

Pentru si mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere, vizitati: shakespeare-school.ro/tabere sau sunati la  021.230.20.06 sau la 0755.132.228