Am lansat Shakespeare School Essay Competition – editia #10

Cel mai mare Concurs National de creatie in limba engleza iti asteapta eseul si iti premiaza talentul cu o tabara in Marea Britanie!

 

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie da startul unei noi intreceri pentru creativitate!

Daca ai intre 11 si 19 ani, esti pasionat de limba engleza, o vorbesti fluent, esti creativ si stapanesti bine arta argumentarii, te asteptam sa-ti demonstrezi maiestria in cadrul Shakespeare School Essay Competition – editia a 10-a!

Tot ce trebuie sa faci este sa scrii un eseu original, in limba engleza, cu titlul ‘Message to my future self” (“Mesaj catre mine din viitor”).

Cum intri in cursa?

Iti inscrii GRATUIT eseul, online, pe SITE-ul competitiei (sau copy in browser  https://goo.gl/jWcZjt), la una dintre cele doua categorii de varsta, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Termenul limita de inscriere in concurs este 25 martie 2018.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selecteaza cele mai bune si creative 30 de lucrari. Ierarhia finala a castigatorilor este stabilita in urma unor scurte interviuri cu finalistii.

La Shakespeare School Essay Competition se inscriu anual peste 4.000 de tineri din toata tara.

 

Premii pentru participanti. Ce poti castiga?

Concursul ofera celor 30 de finalisti premii in valoare de peste 5.000 de euro, constand in 2 tabere de limba engleza in Marea Britanie (pentru marele castigator al fiecareia dintre cele doua categorii de varsta: 11-14 ani si 15-19 ani), cursuri de limba engleza la Shakespeare School, inscrieri gratuite la examene Cambridge, carti, dictionare, rechizite, etc.

Premii si distinctii si pentru profesori

Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va participa gratuit, ca insotitor de grup, la o tabara de 2 saptamani in Marea Britanie.

Toti profesorii de limba engleza din partea carora se vor inscrie minimum 10 participanti la Shakespeare School Essay Competition 2018, vor primi un Certificat de Merit din partea centrului nostru.

 Trofeul Excelentei: Judetul cu cel mai mare numar de participanti la competitie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

 

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 8 iunie 2018 la Arcub Gabroveni.

Afla toate detaliile despre tema, regulament si inscriere pe www.shakespeare-school.ro, sectiunea Competitii, sau AICI.

 

Shakespeare School Essay Competition este un proiect national, cu participare GRATUITA, deschis tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 ani (clasele V-VIII si IX-XII). Concursului este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, si se adreseaza tututor elevilor din Romania, pasionati de limba engleza si cu real talent la scris.

Proiectul isi propune sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie, originalitatea si sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza, oferindu-le totodata sansa unei experiente unice, intr-o tabara internationala de studiu.

 

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Romania Actualitati, Bucuresti FM– parteneri principali, Radio Itsy BitsyRomânia Pozitivă, edu-news.ro, Ştiri pentru Copii, SfatulParintilor.ro, Edumanager.ro, SuntParinte.ro, ExamenulTau.ro, SpecialArad, Newsar.ro

Parteneri educationali: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Federatia VOLUM, Bucharest English Teachers’ Association – BETA, Romanian Association of Teachers of English – RATE.

Sponsori: ARCUB, British Council, Cărtureşti, Fischer International, OKKadou, Koh-I-Noor, Apple Dent.

 

 Organizator:

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, fondată în anul 2011, este o organizaţie nonprofit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentaţi să îşi urmeze pasiunile prin perfecţionarea limbii engleze şi ajutarea copiilor cu oportunităţi reduse să se dezvolte şi să înveţe limba engleză. Printre proiectele Asociaţiei se numără burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creaţie având ca premii şcoli de vară în Marea Britanie, campanii în licee privind certificările internaţionale cât şi cursuri de engleză predate de peste 200 de voluntari copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din Bucureşti şi alte oraşe ale ţării. Asociaţia promovează dezvoltarea tinerilor într-un mediu armonios, organizând şi ateliere de educaţie pentru părinţi.

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să stimuleze gândirea creativă şi să motiveze tinerii din întreaga ţară să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză. Motto-ul asociaţiei este “Limba engleză deschide oportunităţi” pentru că stăpânirea unei limbi de circulaţie internaţională poate face diferenţa în viitorul tinerilor, facilitându-le accesul spre o educaţie de calitate şi o carieră de succes.